Streaming Audio Recorder

Beoordelingen ( 1 )

Streaming Audio Recorder is een handig hulpmiddel waarmee u uw muziek-entertainment kunt verrijken. Het laat u audio opnemen van muziek websites, video platforms, radiostations, en laat u geluid vastleggen van audio-chats.

Deze software biedt veel verschillende audioformaten, zoals MP3, AAC, FLAC en WMA, waarmee u de bestanden moeiteloos op allerlei toestellen kunt afspelen.

Neem welk geluid dan ook op in hoge kwaliteit

Vraagt u zich af hoe u streaming audio kunt opslaan zodat u flexibiliteit krijgt, of een vergadering kunt opnemen, of uw eigen stem kunt opnemen voor een live tutorial? Wij hebben hier de alles-in-één oplossing. Met dit programma kunt u alle geluiden van uw computer en microfoon tegelijkertijd opnemen. De audio zal in hoge kwaliteit worden opgenomen voor het afspelen op gadgets, het uploaden naar muziek gemeenschappen en het delen met anderen.

MEER LEREN
 • Output formaten
 • Input formaten
 • Toestellen
Vrijwel alle populaire audioformaten
Ontwikkeld door Microsoft, het standaard programma voor Windows OS
Standaard formaat voor veel smartphones en PlayStations
Audioformaat dat wordt gebruikt door iTunes, QuickTime en iPod
iPhone ringtone formaat, lossless geluidsformaat en nog veel meer
Geluid op computer
Muziekbloggen, afspeellijsten, audioboeken, radioprogramma’s, online conferenties, etc.
Stem van Microfoon
VoIP gesprekken, zingen, etc.
Windows
Windows 10/Windows 8.1/Windows Vista/Windows 7/Windows XP
iOS
iPhone, iPad, iPod, iTouch, Apple TV
Android
Samsung Galaxy, Samsung Galaxy Note, Sony, Motorola, LG, HTC
INPAKKEN

Voeg automatisch ID3 tags toe aan Muziekbestanden

Nadat u een liedje hebt opgenomen, hoeft u niet zelf de informatie toe te voegen – dit programma kan u helpen bij het herkennen van informatie zoals titel, album, jaar, genre, artiest en zelfs cover. Deze functie is verrassend handig voor muziekverzamelaars en fans. Het werkt goed voor het identificeren van muziekbestanden in groepen, en bespaart u veel tijd doordat u deze niet handmatig hoeft te bewerken. En als u dit toch wilt, kunt u altijd later de informatie nog bewerken.

MEER LEREN
INPAKKEN

Converteer Audio naar voor Toestel Geschikte Formaten

Wilt u naar opgenomen audio luisteren op uw draagbare toestel? Het is een enkele klik weg. De ingebouwde audioconverter laat u geluid converteren tussen verschillende bestandsformatten, en laat u ook meerdere bestanden tegelijk omzetten voor uw gemak. Bovendien kan het geluidsclips samenvoegen in een compleet bestand. Met uitzondering van het omzetten van lokale bestanden, laat Apowersoft Streaming Audio Recorder u internet video’s omzetten naar MP3, WMA, FLAC, OGG, etc, zodat u deze onderweg kunt afspelen.

MEER LEREN
INPAKKEN

Meer Praktische Functionaliteit

Om ervoor te zorgen dat aan alle behoeften wordt voldaan voor het opnemen van audio, biedt Streaming Audio Recorder de volgende handige functies.

MEER LEREN

Online Radiostations opnemen

Perfecte methode voor het opnemen van live streaming audio zoals u die in radiostations wereldwijd hoort. Zoek en stream de radio die u leuk vindt, en het programma laat u alle nummers, het nieuws, talkshows etc opnemen en opslaan op uw harde schijf.

Zet Audio over naar iTunes

Als u de opgenomen en gedownloade muziek wilt afspelen op uw Apple toestellen, helpt de “Muziek naar iTunes overzetten” functie hierbij. Het zet audio om in voor iTunes geschikte formaten en voegt ze direct aan uw iTunes bibliotheek toe.

Bewerk audio gemakkelijk

De ingebouwde audiobewerker biedt allerlei functies, waaronder knippen, plakken, samenvoegen, mengen en effecten toevoegen. Hiermee kunt u audio gebruiken om probleemloos ringtonest e maken.

CDs branden voor Delen en Verzameling

Een leuke bijkomende functie is de mogelijkheid audio op blanke CDs te zetten zodat u deze op uw CD speler kunt afspelen thuis of in de auto. U kunt ook muziek met andere delen via een CD.

INPAKKEN

Makkelijkste Interface

 • Audio opnemen
 • Audio bewerken
 • Muziekbibliotheek
 • Radio afspelen
 • Liedjes zoeken
 • Video omzetten naar MP3

  Waarom Streaming Audio Recorder kiezen

  Beoordeling: 5- Gebaseerd op 1 beoordelingen.1 recensies
  • Bedankt, dit is de beste audio recorder die ik ooit heb gebtuikt. Vanwege mijn werk moet ik vaak online radio op mijn PC opnemen, en Streaming Audio Recorder helpt me hier uitstekend bij. Jullie hebben mijn support!

   Wow, ik had nooit verwacht zo’n goede methode te vinden voor het opnemen van streaming audio. En bovendien biedt het extra functies, zoals een Audio Converter, Bewerker en Muziek Downloader. Samengevat is het uitstekend.

  • Binnen slechts 30 seconden had ik door dat dit de perfecte audio stream recorder is voor mij. Geweldig simpel in het gebruik tot nu toe. Een fantastisch product!

   Het is zo fijn eindelijk het perfecte product tegen te komen. Ik ben blij met hoe gemakkelijk het werkt. Deze app is geweldig en uitstekend!

  • Alles-in-één oplossing voor het opnemen, organiseren en overzetten van muziek. Met dit programma kan ik gemakkelijk mijn favoriete muziek op mijn iPhone zetten.

   Ik gebruik dit programma vaak voor het opnemen van Skype gesprekken. Het is heel gemakkelijk in het gebruik en de liedjes zijn van hoge kwaliteit. Ik ben heel tevreden met deze software!

   Beoordelingen en Nominaties

   Streaming Audio Recorder

   Een handig hulpmiddel waarmee u uw muziek-entertainment kunt verrijken.

   new
   Ondersteuning
   Deel
   Beoordelingen
   Reageer
   Terug naar boven
   Click below to install