Klaar voor
Windows 10

Apowersoft Phone Manager

One-stop Beheer voor Telefoons

Beoordelingen ( 4 )
Scan om te Downloaden
Videohandleiding
SCROLL

Eenvoudig Gegevens Beheren/Overbrengen tussen de Telefoon en de PC

Apowersoft Phone Manager biedt een eenvoudige maar professionele manier om muziek, video’s, foto’s, contacten, e-boeken, SMS, apps, gesprekslogboeken, bladwijzers, notities en andere bestanden over te brengen tussen uw computer en telefoons. Er zijn twee manieren beschikbaar om deze telefoon bestandsmanager aan te sluiten op uw PC, met de bijbehorende USB-kabel of via een Wi-Fi-verbinding.

MEER LEREN
Contacten: Nummer, naam, titel, E-mail, bedrijf.
Berichten: Berichten met naam, telefoonnummer en datum.
Afbeeldingen: Foto’s van de galerij, camerarol, fotobibliotheek, fotoalbum, etc.
Video’s: Video’s die zijn opgenomen met de camera, podcasts of videobestanden uit andere bronnen.
Muziek: Liedjes, spraakmemo’s, audioboeken, etc.
Apps: App installatiepakket voor Android.
Bestanden: Word, Excel, PDF, ePub, etc.
Notities: Bladwijzers en herinneringen.
Gesprekslogboeken: Oproepen met telefoonnummer, duur en gegevens.

Verbinden via USB:

Sluit uw apparaat aan op de computer met de meegeleverde USB-kabel. Wanneer uw mobiele apparaat is aangesloten en herkend wordt door Apowersoft Phone Manager, dan zullen alle gegevens van uw mobiel in de vensters worden weergegeven.

Verbinden via Wi-Fi:

Sluit uw Android/iOS apparaten aan io de PC via het Wi-Fi-netwerk. Voor Android-telefoons kunt u de connectie maken door de QR-code te scannen of een verificatiecode in te vullen. Voor iOS-telefoons, kunt u wat instellingen doen via iTunes en dan een Wi-Fi-verbinding toestaan op de app.

INPAKKEN

Maak eenvoudig een back-up van mobiele gegevens

Deze telefoon bestandsmanager stelt u ook in staat om een back-up te maken van alle belangrijke telefoongegevens op de PC zoals contacten, documenten, foto’s, etc. In het geval dat uw apparaat ernstig beschadigd, zoekgeraakt of gestolen is, zult u deze altijd veilig en zeker opgeslagen hebben op uw lokale schijf. Naast de mogelijkheid om een back-up te maken van gegevens, biedt dit hulpmiddel ook herstel in één muisklik van eerdere back-ups.

Spiegel Uw Telefoon naar de PC

Uw telefoon spiegelen naar de computer wordt met deze professionele phone manager werkelijkheid. Zolang u de telefoon met de PC verbindt, zal deze intelligente applicatie uw telefoonscherm op uw PC weergeven. Of u nu spellen speelt, op het web surft, video’s of muziek streamt of de concepten in uw handleidingen demonstreert, al uw activiteit of inhoud kan vanuit de palm van uw hand worden gespiegeld naar het grote scherm op uw PC. Het kan de beste ervaring combineren van uw desktop en mobiel.

MEER LEREN
REC
REC
REC

Verstuur SMS direct vanaf uw desktop

Als u uw mobiele telefoon niet vast wilt houden om een lang en attent bericht te sturen, dan kunt u het zorgvuldiger op uw computer versturen waar het bericht wordt weergegeven op een groter scherm.

Mobiel Scherm Vastleggen

Zijn ingebouwde Recorder geeft u de mogelijkheid om alles op uw iOS/Android gadgets op te nemen in real-time zodat u met groot gemak video’s voor handleidingen of andere doeleinden kunt maken. Ook is het mogelijk om het uitvoerformaat en de kwaliteit voor de op te nemen bestanden aan te passen. Tevens stelt deze telefoon management software u in staat op uw mobiele scherm naar afbeeldingen vast te leggen met maar één muisklik.

INPAKKEN

Ondersteunde Apparaten gebaseerd op Android en iOS

Deze mobiele apparaat manager werkt perfect met alle Android-en iOS-gadgets, zoals de iPhone 6s, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPad, Samsung Galaxy S6, S6 Edge, HTC One M9, Google Nexus, Sony Xperia en meer. Beter nog, u kunt tegelijkertijd meerdere telefoons naar Apowersoft Telefoon Manager synchroniseren op een computer, en het behoudt uw mobiele informatie gescheiden en privé.

Technische specificaties

Systeemvereisten
Besturingssysteem: Windows 10/8/7/Vista/XP
RAM: 256MB of meer
Vrije schijfruimte: 200MB of meer
Ondersteunde systemen
Android: Android 3.0 of latere
iOS: iOS 10/9/8/7
Ondersteunde telefoons en tablets
Android: Samsung, HTC, Sony, Motorola, LG, Google Nexus, Huawei, One Plus, Android tablet, etc.
iOS: iPhone 7, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6/6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 4s, iPad mini, iPad Air, iPad 4, de nieuwe iPad, etc.
Ondersteunde video/audio formaten
Video: MP4, MOV, M4V, M4P
Audio: MP3, WAV, M4A, M4R, M4P

Makkelijkste Interface

 • Phone Manager
 • Afbeeldingen
 • Preview
 • Contacten
 • Apps
 • Back-up

  Waarom Apowersoft Phone Manager kiezen

  Beoordeling: 4.5 - Gebaseerd op 701 beoordelingen. 4 recensies
  • Apowersoft Phone Manager is veel beter dan elk ander telefoonmanagement programma omdat het een prachtige interface heeft en eenvoudig werkt. Geen gecompliceerde synchronisatie en geen walgelijke pop-ups. En ik vind vooral de spiegelingfunctie leuk.

   Ik heb dit Android apparaatbeheer programma een tijdje geleden gekocht, echt geweldige software! Aangezien ik de nieuwe Galaxy S7 heb, heb ik geprobeerd om een programma te vinden dat mij helpt alle mobiele data te beheren. Ik waardeer het werk van Aporwersoft, ik vind het programma cool.

  • Geweldig en behulpzaam, ik ben er helemaal weg van! Ik heb toegang tot alles van mijn mobiel op mijn computer, ik kan eenvoudig mijn telefoongegevens beheren, overzetten, bewerken en, organiseren.

   Gedurende mijn ervaring met Apowersoft Phone Manager, is de back-up functie altijd ongeëvenaard geweest! Voor mij is dit dan ook het meest aantrekkelijke gedeelte. Gewoon hartstikke bedankt!!

  • Ik heb dit hulpprogramma geprobeerd nadat ik de nieuwe Galaxy S6 Edge kreeg. Het is verbluffend om al mijn muziek van de lokale schijf naar mijn gadget over te brengen met een paar eenvoudige klikken. Het bespaart me echt een hoop problemen en veel tijd. Bedankt!

   Jullie zijn buitengewoon geweest! Ik ben tevreden met de iOS-opnamefunctie die mij de mogelijkheid geeft om alles wat op mijn iPhone is gebeurd vast te leggen. Fantastisch werk jongens!

   Kennisbasis

   Ondersteuning
   Deel
   Beoordelingen
   Reageer
   Terug naar boven