Screen Recorder voor Mac OS

Apowersoft Screen Recorder voor Mac

Mac screen recorder
Beoordeling: 3.7 / 5 (Gebaseerd op 24 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling

Apowersoft Mac Screen Recorder is een flexibele, alles-in-een, award winnende software met geavanceerde schermopname, smart video-omzetter en ingebouwde video-editor. Met deze Mac screen recorder kun je video's van een heel scherm, een geselecteerd gebied of rondom de cursor opnemen. Bovendien kan je webcamera opnemen om fantastische foto-in-foto video's te creëeren.

  • Opnemen van ALLE schermactivieiten op Mac
  • Scherm Mac met audio opnemen
  • Webcam video's opnemen
  • Bewerken tijdens het opnemen
  • Video's in batches omzetten
  • HD YouTube video's publiceren
  • Geplande Taken Creëren

Download

Na de opname worden WMV videobestanden automatisch uitgevoerd, zodat je ze direct naar YouTube kunt opladen. Bovendien kun je ze in batches omzetten naar verschillende formaten zoals AVI, MP4, FLV, SWF, MKV en vele anderen, zonder enig kwaliteitsverlies.

alles wat op Mac opnemen

Alles wat je op Mac ziet opnemen

Deze krachtige software voor schermopname ondersteunt je bij het opnemen van alles op een Mac scherm, zelfs op de nieuwe versie Mac OS X Mountain Lion. Je kunt op je eigen manier fantastische demovideo's maken voor training of om lessen te geven of instructieve handleidingen te maken voor games of producten.

Mac opnemen met geluid

Mac Beeldscherm opnemen met Geluid

Er is ook de optie om scherm met geluid op Mac op te nemen met geluid van zowel systeemgeluid als microfoon of beide. Dit geeft meer mogelijkheden voor MAC gebruikers om het scherm samen met een video op te nemen, zelfs tegelijk. Sterker nog, de video- en geluidopnamen blijven gesynchroniseerd in het systeem of de microfoon.

webcam opnemen

Webcam Video opnemen

Zorg dat je een ingebouwde webcam hebt en verbonden bent met je computer om een webcam-video op te nemen met dit programma. Je kunt verschillende effecten, teksten of uitroepen toevoegen om je video levendiger te maken. Als je foto-in-foto video's wilt creëren, klik dan gewoon het camera-icoontje op de werkbalk aan tijdens het opnemen.

taken creëren

Geplande Taken Creëren

Misschien heb je al eerder met Mac opgenomen, maar wil je later nog een video opnemen. Daar is de functie van geplande taken creëren handig voor. Je kunt de begintijd en de duur van tevoren instellen, en de taak zal op het geplande tijdstip worden uitgevoerd. Dit weloverwogen ontwerp biedt je veel gemak omdat je niet voor je Mac hoeft te blijven zitten.

screenshots nemen

Schermopnames maken op Mac

Als je een prachtig foto-album wilt maken, klik dan gewoon op Schermopname op de interface om elke foto die je op je Mac scherm ziet op te nemen. Je kunt ook je foto's mooier maken door op het icoontje bewerken te klikken voordat je ze bewaart; deel je prachtige foto's vervolgens waar je maar wilt, bijvoorbeeld op Facebook, Twitter of Flickr.

slimme bewerktools

Slimme Bewerktools

Als je video's of foto's maakt, kun je ze met deze Mac screen recorder aanpassen en verbeteren met behulp van de gebruikersvriendelijke bewerk hulpmiddelen. Je kunt belangrijke delen markeren door pijlen, lijnen, driehoeken, cirkels of teksten in verschillende kleuren toe te voegen.

video's in Batches omzetten

Video's in Batches omzetten

De ingebouwde ultrasnelle video-omzetter biedt een breed scala aan formaten, zoals AVI, MP4, FLV, SWF, 3GP, MKV, MPEG en populaire formaten voor Apple, Android and Son-apparatuur. Je kunt tientallen video's tegelijk batch-bewerken. Klik Bewerken aan op de omzetter, snij of maak je foto's kleiner voor je video's of voeg ze samen.

HD video's publiceren

HD YouTube video's publiceren

Heb je er wel eens aan gedacht om Hoge Definitie video's met vrienden te delen door ze op te laden naar YouTube? Deze uitstekende opnamesoftware kan geweldige HD video's opnemen op Mac OS X Mountain Lion voor YouTube. Als je op Start klikt, kun je onder meer 1080p, 2160p, 4320p kiezen om Mac op te nemen, nadat je Regio hebt geselecteerd in opname modus.

Promotie Advertenties

Aanbevelingen

Nieuws

Bedrijfsprijzen
  • Softonic logo
  • FindmySoft Review
  • tucows logo

Meer Bronnen

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven