Hoe Streaming Video Eenvoudig Op te Nemen
Opmerking

Hoe Streaming Video Eenvoudig Op te Nemen

Laatst bijgewerkt op 18-09-2018 door

Met ons zeer hectische en soms onregelmatige werk-of schoolschema, wordt het bijhouden van onze favoriete programma´s steeds vaker een uitdaging in plaats van een vermakelijke ervaring. U kunt zeker herhalingen van de afleveringen bekijken, maar niet alle gebeurtenissen hebben herhaalde uitzendingen. Als u live streams wilt bekijken hoeft u niet te stoppen met de dingen waar u mee bezig bent om er op tijd bij te zijn. Er zijn hulpmiddelen en methoden die u kunt gebruiken om live stream video op te nemen voor toekomstig afspelen of het delen op het web.

Twee Eenvoudige Manieren om Live Video Op te Nemen op Windows

Neem Live Evenementen Handmatig Op

Tussen de methoden die gebruikt kunnen worden, wordt Apowersoft Gratis Online Schermrecorder sterk aanbevolen. Met deze zeer intelligente applicatie boordevol functies, kunt u niet alleen live video streams opnemen maar alles dat op uw computerscherm wordt afgespeeld kan worden vastgelegd. U kunt het gebruiken om PC-spellen, films, schermactiviteiten en dergelijke op te nemen. Bovendien ondersteunt dit hulpmiddel het opnemen van audioactiviteit zodat u het kunt gebruiken om productdemo´s of videopresentaties te maken, real time videochats vast te leggen en nog meer.

live stream opnemen

Als u een grote fan bent van schoonheidswedstrijden en grote wedstrijdfinales, en u hebt geen tijd om het te kijken, waarom niet uw eigen live video opnemen met het gebruik van deze live stream recorder? Als dat het geval is, dan kunt u de hele uitzending bekijken terwijl u het opslaat op uw harde schijf. Dit is de special functie van deze schermrecorder om live-en lopende video´s op te nemen. Het gebruiken hiervan en live stream opnemen is uiterst eenvoudig, gelieve onderstaande simpele handleiding te volgen.

 • Ga naar de officiële pagina van deze recorder en klik op “Opname Starten” om het te lanceren.
 • Open de webpagina waar het evenement wordt uitgezonden.
 • Kies het doelgebied en pas de videokwaliteit naar wens aan.
 • Klik op de “Rec” knop om de opname te starten. Als u klaar bent met de opname, druk gewoon op de knop Pauze op de werkbalk en aanvinken, markeren en aankruisen.

  live streaming video wilt opnemen

 • Bekijk de opname vooraf en sla deze op als een videobestand of upload deze naar YouTube, Dropbox, etc.

Live Sportwedstrijd Automatisch Vastleggen

Live basketbal kampioenschap en u bent niet thuis? En wat met de voetbalfinales waar iedereen op wacht maar u zit vast in het verkeer? Het opnemen van live streaming video´s zoals deze, samen met eenmalige uitzendingen van speciale tv-programma´s, kunnen ook worden vastgelegd met Apowersoft Desktop Schermrecorder. Zelfs als u weg bent, is het met deze efficiënte software mogelijk om voortijdig een geplande opname te creëren. Dit betekent dat u niet thuis hoeft te zijn voordat de show begint of te wachten tot het live wordt uitgezonden, u kunt gewoon de tijd instellen en opnemen terwijl u onderweg bent. Hier volgt hoe u hiermee streaming video kunt opnemen.

 • Download en lanceer het programma op uw bureaublad.

  Download

 • Ga naar “Instellingen” en klik op “Takenplanner”.
 • Label uw taak en stel de tijd in wanneer u wilt dat de opname plaats vindt.
 • Pas de tijdsduur aan of stel de stoptijd in.
 • Kies het opnamegebied en klik op “Creëer” dan op de “OK” knop. De opname zal op tijd worden uitgevoerd.

taakplanner

Hoe Live Video op Mac op te nemen

Als u toevallig een Mac-computer bezit, dan kunt u ook live stream video opnemen door QuickTime te gebruiken. Het ingebouwde mediakader van Apple kan video’s vastleggen door eenvoudig te klikken op een bestand en dan nieuw scherm en dan zal er een klein opnamevenster verschijnen. Toch moet u in gedachten houden dat deze techniek beperkingen heeft. Als u flexibelere opnamecapaciteiten en aanpassingsmogelijkheden wilt, kunt in plaats hiervan Apowersoft Screen Recorder voor Mac gebruiken.

live video op Mac op te nemen

Met dit programma, kunt u livefeeds opnemen, webcamvideo’s vastleggen, HD-videos op verschillende sociale streaming sites publiceren en nog veel meer. De ingebouwde intelligente video-omzetter maakt de Apowersoft Screen Recorder voor Mac verder extra speciaal omdat het de mogelijkheid heeft om videobestanden naar verschillende bestandsformaten te converteren. U kunt het hieronder downloaden om het gratis uit te proberen.

Download

Het opnemen van live streaming video’s is eenvoudig, u moet alleen de juiste hulpmiddelen en specifieke stappen in gedachten hebben om het uit te voeren. Vergeet niet dat het kiezen van een veelzijdige en over de top opnamesoftware noodzakelijk is als u moeiteloos live streaming video wilt opnemen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 37 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarMac scherm recorder alternatieven, Mac-schermrecorder, Schermrecorder.Laatst bijgewerkt op 18-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven