Achtergrond WisserAutomatisch achtergrond uit afbeelding verwijderen met enkele klikken

De eenvoudigste achtergrond wisser om fotoachtergrond transparant te maken

Automatisch achtergrond verwijderen in enkele seconden

Deze achtergrond wisser kan moeiteloos de voorgrond scheiden van de achtergrond met enkele klikken. Het enige wat je moet doen is je foto uploaden, waarna het programma automatisch een accuraat uitknipsel met een transparante achtergrond produceert. Geen vaardigheden zijn vereist.

Try Now

Slimme AI verwijdert afbeeldingsachtergrond precies

In plaats van te proberen om het object precies te kiezen met de lasso of selectiemarkeerder in Photoshop, zal de slimme AI van Apowersoft Achtergrond Wisser het accurate resultaat in originele kwaliteit automatisch aanbieden in enkele seconden nadat je je foto's uploadt. Het is een erg eenvoudige, maar professionele achtergrond verwijderaar.

Try Now

Verbeter je business met meer creativiteit

Of het nu een sociale post, een advertentiebanner, of een fantastische postkaart is, deze tool heeft het sjabloon dat jij wilt. Het bevat een uitgebreide bibliotheek van sjablonen voor verschillende doeleinden, inclusief marketing, ecommerce, media, ontwikkelaars, fotografen, individuen, etc. Er worden regelmatig nieuwe ontwerpen toegevoegd. We verwelkomen alle suggesties.

Try Now

Hoe het werkt

Automatisch afbeeldingsachtergrond verwijderen in enkele seconden

 • Upload
  Importeer een afbeelding in de software waarvan je de achtergrond wilt verwijderen door te klikken op het Plus-icoon op de interface. Of je kunt ook simpelweg de afbeelding slepen en plaatsen vanop je computer of harde schijf.
 • Preview
  Het resultaat zal automatisch na enkele seconden beschikbaar zijn. Deze software biedt een transparante achtergrond voor de afbeelding, die je kunt vervangen door andere beschikbare kleuren of ingebouwde achtergrondsjablonen. Je kunt de aanpassingen previewen en vergelijken.
 • Opslaan
  Klik op de knop "Download" rechts bovenaan om de afbeelding rechtstreeks op je computer op te slaan. Begin nu met het bewerken van je eerste foto om zelf de magie te ervaren!

Wat zeggen zij?

5-sterren aanbevolen

 • Jennifer

  Eenvoudig te gebruiken. Doet wat het zegt! Ik beveel deze software meer aan dan andere programma's die ik gebruikt heb. Ik geef het 5 sterren! Het verwijdert automatischd de achtergrond en presenteert de foto als transparant voordat ik nog maar opsla. Het beste van alles is dat ik het effect kan vergelijken met de originele foto.

 • Annie

  Perfect voor het opkuisen van de achtergrond en het maken van een transparante foto! Dit is de tool waarnaar ik op zoek was! Erg tevreden mee. Het verwijdert achtergronden met een klik, en bevat sjablonen om mijn eigen Instagram stickers te maken. Supereenvoudig te gebruiken!

 • Branson

  Dit moet een van de beste softwareprogramma's voor het wissen van achtergronden ooit zijn. Amper een klik en het is weg. Dit is echt mijn favoriete app ooit. Het kost niet veel geld. Blijf zulke programma's maken die makkelijk te gebruiken zijn!

Download Gratis

Ongelofelijk makkelijke achtergrond wisser!

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven