Schermafbeelding Maken

Gratis Schermopname

Maak schermafbeeldingen met een hoge kwaliteit van alles op uw scherm

Beoordelingen ( 2 )
Schermafbeelding Maken
Videohandleiding
SCROLL

Gebruikershandleiding

Deze gratis schermopname software vereist geen Java-applet maar u moet een launcher installeren als u het voor het eerst gebruikt. Daarna, kunt u onbeperkt schermafbeeldingen maken.

Één Klik om een Schermafbeelding te Maken

Dit gratis schermopname hulpmiddel is een webgebaseerde applicatie die zowel op Windows als Mac werkt. Het stelt u in staat om alles wat op het scherm zichtbaar is in hoge kwaliteit op te nemen. Wat u ziet is wat u krijgt.

MEER LEREN

Sla schermafbeeldingen zoals JPG, PNG, TIFF, BMP, GIF en PDF op.

Maak een schermafbeelding van wat dan ook op het scherm zoals applicaties, video’s, spellen, webpagina’s, etc.

 • Maak een Schermafbeelding met een Simpele Klik

  U hoeft alleen maar op het camerapictogram te klikken op de interface van de applicatie of op de knop “Scherm Afdrukken” op uw toetsenbord te drukken om te beginnen met opnemen. Het is zo eenvoudig uit te voeren dat u het misschien wel als alternatief kiest alshet optimale Kniphulpmiddel.

 • Neem Alles op het Scherm op

  Om aan uw verschillende wensen te voldoen, geeft dit hulpmiddel u de mogelijkheid om een schermafbeelding te maken van alles op het scherm zoals bepaalde regio’s, actieve vensters, dropdown menu’s, webpagina’s, videobeelden, videospellen enzovoorts.

 • Slimme Venster Detectie

  Wanneer de schermopname wordt geactiveerd, zal dit programma automatisch elk applicatievenster direct op uw scherm detecteren als uw muis erover heen zweeft. U hoeft alleen maar op de muis te klikken om een applicatievenster op te nemen.

INPAKKEN

Onmiddelijk Schermafbeelding Annoteren

Voor uw annotatiegemak, heeft deze online schermopname applicatie een snel beeldbewerkingsprogramma waarmee u de schermafbeelding kunt polijsten of annoteren terwijl u deze maakt. U kunt lijnen, pijlen, teksten en vormen aan de afbeelding toevoegen om bepaalde delen te markeren. Er is ook een vervagingshulpmiddel zodat u vertrouwelijke of persoonlike informatie kunt bedekken.

Uploaden naar de Gratis Cloud-opslagruimte

Een ander voordeel van deze schermafbeelding applicatie is dat het gratis cloud-opslagruimte biedt voor alle gebruikers zodat zij elke schermafbeelding en afbeelding kunnen opslaan. Wanneer u klaar bent met het bewerken van de schermafbeelding, kunt u deze direct uploaden naar Screenshot.net, die u de mogelijkheid geeft om het op uw harde schijf op te slaan. Zodra de schermafbeelding succesvol geüpload is, krijgt u links hiernaar zodat u de schermafbeeldingen in forums en blogs kunt implementeren. Alle afbeeldingen die op de cloud-server gehost worden zijn 100% veilig.

Schermafbeeldingen Gemakkelijk Delen

Naast het opslaan van de schermafbeelding naar de lokale schijf en het uploaden naar de gratis cloud-opslagruimte, stelt dit online gratis schermopname hulpmiddel u ook in staat om de schermafbeelding naar het klembord te kopiëren, te emailen of te delen op populaire sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest. Daarom zullen uw volgers de schermafbeeldingen onmiddelijk zien.

Makkelijkste Interface

 • voornaamste interface
 • schermafbeelding maken
 • instellingen configureren
 • schermafbeelding uploaden

  Waarom Gratis Schermopname Kiezen

  Beoordeling: 4.5- Gebaseerd op 2 beoordelingen.2 recensies
  • Dit online schermopname hulpmiddel is tamelijk handig. Ik vind de simpele interface leuk omdat het zo duidelijk is om te leren hoe je een schermafbeelding kunt maken. Mooi, ga zo door!

   Het is een simpel hulpmiddel maar met veel nuttige functies. Er is een optie bij instellingen voor het maken van schermafbeeldingen in vertragingstijd, wat zo praktisch is om menu’s vast te leggen of een aantal tooltips aan de schermafbeelding toe te voegen.

  • Ik ben gek op de directe annotatiewerkbalk. Het maakt het zo gemakkelijk om lijnen, pijlen en tekst aan de schermafbeelding toe te voegen voordat je deze als afbeelding bewaard. Ik kan de afbeelding zelfs direct op mijn Facebook delen!

   Ik ben een blog writer. Ik moet vaak afbeeldingen maken voor mijn blogs, en de meeste afbeeldingen moeten gegroepeerd worden. Dit hulpmiddel heeft een optie om de schermafbeelding rechtstreeks naar het klembord te kopiëren, wat een hoop problemen bespaart om schermafbeeldingen als afbeeldingen op te slaan voordat ik ze kan gebruiken.

  • Het biedt gratis cloud-opslagruimte voor het opslaan van bestanden. En ik kan ook links krijgen voor de afbeelding en met het gebruiken van deze links, kan ik op sommige forums de afbeelding eenvoudig invoegen. Cool!

   Het is geweldig dat dit lichtgewicht hulpprogramma zulke handige functies heeft. Het ontwerp voor het directe annoteren en delen is echt bedachtzaam.

   Gratis Schermopname Commentaar

   Plaats een Opmerking

   Voer uw naam in!
   Voer tekst voor uw opmerking toe!

   Opmerking (2)

   • Ik heb de proefversie geprobeerd en ik was er niet echt heel erg tevreden over.sinds ik ben gestopt met Apowersoft krijg ik telkens herinneringen, hoe kan ik deze herinneringen stoppen?
    0
    0
    1
    Reageer
    • Hallo, als je niet wilt gebruiken het niet meer. Je kunt het vanuit het Configuratiescherm te verwijderen en ook de map waar u dit programma te installeren verwijderen.
     0
     0
     0
     Reageer

   Beoordelingen en Nominaties

   new
   Ondersteuning
   Deel
   Beoordelingen
   Reageer
   Terug naar boven
   Click below to install