Desktop Schermrecorder

Een compleet schermopname programma

Beoordelingen ( 15 )
SCROLL

Apowersoft Desktop Schermrecorder

Apowersoft Desktop Schermrecorder is een makkelijk en professioneel desktop programma voor het opnemen van video en audio activiteiten tegelijkertijd. Het laat u ook video’s in het standaard MP4 formaat opnemen. Met behulp van de ingebouwde converter kunt u de MP4s direct naar AVI, WMV, FLV en SWF omzetten, en nog meer formaten, zonder kwaliteitsverlies.

Neem alle Bureaublad Activiteit Op

Het zeer complete en toch nog intuïtieve menu biedt flexibele opnamemogelijkheden waarmee gebruikers een screencast kunnen maken van een specifiek gebied, venster, volledig scherm, en meer. Het laat u ook webcam video’s aan de screencast toevoegen zodat u een video in een video krijgt.

MEER LEREN
Output Formaten
Exporteer video’s naar WMV、AVI、MP4、MOV、MKV、FLV、MPEG、VOB、WEBM
Scenario’s
U kunt allerlei activiteiten op uw scherm vastleggen, zoals demonstraties, tutorials, live chat, videospelletjes, streaming video’s in uw web browser, etc.

Meerdere opnamemogelijkheden

Volledig scherm: Legt alles wat op uw computerscherm gebeurt vast.
Specifiek gebied: laat u een deel van het scherm selecteren voor het opnemen.
Rond de muis: leg vast wat u met uw muis doet.
Seleccteer venster: selecteert een specifiek venster dat u wilt opnemen.
Het is duidelijk dat deze handige opties het programma tot een gebruikersfavoriet maken.

Tegelijkertijd Scherm en Audio Opnemen

Het is echt een hele handige optie dat de software tegelijkertijd uw scherm met video en geluid kan opnemen, zowel met systeemgeluid als microfoongeluid. Bovendien ondersteunt het het opnemen van scherm- en audio-activiteiten tegelijk, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het synchroniseren van de geluids- en videobestanden.

Video Opnemen van Webcam

Als u een schermopname wilt maken via een webcam, kan deze Schermrecorder, welke het doet met Skype, MSN en GTalk, en nog veel meer programma’s, dat inderdaad doen. Het slaat de opname op in een standaard WMV formaat, zodat u het direct met anderen kunt delen.

Verschillende videoformaten

Video’s die met dit hulpmiddel worden opgenomen kunt u in negen verschillende formaten opslaan, waaronder MP4, AVI, WMV, FLV, MKV, MOV, MPEG, VOB en WEBM. Deze functie is ook handig als u video’s wilt exporteren naar draagbare toestellen.

INPAKKEN

Edit Screencast Live of Achteraf

Met behulp van twee bewerkers laat deze software u live screencasts annoteren, en de opgenomen video laten bijwerken. Hierdoor kunt u uw demonstratie-video’s veel beter laten uitkomen.

MEER LEREN

Live Screencast Bewerker

Een takenbalk zal naast de schermopname verschijnen, waarmee u live videos kunt annoteren met tekst, lijnen, highlights en andere functies, zonder te hoeven pauzeren.

Professionele Video Editor

U kunt ook uw opgenomen video’s importeren in deze ingebouwde bewerker om ze verder te bewerken met een uitgebreid aanbod aan opties, zoals knippen, samenvoegen, visuele effecten, watermerken, etc.

INPAKKEN

Taak plannen

Een andere opvallende functie is het ontwerp van het programma.Het laat u taken plannen door vooraf een starttijd en aangepaste lengte in te voeren. Dankzij deze functie kunt u dus uw scherm opnemen zonder dat u bij uw computer hoeft te zitten.

MEER LEREN

Live Streams Opnemen

Om aan de behoeften van verschillende gebruikers te voldoen, kunt u met Desktop Schermrecorder live streaming video’s opnemen van Twitch TV, BBC, CNN en Livestream, alsmede van vele andere live video websites. Het is de beste keuze voor het verzamelen van videoclips.

Webinars opnemen

Als u geen tijd hebt een webinar bij te wonen maar deze toch graag wil opnemen voor later gebruik, kunt u met deze software ook een taak plannen. Het programma zal vervolgens automatisch de video in de door u aangegeven folder opslaan. U kunt het vervolgens later bekijken of direct met anderen delen.

Op Dagelijkse/Wekelijke Basis opnemen

Deze software voldoet aan uw behoeften door automatisch periodieke opnames te maken, waardoor u met enkele klikken taken voor de toekomst kunt instellen. U kunt het ook gebruiken om uw scherm in uw afwezigheid in de gaten te houden.

Live Screen Monitoring

Soms wilt u internetactiviteit in de gaten houden voor uw kinderen, als u er niet bij bent, of wilt u de privacy van uw computer in uw afwezigheid beschermen. Wat het doel ook is, u kunt dit programma gebruiken om automatisch schermactiviteit in de gaten te houden.

INPAKKEN

Screencast Opnemen en Opslaan

Zodra u klaar bent met uw screencost, kunt u de opgenomen video in het door u gewenste formaat omzetten zodat u deze op meerdere systemen en toestellen kunt bekijken. Dit is slechts een paar klikken verwijdered van het uploaden van uw video’s naar een cloudserver, uploaden naar YouTube, en meer.

MEER LEREN

Perfecte Video Converter

Na het opnemen kan de ingebouwde video converter helpen bij het omzetten van de video. U kunt uit vele videoformaten kiezen in Desktop Schermrecorder, zoals AVI, MP4, FLV, SWF, 3GP, MKV en MPEG, of populair formaten voor Apple, Android en Sony toestellen.

Upload Video naar FTP

U kunt de video’s uploaden en opslaan op uw persoonlijke of bedrijfs-server, zolang u hiervoor de account informatie maar kunt bieden. U kunt het programma ook uw account instellingen laten onthouden voor later.

Video Delen op YouTube

Als u uw video op ‘s werelds meest populaire video website wilt uploaden, op YouTube, hoeft u hiervoor slechts uw login informative te geven en op “OK” te klikken. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de YouTube pagina zodra dit voltooid is.

Upload Video naar Showmore.com

Heeft u wel eens een video online willen opslaan en makkelijk delen? Hiervoor kunt u simpelweg uw video’s uploaden naar showmore.com. Deze video hosting en sharing website geeft u 10 GB aan gratis opslagruimte voor het opslaan van video’s. Hiervandaan kunt u alle geuploade video’s gemakkelijk beheren en met links of codes delen.

INPAKKEN

Makkelijkste Interface

 • Opname mogelijkheden
 • Opnamen maken
 • Video spelen
 • Video uploaden
 • Alleen audio opnemen
 • Screenshots maken

Waarom Desktop Schermrecorder kiezen

Beoordeling: 4.7- Gebaseerd op 15 beoordelingen.15 recensies
 • Dit programma is een van de beste die ik heb gebruikt. Waar ik het meest van onder de indruk was is de geweldige opnamekwaliteit. De opgenomen video behoudt precies dezelfde kwaliteit als wat ik op het scherm zie.

  Hey daar! Ik weet niet eens hoe ik jullie kan bedanken voor de opname oplossingen die jullie bieden! Ik vind dit hulpmiddel helemaal geweldig, en het helpt me met het maken van perfecte demo video’s. Het geluid en de video zijn ook perrfect gesynchroniseerd.

 • De takenplanner werkt uitstekend. Ik kann automatisch het scherm opnemen wanneer ik maar will zonder dat ik fysiek in de buurt van mijn computer hoef te zijn. Ik gebruik het vaak voor het opnemen van online video’s die maar op bepaalde momenten beschikbaar zijn.

  Ik denk dat dit product kan worden aangeduid als een van de beste hulpmiddelen voor het makkelijk opnemen en snel delen. De ingebouwde functie helpt bij het opnemen van video’s naar YouTube en FTP servers, en dat is echt heel handig voor het delen van activiteiten op het scherm met anderen.

 • Het is inderdaad geweldige software. Naast de basisfuncties, biedt dit hulpmiddel andere handige functies, met name met betrekking tot bewerken, waarvoor verschillende opties worden geboden voor het markeren en annoteren van het scherm tijdens het opnemen.

  Het is ongelooflijk dat deze toepassing zoveel verschillende formaten ondersteunt. Ik kan mijn video’s exporteren naar andere toestellen zonder dat ik het formaat hoef te wijzigen. Dat is echt heel gaaf, heel erg bedankt!

  Kennisbasis

  Desktop Schermrecorder

  Een compleet schermopname programma

  new
  Ondersteuning
  Deel
  Beoordelingen
  Reageer
  Terug naar boven
  Click below to install