Apowersoft Gratis Online Audio Editor

Gratis Online Audio Editor
Beoordeling: 3.7 / 5 (Gebaseerd op 43 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling

Apowersoft Gratis Online Audio Editor is een effectief hulpmiddel ontworpen voor het snel bewerken van geluidsbestanden. Het laat u met groot gemak audio knippen, verkorten, samenvoegen, kopiëren en plakken. U kunt geluidsbestanden ook verlengen, mixen, of overschrijven, of verschillende effecten toevoegen. Het ondersteunt veel verschillende bestandsformaten, waaronder MP3, AAC, OGG, FLAC, WAV, M4A en nog veel meer. Dus importeer simpelweg de audio, en her-creëer het meteen opnieuw.

  • Maak gemakkelijk ringtones en notificatiegeluiden
  • Voeg korte muziekbestanden samen tot een compleet lied
  • Bewerk geluidsbestanden door het toevoegen van verschillende effecten
  • Importeer en exporteer audio met grote snelheid
  • Bewerk moeiteloos ID3 tag informatie
  • Werkt gemakkelijk op zowel Windows als Mac OS

Terwijl u de audio bewerkt kunt u de effecten direct controleren en het resultaat horen. U hoeft het bestand niet opnieuw te coderen, en het online audio edit programma levert bestanden zonder kwaliteitsverlies.


De audio bewerker levert de makkelijkste wijze voor het bewerken van audio, aangezien u dit gewoon in uw browser kunt doen. Met een enkele klik kunt u het activeren, zonder dat u hoeft in te loggen of een plugin op uw computer hoeft te installeren.

knippen en samenvoegen audio

Staat Verschillende Bewerkingsacties Toe

De gratis audio bewerker kan verschillende taken uitvoeren, zoals knippen, verkorten, splitsen en samenvoegen. Hierdoor kunt u het door u gewenste deel van de audio opslaan en gebruiken als bijvoorbeeld notificatiegeluid. Of u kunt simpelweg ongewenste delen uit een groot muziekbestand verwijderen. Bovendien kunt u ook verschillende geluiden samenvoegen in een bestand.

muziek toevoegen effecten

Perfect Audio met Artistieke Effecten

Muziekfans kunnen audio bewerken door naar wens rijke effecten toe te voegen. U kunt bijvoorbeeld twee liedjes mixen om zo een heel nieuw geluid te verkrijgen. En u kunt ook speciale geluidseffecten toevoegen om zo het geluid op te leven.

ondersteuning van verschillende formaten

Ondersteunt Veel Verschillende Bestandsformaten

Het hulpmiddel kian niet alleen gratis MP3s bewerken online, maar kan ook geluid van een videobestand bewerken. Nadat u de video importeert, zal de editor de audio verkrijgen en een waveform weergeven. Vervolgens kunt u beginnen met bewerken en het als MP3, AAC, FLAC, M4A, WAV of in een ander formaat exporteren.

ID3-tag-editor

Komt met Krachtige ID3 Bewerker

Voor het beheren van uw muziekbibliotheek is het het makkelijkst om informatie aan de liedjes en albums toe te voegen. Als u dit wilt, kunt u de muziektitel toevoegen, de artiestennaam, het jaar en het genre. U kunt ook een special albumhoes toevoegen zodat u de muziek makkelijk herkent.

luisteren tijdens het bewerken

Beluister Muziek tijdens het Bewerken

Apowersoft Gratis Online Audio Editor heeft een intuïtief menu welke u makkelijk audio laat bewerken. Het geeft de audio in waveform weer, zodat u de taken visueel kunt uitvoeren. Terwijl u online de audio bewerkt, hoeft u slechts op “Afspelen“ te klikken om de effecten te beluisteren.

eenvoudig en gratis

Gratis, Veilig en Makkelijk in Gebruik

Het gebruik van dit hulpmiddel is volledig gratis, en u hoeft zich niet te registeren, lid te worden, of add-ons te installeren. Het werkt zonder beperkingen op zowel Windows als Mac, en kan direct in uw browser worden geactiveerd. Tijdens het bewerkingsproces heeft u geen last van popups, advertenties of virussen.

Promotie Advertenties

Nieuws

Gerelateerde Artikelen

Bedrijfsprijzen
  • Softonic logo
  • FindmySoft Review
  • tucows logo

Meer Bronnen

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven