Professionele en Makkelijke GIF Maker

Scherm naar GIF opnemen in hoge kwaliteit

Maak GIF van foto's & video's zonder moeite

Bewerk GIF frame na frame en bekijk het in real time

Windows 7/8/10

Maak Snel een Geanimeerde GIF

Een fantastische GIF maker om coole en grappige GIF animaties, stickers, emoticons te maken van video's/foto's op een eenvoudige en snelle manier.

GIF Maker

Neem alle activiteit van je scherm, webcam, of schetsbord op en gebruik het dan in een GIF van hoge kwaliteit.

GIF Bewerker

Bewerk foto's/video's, en knip, herschaal, voeg tekst, watermerken, of andere effecten toe voordat je ze opslaat als een GIF.

Meer functies beschikbaar

 • Flexibele opname
  Meer vrijheid om te kiezen wat je wil opnemen; scherm, webcam, of digitaal schetsbord, en opslaan als een GIF of video.
 • Video's naar GIF
  Converteer video naar GIF in de hoogste kwaliteit om te voldoen aan je eisen. De meeste bestandsformats worden ondersteund, zoals MP4, WMV, AVI etc.
 • Foto's naar GIF
  Upload afbeeldingen in JPG, JPEG, PNG, of BMP format vanop je computer en laat de software een grappige geanimeerde GIF voor jou maken.
 • Frame na frame correctie
  Organiseer frames, verander de volgorde, pas de snelheid aan, dupliceer, of verwijder frames, je kunt eenvoudig aanpassingen doorvoeren indien nodig.
 • Krachtige bewerkingsfuncties
  Tekst, watermerk, of een logo toevoegen; knippen, bijsnijden or roteren, je kunt de ruwe GIFs opnieuw en opnieuw en bekijken totdat je tevreden bent.
 • Bekijk video of GIF
  Je kunt een video of GIF animatie makkelijk bekijken. Deze software geeft je volledige controle over het uiteindelijke bestand.

Maak geanimeerde GIF afbeeldingen zoals een pro

Apowersoft GIF is erg eenvoudig te gebruiken. Iedereen kan coole geanimeerde GIFs maken in amper enkele minuten.

Waarom Ons Kiezen?

 • Eenvoudig en Efficiënt
  Deze GIF maker is efficiënt in het verwerken, eenvoudig te gebruiken, en is stabiel. Beginners kunnen zoals een Pro werken met de hulp van onze software.
 • Hoge Kwaliteit Gegarandeerd
  Apowersoft GIF ondersteunt verschillende opties voor de outputkwaliteit van de GIFs, zodat je snel GIFs met hoge resolutie kunt creëren en ze eenvoudig overal kunt delen.
 • Meer Taalopties
  Het programma bevat bijna 20 talen, waardoor bijna alle regio's in de wereld vertegenwoordigd zijn. Wisselen tussen Engels en Nederlands? Dat kan met een klik.

Onze tool heeft 1,000,000 gebruikers geholpen, hier zijn enkele getuigenissen van hen:

 • 5 sterren aanbevolen

  Geweldig! Video's naar GIF is net wat ik nodig heb! Ik heb met succes verschillende GIFs gemaakt van foto's en video's vastgelegd op het scherm, Heel erg bedankt! Dank je Apowersoft GIF.

  Amy

 • 5 sterren aanbevolen

  Het is uitstekend! Leuk software met leuke functies; eenvoudig te gebruiken. Snelle en simpele GIF maker. Alle activiteiten op het scherm kan vastgelegd en opgeslagen als GIF worden. Het werkte inderdaad goed!

  Franklin

 • 5 sterren aanbevolen

  Een perfecte app om GIFs te maken en zo interessant, ik moet tekst toevoegen aan mijn video en opslaan als een GIF om te tonen op een Vaderdagfeestje. Apowersoft GIF redde me. Ik raad het enorm aan aan iedereen die gepersonaliseerde GIFs wil creëren!

  Bella

 • 5 sterren aanbevolen

  Ik downloadde deze GIF maker ongeveer een week geleden. Ik probeerde voordien zoveel andere GIF makers uit en deze is nu mijn #1 noodzakelijke tool voor het werk. GIFs maken is gewoon zo eenvoudig, je zou het niet geloven!

  Tracy

  Maak je eigen GIF en deel het overal!

  1,323,240 Gebruikers Wereldwijd Gediend

  new
  Ondersteuning
  Deel
  Beoordelingen
  Reageer
  Terug naar boven