Apowersoft Video Downloader voor Mac

films downloaden op mac
Beoordeling:5.0 /5(Gebaseerd op 1 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling

Apowersoft Video Downloader for Mac is speciaal ontworpen voor Mac-gebruikers om online video's downloaden van tonnen van video websites,: zoals yovideo, Yahoo video, 123video, publiekeomroep.nl, etc. Met behulp van deze video downloader voor Mac, bent u in staat om alle video's in alle formaten, inclusief MP4, WMV, FLV, SWF, 3GP, MOV, WebM te downloaden, en nog veel meer. Het ondersteunt ook het downloaden van video's met verschillende resolutie, zelfs HD-video in 720p, 1080p of hoger.

  • Download alle video's op OS X 10.9 Mavericks
  • Download en converteer meerdere video's tegelijk
  • Een knop om de hele afspeellijst Mac te downloaden
  • Beheer uw gedownloade video's op orde
  • Bekijk uw gedownloade video's met de geïntegreerde videospeler
  • De hoogste kwaliteit video download

Download

Naast alleen een video downloader, heeft deze Video Downloader voor Mac een krachtige video converter die de mogelijkheid biedt om video te converteren naar alle populaire bestandsformaten voor apparaten: zoals iPad, iPod touch, PSP, iPhone, Samsung Galaxy, Kindle Fire, HTC en vele anderen.

Belangrijkste kenmerken

Downloaden video

Download Video's op Mac in de Originele Kwaliteit

Apowersoft Video Downloader voor Mac brengt Mac gebruikers een eenvoudige manier om video en audio van websites te downloaden. Hiermee, kunt u alle streaming media formaten en protocollen vastleggen (HTTP, RTMP, MMS, FTP, RTSP, en HTTPS). Uw gedownloade video's zullen op Mac worden bewaard zonder enig kwaliteitsverlies.

Video omzetten

Converteer alle Online of Lokale Video

Zowel uw gedownloade video's als lokale bestanden kunnen worden omgezet naar een breed scala aan video formaten, zoals MOV, MPEG-4, AVI, FLV, SWF, WMV, 3GP, ASF en meer. Een andere geweldige functie is de mogelijkheid om video te converteren naar M4A, MP3, OGG, AAC, AC3 en andere veel voorkomende audio formaten. Zodra de conversie is voltooid, bent u in staat om videobestanden direct naar iTunes te converteren met de app.

Download meerdere video

Download meerdere video's tijdens Een Sessie

Met de batch download modus, bent u in staat om meerdere video's in een keer te downloaden. Zodra u de URL's naar het pictogram van Apowersoft Video Downloader voor Mac sleept, zullen de video's automatisch aan de download lijst worden toegevoegd. Het downloaden zal eindigen met een enorme snelheid en de hoogste video download kwaliteit garanderen.

Downloaden afspeellijst

Download elke afspeellijst

De mogelijkheden voor het downloaden van video's zijn eindeloze, maar wat als je een compleet kanaal van video's wilt downloaden? Deze Video downloader voor Mac is het perfecte hulpmiddel om complete Video afspeellijsten te downloaden. Het is slechts een klik om te downloaden wat u bekijkt op uw geabonneerd kanalen of persoonlijke pagina.

Beheren video

Beheer Video's eenvoudig in de Bibliotheek

Zodra de applicatie vooringesteld is, zal er een automatische uitschakeling worden geactiveerd wanneer de taak is voltooid. Ook hebt u de optie om het programma na het downloaden te laten slapen of stoppen. In dit geval hoeft u zichzelf niet te dwingen om continu voor de computer te blijven zitten. Daarnaast geeft de video downloader voor Mac u de mogelijkheid om gedownloade bestanden in de bibliotheek te organiseren en u hebt de keuze te hernoemen, verwijderen of video af te spelen wanneer u maar wilt.

Capture scherm

Leg Alles vast op het Scherm

Apowersoft downloader Mac videorecorder is uitgerust met een scherm recorder, die u de mogelijkheid geeft om alle activiteiten op het scherm op te nemen, inclusief menu's, objecten, volledig scherm en aangepaste regio's. Dit is vooral handig voor gebruikers die live video streams en beschermde inhoud van BBC iPlayer, Twitch TV, Livestream, ABC, CNN, enz. willen vastleggen.

Video bewerken

Bewerk Eenvoudig Video's voor het Bereiken van het Gewenste Effect

De ingelegde videobewerker maakt het bewerken zeer eenvoudig, met ondersteuning voor trimmen, bijsnijden, in een video samenvoegen, speciale effecten afstemmen en het toevoegen van ondertitel bestanden. Het is ontworpen om intuïtief te zijn, u kunt uitblinken in het gebruik ervan, zelfs als u een computer analfabeet bent.

Promotie Advertenties

Nieuws

Gerelateerde Artikelen

Bedrijfsprijzen
  • Softonic logo
  • FindmySoft Review
  • tucows logo

Meer Bronnen

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven