Apowersoft Brengt Mac Audiorecorder en Mac Schermrecorder uit
Opmerking

Apowersoft Brengt Mac Audiorecorder en Mac Schermrecorder uit

Laatst bijgewerkt op 20-04-2016 door

Apowersoft heeft twee geweldige Apps voor Mac besturingssystemen uitgebracht in mei 2013, dit zijn de Mac Audiorecorder en de Mac Schermrecorder. Ze zijn uitgebracht op het moment dat we voelden dat we de stabiliteit en volledigheid hadden bereikt die goed werken voor Macs. Laten we de belangrijkste functies op een rijtje zetten.

Belangrijkste en Beste Functies van de Mac Audiorecorder

De Mac Audiorecorder is een opnameprogramma voor geluid die werkt met het Mac besturingssysteem en u in staat stelt direct geluid van verschillende bronnen op te nemen zoals microfoons, websites (Grooveshark, VEVO, MySpace, Pandora, enzovoorts), Mediaspelers (QuickTime, Real player, iTunes, VLC, enzovoorts), ingeplugde apparaten en ga zo maar door. Het bevat geen spyware of adware en is daarom absoluut veilig om te installeren op uw Mac.

Makkelijk Taken Plannen

Met de ingebouwde Plan functie kunt u een takenlijst inplannen om audio op te nemen wanneer dat u het beste uitkomt en daarom zal dit ontwerp het leven voor de gebruikers een stuk eenvoudiger maken. Geplande Taken zullen automatisch starten en stoppen elke keer wanneer dat nodig is. Door het aanmaken van een opnametaak kunt u uw recorder zelfs gebruiken als spionage-apparaat zoals een beveiligingscamera om uw kinderen of werknemers in de gaten te houden.

Slim Muzieknummerinformatie Opsporen

De geweldige ID3 tag identificatie tool kan automatisch de details van muziektracks identificeren die u informatie verschaft zoals grootte, genre, artiest, album, titel van het nummer, serienummer en afleveringsnummer. Als u een grote collectie audiobestanden in uw bibliotheek heeft, zal de Zoektab u helpen om de opnames snel te vinden en ook zullen de tags meteen en nauwkeurig geüpdate worden. Het is essentieel om de ID3 tags te bewerken om de nummers te sorteren en dit programma laat u alles handmatig bewerken als dat nodig is.

Deel Opnames op in Meerdere Audiotracks

Apowersoft Mac audiorecorder helpt u omdat het mogelijk wordt om muzieknummers te scheiden en automatisch op te slaan als meerdere bestanden. Wanneer u audio met uw Mac opneemt dat halverwege pauzes laat, zal het programma automatisch pauzeren en de opname stoppen. Elke keer zal het een nieuw audiobestand aanmaken. Als de audio onderbroken wordt door reclamespots, is het belangrijk dat u de lengte vooraf instelt zodat de software de reclames automatisch uit de opname filtert. Om een lange opname te scheiden wijzigt u de instellingen op dezelfde manier zodat de audio wordt gesplitst in verschillende tracks precies zoals u het wilt.

Download

Wat zijn de Uitstekende Functies van de Mac Schermrecorder?

Apowersoft Mac Schermrecorder is een krachtige maar eenvoudige te gebruiken schermrecorder voor het Mac besturingsysteem met een simpele interface waarmee u zonder problemen schermactiviteiten vast kunt leggen en voice-overs aan kunt maken zelfs wanneer u een beginner bent. Het programma komt met verschillende, flexibele opnamemogelijkheden zodat u het kunt gebruiken om opnames te maken met Regio, in volledig scherm of met de webcam.

Neem Schermactiviteiten met Audio op voor uw Mac

Met Mac Schermrecorder wordt het maken van professionele filmpjes makkelijk. U kunt zelfs filmopnames maken met verschillende audio zoals microfoon, computersysteem enzovoorts. Dit opnameprogramma is speciaal voor Macs ontwikkeld en biedt de geweldige mogelijkheid om filmpjes te synchroniseren met audio. Om een hogere kwaliteit te garanderen kunt u voor de opnames alles handmatig instellen zoals de audiocodecs, beelden per seconde, bitrate en resolutie.

Mac Schermrecorder

Neem Mac Webcam Video op

Als u ooit heeft gedacht om opnames te maken met een webcam en levendige afbeeldingen toe te voegen, dan raad ik deze Mac Schermrecorder ten zeerste aan. Kies Regio onder de Opname tab en klik op de camerapictogram op het beheerderspaneel tijdens het opnemen. Zo kunt u een mooie voiceover maken met uw eigen gezicht in het filmpje. U kunt de grootte wijzigen naar verschillende resoluties zodat u altijd de juiste resolutie voor uw Mac webcamopname heeft wanneer u uw Webcam kiest voor de opname.

Snel Filmpjes Converteren

Deze Mac schermrecorder ondersteunt de creatie van demo-video’s, zelfstudies, computerspellen en presentaties in hoge kwaliteit en slaat ze op als MOV-bestanden. Indien nodig kan de ingebouwde videoconverteerder de bestanden beschikbaar maken in talloze andere formaten zoals MP4, AVI, MKV, FLV, SWF, 3GP, MPEG en vele andere populaire formaten. Wanneer u op de Converteer knop drukt, zal het programma de filmpjes snel converteren zonder enig kwaliteitsverlies.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 5 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 20-04-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven