Bewerk Video in Eenvoudige Stappen

Iedereen kan leuke video's maken in luttele minuten

 • 01

  Kies Functies

  Selecteer de functie die je wilt gebruiken
 • 02

  Upload Video's

  Klik op "Upload" om videobeelden toe te voegen
 • 03

  Haal Video Op

  Krijg video in hoge kwaliteit met enkele eenvoudige kliks

Een Alles-in-Een Online Video Maker

Apowersoft Online Video Editor is een eenvoudige maar krachtige tool met alle noodzakelijke functies voor het maken van een fantastische video. Bewerk clips op het web zonder onnodige softwaredownloads en complexe installaties. Je hebt geen ontwerpvaardigheden nodig om een coole video te maken met onze simpele videobewerkingstools.

Ondersteunt Bijna Alle Videoformats

Een groot aantal formats worden ondersteund, zoals MP4, MKV, AVI, MOV, FLV, WMV, M4V, WebM, etc. Je krijgt meer vrijheid om je videoclips te kiezen op je computer, waar ze ook gedownload werden op het Internet, opgenomen met een of gefilmd met HD camcorders. En de nieuwe populaire formats worden continu geüpdatet om onze steeds groeiende lijst uit te breiden.

Beschikbaar voor Cross Platforms

Als een webdienst is deze tool compatibel met zowel Windows als Mac OS. Elke keer je je video's wilt bewerken, moet je het gewoon in je browser openen en ze beginnen bewerken op een computer en wanneer er een internetverbinding beschikbaar is. Nadat je je taak afgerond hebt, sluit dan de pagina en je originele video's zullen permanent verwijderd worden van onze server binnen 24 uur.

Hoge Ophalingssnelheid

Onze online video editor is fantastische voor het maken en bewerken van alle soorten video's. We passen het laatste algoritme toe om een hoge verwerkingssnelheid van de video te behouden. De makkelijk te begrijpen interface en complete functies helpen duizenden gebruikers wereldwijd geholpen om in enkele minute video's online te maken. Doorzoek eenvoudigweg onze vele categorieën van videotools om de perfecte video te creëren.

Onze voordelen

Geen technische vaardigheden vereist. Iedereen kan leuke video's produceren in de browser.

 • Gratis te Gebruiken

  Compleet gratis. Geniet van alle functies zonder beperkingen. We voegen zelfs geen watermerk toe aan je video's.
 • Gemak

  Niets te downloaden of te installeren. Krijg overal en op elk moment toegang wanneer een PC en internetverbinding beschikbaar zijn
 • Beveiliging

  Privacy is gegarandeerd. Geen risico's op het lekken van video's. De bestanden die je uploadt worden binnen 24 uur verwijderd van onze server.

Waarom Voor Ons Kiezen?

Wat zeggen andere gebruikers hierover?

 • John Moore

  Erg makkelijk en leuk om te gebruiken. Het doet alles wat ik nodig heb voor het maken van mijn film Ik ben trouwens een beginner.
 • Isadora

  Het is eenvoudig, gratis en makkelijk te gebruiken. Geweldig voor het online bewerken van video's. Erg leuk!!
 • Luis Gabriel

  Ik hou van deze site. Geweldige tools voor het online bewerken van video's zonder iets te hoeven downloaden en installeren!

Een Toolkit voor Videobewerking met Volledige Functies voor Jou

1.835.619 gebruikers wereldwijd gediend

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven
Click below to install