Brandstof Voor Je Creativiteit & Efficiëntie

De beste een simpelste achtergrond wisser ter wereld helpt je bij het boosten van je creativiteit en efficiëntie van individuele fotobewerking, ecommercepresentatie, to marketingontwerp. Met Apowersoft AI wordt creëren eenvoudig, tijdsbesparend en leuk.

Artificiële Intelligentie is Onze Kern

Getest op miljoenen real-world afbeeldingen en graphics, inclusief mensen, producten, digitale stempels, iconen, tekst, dieren en auto's, behandelt de Apowersoft AI elke afbeelding met ofwel vlakke of ingewikkelde kleuren en ontwerpen zo goed zonder het uitkiezen van voorgrond- of achtergrondcategorieën.En de mogelijke voor AI leren wordt constant verbeterd.

Volledig Automatisch & Precies Uitknipsel

Volledig automatisch uitknipsel is klaar om op elk moment bewerkt te worden. Maar als je het resultaat niet leuk vindt, biedt deze fantastische acthergrond verwijdere je ook de Behoud/Verwijder-tool voor precieze controle over zelfs de moeilijkste foto's. Bewerk dan de abfeelding - snij de afbeelding bij, zoom in/uit, en dupliceer om je ideale resultaat te krijgen.

Meer Ontwerpen, Meer Inspiratie

Verwijder achtergrond, ontwerp productfoto's, maak posters, verpakking, banners - al je ontwerpprojecten beginnen eenvoudig met Apowersoft Background Eraser. Combineer je simpele uitknipsel met ingebouwde onbeperkte ontwerpen, kleuren en aangepaste afbeeldingen om compleet nieuwe afbeeldingen te creëren.

Zie welke andere dingen we kunnen doen

Professionele functies zijn simpeler gemaakt om werk te vereenvoudigen en tijd te besparen

 • Verander Portretachtergrond
  Zeg vaarwel tegen fotostudio's om foto's voor paspoort-/ID-kaart, rijbewijs of meer te nemen. Apowersoft Background Eraser heeft alle beschikbare kleuren in de bibliotheek voor algemeen gebruik.
 • Creër Productfoto's
  Is productfotografie nieuw voor jou? Schuine foto, vervaagd, of verschrikkelijke witbalans? Geen probleem! Snij het product eruit, pas het aan en voeg nieuwe ontwerpen toe voor een gepolijst resultaat.
 • Verwijder Handtekening/Stempelachtergrond
  Creër eenvoudig een digitale stempel en handtekening uit de afbeelding zodat het ondertekenen van PDF-documenten of je foto's zo simpel is als je naam erop schrijven.
 • Meer te Verwachten
  Dieren, auto's, tekst, logo's, iconen... zijn nu ook beschikbaar. Toch zijn er nog meer indrukwekkende functies die in de toekomst te verwachten zijn. Bijvoorbeeld, kleurcorrectie, bijsnijden in groep, en gezichtsverfraaiing.

Zie Waar Background Eraser Jou Kan Helpen

 • eCommerce
 • Marketing
 • Individuen
 • Fotografen

Zij Houden Van Ons. Jij Zult Dat Ook.

Flore

Deze app is gebruiksvriendelijk en eenvoudig te gebruiken, zelfs voor mensen die geen ervaring hebben met het bewerken van foto's. Het is de aankoop waard.

Jessie

Amper een klik en het is klaar. Dit is werkelijk mijn favoriete app ooit. Het kost ook niet veel geld.

Damon

Simpel te gebruiken. Doet wat het zegt! Ik beveel deze software meer aan dan andere die ik gebruikt heb. Het verwijdert automatische de achtergrond en presenteert de foto als transparant voordat ik hem nog maar opsla.

Annie

Het verwijdert echt achtergronden met een klik, en biedt sjablonen om mijn eigen Instagram-stickers te maken. Supereenvoudig te gebruiken!

Branson

Dit is een geweldige applicatie. Deze app kan makkelijk achtergrond verwijderen uit elke afbeelding, en de transparante afbeelding in enkele stappen opslaan. Fantastische app. Ik hou ervan.

Hulpbronnen

Kleur
Afbeelding
Online Achtergrond Wisser
Verander achtergrond Download
Origineel
Verwerkt
0%
Verwerken...
Recensies (30)
Facebook-Groep

Hoe krijg ik een gratis VIP-account?

 • Ga naar Google Play of App Store om met 5 sterren te waarderen.
 • Neem een screenshot van je 5-sterren recensie en zend het ons toe via het online formulier, waarna we je een maand lang gratis toegang geven tot je VIP account.
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven