Apowersoft Video Converter voor Mac

Video Converter voor Mac
Beoordeling:3.7 /5(Gebaseerd op 11 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling

Apowersoft Video Converter voor Mac is een geweldige video converter, die gebruikers in staat stelt om op een Mac video te converteren naar verschillende video & audio formaten. Met deze software kunt u ook video's converteren voor gebruik op uiteenlopende digitale toestellen, zoals de iPhone, iPod Touch, iPad, Apple TV, Galaxy S4, PS3, Blackberry, PSP en vele anderen.

  • Converteer video naar veel verschillende formaten op een Mac zonder kwaliteitsverlies
  • Stel vooraf de output in voor het converteren van video's met behulp van software en apparaten
  • Detecteer en converteer automatisch AVCHD bestanden in camcorders
  • Extreme functie voor het snel en gemakkelijk online downloaden van video's voor Mac
  • Bewerk, personaliseer en werk uw video's bij naar wens
  • Ondersteunt batch conversie voor Mac
  • Krachtige ingebouwde Mac videospeler

Deze Mac video converter heeft de mogelijk om super snel video te converteren op een Mac. Bovendien ondersteunt het alle Mac OS X, waaronder de meest recente OS X 10.9 Mavericks.

Download

In tegenstelling tot andere producten, is de Apowersoft video converter voor Mac niet slechts een video converter om video's te converteren voor de Mac. Het beschikt ook over een video downloader en een video-editor. Met gebruik van de download en bewerk functies, kunt u video's van honderden websites downloaden, waaronder YouTube, Dailymotion, Vimeo, Metacafe, en Hulu, etc., en de videobestanden naar wens bewerken. Daarom wordt het ook wel een alles-in-één videotoepassing genoemd.

video en audio converteren op Mac

Video en audio converteren zonder kwaliteitsverlies

Deze Mac OS video converter helpt gebruikers verschillende video- en audioformaten te converteren. U kunt uw geconverteerde video- en audiobestanden direct op uw Mac PC laden in het gewenste formaat en met de hoogste kwaliteit.

Converteer SD, HD video's: Het ondersteunt het converteren van zowel standaard als hoge definitie video's en onder meer de volgende video formaten:

SD video formaten: MP4, M4V, MOV, AVI, MKV, FLV, SWF, ASF, RMVB, WMV, MPEG, 3GP, VOB, DivX, WEBM, MXF, etc.

HD video formaten: HD MOV, HD MKV, HD WMV, HD MP4, HD FLV, MTS, M2TS, MOD, etc.

Audio van video extraheren: Naast het converteren van video, kan deze Mac video conversie software ook helpen bij het extraheren van geluidsopnames uit videobestanden, en bij het wijzigen van deze geluidsbestanden naar andere formaten, zoals MP3, WAV, AC3, WMA, M4R, FLAC, AIFF, OGG, APE, en M4A enzovoort.

converteren voor alle apparaten

One-stop video converter voor populaire toepassingen en apparaten

Deze videobestand converter voor Mac is een one-stop video conversie middel, die u in staat stelt om video- en geluidsbestanden die niet geschikt zijn voor de Mac direct te converteren voor gebruik op vele populaire Apple toepassingen, met behoud van de kwaliteit en naar bestandstypen die geschikt zijn voor de volgende digitale toestellen:

Apple toepassingen: iMovie, iTunes, iDVD, FCP, Final Cut Pro, etc.

Digitale apparaten: iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS, iPad, de nieuwe iPad, iPad mini, iPad Air, Apple TV, Apple Generic, Xbox 360, Xbox One, PSP, PS3, Galaxy S4, Galaxy Note, Blackberry, LG Optimus, Windows phone, etc.

converteer AVCHD bestanden in camcorder

Converteer AVCHD bestanden direct in camcorder

Deze video converter voor Mac beschikt ook over een MTS converter, welke u in staat stelt om op uw camcorder opgenomen video's direct te converteren als deze is aangesloten op uw computer. Dat wil zeggen dat zolang uw toestel op uw computer aangesloten is, u bestanden in de externe opslag direct kunt converteren en op uw harde schijf opslaan. En de software zal automatisch uw apparatuur scannen, en zal uw AVCHD bestanden detecteren en weergeven.

download video's op Mac

Download video's van de meeste sites op Mac

Deze waardevolle functie is in de meeste vergelijkbare producten niet aanwezig, en laat u uiteenlopende media inhoud verkrijgen. Het stelt u in staat om uw favoriete video's van tientallen video websites te downloaden, zoals YouTube, Vevo, Dailymotion, Vimeo, Blip TV, Metacafe, Liveleak, Hulu, Veoh, etc.

U kunt de download functie en de conversiefunctie combineren met dit hulpmiddel, waardoor video's van websites in de door u gewenste formaten worden opgeslagen zodat u er ongelimiteerd van kunt genieten. Nadat u de video's hebt gedownload, kunt u uw gedownloade video's aan de “Converteren” functie toevoegen, en deze converteren naar geschikte formaten om ze op uw apparatuur af te spelen.

bewerken van video op de Mac

Bewerk uw lokale of gedownloade video's zoals u maar wilt

Naast de perfecte integratie van de download en conversie functies, beschikt deze video conversie software voor Mac ook over een ingebouwde video-editor. U kunt uw video naar wens personaliseren en bewerken.

Splits en fuseer video's: Het stelt u in staat uw video's in meerdere delen te splitsen, of om verschillende videoclips ineen te fuseren.

Knip video: U kunt zwarte randen van uw video's verwijderen om ervoor te zorgen dat het op uw scherm of volledig scherm past in 16:9, 4:3.

Effecten/volume aanpassen: Dit stelt u in staat de helderheid, contrast, saturatie en volume voor uw video aan te passen.

Ondertitels toevoegen: Deze ingebouwde video-editor ondersteunt het importeren van externe ondertitels in uiteenlopende formaten, zoals SRT, SUB, SSA, ASS, etc. in de originele video.

goede snelheid conversie

Buitengewone eigenschappen

De gebruikersinterface van Apowersoft video converter voor Mac is vriendelijk en intuïtief. Of u nu een veteraan of een nieuwe gebruiker bent, u kunt het gemakkelijk gebruiken en een aangename conversie-ervaring hebben.

Goede snelheid: Voorzien van geavanceerde APEXTRANS™ technologie, biedt deze video conversie software u een uitstekende 30X sneller conversiesnelheid.

Batch conversie: Het ondersteunt het converteren van video's in batches. Met de batch-conversie functie, kunt u tegelijkertijd meerdere video's converteren op uw Mac.

Krachtige speler: Er is een ingebouwde Mac videospeler, die het afspelen van mediabestanden in ieder formaat, zoals MP4, MOV, AVI, FLV, M4V, WMV, ASF, MP3, M4A, OGG, etc ondersteunt.

Geen kwaliteitsverlies: Naast het bieden van een uitzonderlijke video conversie ervaring, garandeert deze software dat het video's converteert zonder kwaliteitsverlies.

Promotie Advertenties

Nieuws

Gerelateerde Artikelen

Bedrijfsprijzen
  • Softonic logo
  • FindmySoft Review
  • tucows logo

Meer Bronnen

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven