Apowersoft Phone Manager 2.0 Uitgebracht
Opmerking

Apowersoft Phone Manager 2.0 Uitgebracht

Laatst bijgewerkt op 20-04-2016 door

Apowersoft kondigt vandaag met trots Apowersoft Phone Manager 2.0 aan. We zijn maanden bezig geweest met de voorbereidingen voor Phone Manager 2.0 om deze zo perfect mogelijk te maken. De software ervaring zal u ongetwijfeld aangenaam verrassen.

Dit mobiele beheers-hulpmiddel introduceert veel verbeteringen ten opzichte van versie 1.0. Het gebruiksmenu is verbeterd, en geavanceerde functies zijn toegevoegd voor het beheren van muziek, afbeeldingen, video’s, contacten, berichten, toepassingen, boeken, en andere bestanden. Het stelt u ook in staat screenshots van uw telefoon te maken en kan uw telefoonscherm op uw PC weergeven.

Laten we in meer detail naar de belangrijkste functie kijken. Wij zijn er van overtuigd dat de geweldige functies u zullen aanspreken.

Download

Video Tutorial

Hier is een gedetailleerde en levendige video-introductie voor Apowersoft Phone Manager 2.0

Belangrijke Eigenschappen van Apowersoft Phone Manager 2.0

1. Geoptimaliseerd Gebruikers-interface

Zelfs newbies zullen het supermakkelijk vinden om hun toestel via de computer met Apowersoft Phone Manager te verbinden. Het laat u makkelijk handleidingen vindedn voor het openen van de USB debug modus voor Android toestellen, verbindt u met Samsung mobiele gadgets via WiFi, of laat u uw iPhone 6 Plus met het hulpmiddel verbinden.

2. Beheer Twee of Meer Toestellen Tegelijk

Als u twee of meer mobiele toestellen heeft, kan het wellicht handig zijn meerdere toestellen tegelijk te beheren. Dit hulpmiddel kan u daarbij helpen. U kunt twee toestellen aansluiten met dezelfde of verschillende operatiesystemen, tussen de twee toestellen heen en weer schakelen, en heel gemakkelijk uw mobiele bestanden beheren.

beheren twee apparaten

3. Beheer Al Uw Mobiele Zaken

Wilt u duizenden foto’s van uw telefoon verwijderen of liedjes naar uw tablet importeren? Dat kunt u nu allemaal met één hulpmiddel doen – Apowersoft Phone Manager 2.0 laat u data importeren/exporteren, ongewenste telefoonbestanden verwijderen, ringtones instellen, berichten beantwoorden, contacten beheren, apps verwijderen, etc. Met andere woorden: u kunt op een enkele plek alles op uw telefoon beheren.

bestanden te beheren

4. Beveilig uw Mobiele Data

Maakt u zich regelmatig zorgen over het kwijtraken van belangrijke contacten of gespreksbestanden op uw telefoon? U kunt nu ontspannen met de uitgebreide mogelijkheden van dit hulpmiddel voor het maken van backups van uw contacten, berichten, gespreksbestanden, favorieten, en apps op uw PC. Met de herstelfunctie kunt u eventueel verloren bestanden weer makkelijk terughalen.

backup herstellen

5. Bekijk Alle Informatie op uw Telefoon

Zodra u uw telefoon succesvol met Phone Manager hebt verbonden op uw PC, kunt u niet alleen de standaard, maar ook de gedetailleerde informatie bekijken. U kunt het merk van uw telefoon zien, het model, batterij, firmware versie, opslagruimte, mediabestanden, enzovoort.

gedetailleerde informatie

6. Neem met een Enkele Klik Screenshots

Hoewel u een screenshot kunt maken door de thuis- en volumeknop tegelijk in te drukken, is dit niet altijd even handig. Door in het hoofdmenu op het camera icoon te klikken kunt u nu ook makkelijk een screenshot maken.

neem screenshot

7. Geef uw Mobiele Scherm op uw PC weer

Het kleine scherm van uw telefoon maakt het soms moeilijk uw scherm duidelijk met vrienden te delen. Vele apps in Play Store vereisen toegang tot de root bestanden voor het weergeven van uw mobiele scherm op uw PC. Of uw toestel nu wel of niet geroot is, met dit hulpmiddel kunt u uw mobiele telefoonscherm op uw PC weergeven. Bovendien zal de kwaliteit van de afbeeldingen beter zijn dan op uw telefoon.

geef in volledig scherm weer

8. Andere Gratis Diensten

Dit programma is voorzien van veel gratis online diensten, zoals Video Converter, Schermopname, Audio-recorder en Video Downloader.

online apps

Apowersoft Phone Manager voor Android

1. Gratis en Handig

Apowersoft Phone Manager voor Android laat u uw mobiele toestel met uw PC verbinden door het scannen van de QR code of door het invoeren van een verificatiecode. Dit is makkelijk voor gebruikers die liever geen USB gebruiken voor het verbinden van hun toestel met het programma. Aangezien het maar een kleine toepassing is, zal het niet teveel van uw batterij gebruiken.

handig

2. Bestandsmanager

In combinatie met het bestandsbeheerder-hulpmiddel, laat het u bestanden beheren op uw telefoongeheugen, SD kaart, of die u heeft ontvangen of gedownload. U kunt grote bestanden filteren om zo makkelijk ongewenste junk of ongewenste bestanden te verwijderen en ruimte vrij te maken. U kunt ook alle mediabestanden, waaronder foto’s, muziek, video’s en documenten verwijderen, kopiëren, knippen of delen.

bestanden

3. App Manager

Als u teveel spelletjes, muziek, winkel-apps of andere toepassingen op uw telefoon heeft zal deze een stuk langzamer werken. Met de App Manager Tool kunt u makkelijk apps verwijderen.

apps

4. Meer Praktische Hulpmiddelen

Speciaal ontworpen voor onze klanten, hebben we andere handige, veelgebruikte hulpmiddelen toegevoegd, zoals een QR Code Scanner, Zaklamp, Hotspot en Tethering. En de Telefoon Overdracht hulpmiddel laat u verschillende data overzetten naar andere telefoons, zoals foto’s, apps, muziek, video’s en andere bestanden.

meer hulpmiddelen

Apowersoft Phone Manager 2.0 heeft een innovatief ontwerp, hoogstaande technologie en uitgebreide functionaliteit, welke het de beste keuze maakt als u op zoek bent naar een hulpmiddel voor het beheren van uw telefoon. Klik op de download knop om zelf uw eigen mobiele toestellen te beheren!

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 17 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarGeen categorie, Mobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 20-04-2016
Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven