Beste Samsung Mobiele PC Suite
Opmerking

Beste Samsung Mobiele PC Suite

Laatst bijgewerkt op 09-12-2014 door

Tegenwoordig domineert telecom de wereld van de technologie. Van de beroemde iPhone tot de recent herziene Windows smartphone, er is een uitgebreid aanbod beschikbaar. Van alle smartphones, is Android de pionier in de markt, met het grootste mobiele platform dat wereldwijd wordt gebruikt. De meeste gespecialiseerde Samsung handsets van deze Koreaanse smartphone-gigant maken gebruik van het Android eco-systeem.

Voor veel Android gebruikers is het beheren van bestanden op het Android toestel, of het overdragen ervan naar de PC, belangrijk. Daarom is het belangrijk om naar de beste Samsung PC Suite te kijken. Maar met zoveel verschillende toepassingen en programma’s vrij verkrijgbaar op de markt, welke is het beste? Lees hieronder meer over de aanbevolen mobiele suites.

Top 3 Samsung Galaxy PC Suites

1. Apowersoft Phone Manager

Apowersoft Phone Manager ziet er op het eerste gezicht wellicht niet uit als een Samsung mobiele PC Suite, maar deze toepassing doet precies dezelfde dingen als een Samsung Suite, en dan nog wat meer. Het kan bestanden van uw telefoon naar uw PC overzetten, en andersom. Het werkt zowel op iOS als Android toestellen. Het kan multimedia content beheren, data backups maken, en bestanden herstellen van eerdere backups. Probeer het zelf door op onderstaande link te klikken!

Download

Bovendien kunt u met Apowersoft Phone Manager ook uw mobiele scherm live op uw PC weergeven, en direct mobiele screenshots op uw PC nemen. Daarnaast is deze telefoon beheerssoftware ook nog eens helemaal gratis.

Phone Manager screenshot

2. Samsung Kies

Dit is door Samsung Mobile gemaakt om aan de behoeften van de klanten te voldoen. Samsung Kies is een gratis toepassing welke data kan overdragen van uw telefoon naar uw PC en andersom. Het kan ook backups maken van uw data, data herstellen, de firmware van uw toestel en het uitvoeringssysteem updaten. Samsung Kies kan voorts ook multimedia content beheren, zoals audio, foto’s en video’s. Wat goed is aan dit hulpmiddel is dat Android fans extra functionaliteit kunnen aanschaffen welke normaal door andere toepassingen worden aangeboden.

Samsung Kies

3. MOBILedit

Nog een andere goede Samsung PC Suite is MOBILedit. Net zoals de eerdergenoemde hulpmiddelen kan dit programma data overdragen, zoals contacten, foto’s, video’s, muziek, documenten, bestanden, en nog meer. U kunt ook backups maken van uw bestanden en bestanden herstellen. Met MOBILedit kunt u ook dubbele contacten verwijderen. Daarnaast stelt het u in staat data naar de cloud te uploaden, direct contacten en berichten te printen, en SMS berichten direct van uw computer te sturen. U kunt ook uw eigen ringtones ontwikkelen en draadloos bestanden overdragen.

MOBILedit

Vergelijking van de 3 programma’s

Alle drie hierboven beschreven hulpmiddelen werken goed voor het beheren van data op uw Samsung handset. Maar hoe vergelijken ze met elkaar? Welke laat u ruimte in beslag nemen op uw computer? Welke bestanden ondersteunen ze? Wat zijn de systeemvereisten? Lees hieronder meer voordat u uw keuze maakt.

a. Operationele vereisten

Apowersoft
Phone Manager
Samsung KiesMOBILedit
SysteemvereistenGeschikt voor alle versies van WindowsWindows XP (SP3), Vista, 7 en 8Geschikt voor Windows XP, 2003, Vista, 7 en 8
Ondersteunde TelefoonsiOS en Android toestellenAlleen voor Samsung toestellenApple, Blackberry, Windows, Android, Symbian, Bada en Android OS
Bestandsformaat (PC en Mobiel)PC: 17.0MB
Mobiel: 650k
PC: 40.5MB
Mobiel: N/A
PC: 30.9MB
Mobiel: 153k
AdvertentiesGeenGeenWel voor Proef
VersieGratis/ProGratisProef/Betaald

Uit de tabel hierboven blijkt dus dat Apowersoft Phone Manager een hele goede optie is, omdat het alle versies van Windows ondersteunt. Dit betekent dus als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een Samsung PC Suite voor Windows 8.1, u zich geen zorgen hoeft te maken over de systeemvereisten. Het werkt zonder meer voor Windows 8, XP, Vista, etc. Bovendien heeft u geen last van advertenties. En voor wat betreft het installatiebestand lijken de programma’s op elkaar, met een bestandsgrootte van 17-40MB. Let wel op dat de Samsung Kies Mobiele versie nu wordt verplaatst door de fabrikant, met de meer recente Samsung Switch.

b. Mobiele Versie Functies

Apowersoft
Phone Manager
Samsung KiesMOBILedit
QR Code Scanner
Telefoon Reinger
App Manager
OperatieSnelGemiddeldGemiddeld

Hoewel Samsung Kies volledig gratis is, mist het duidelijk handige functies zoals de scanner en toepassingsbeheerder. Met Apowersoft Phone Manager kunt u QR codes scannen om uw mobiel met uw PC te verbinden. Maar wat het programma anders maakt dan anderen is dat het heel snel verbinding kan maken. Het is jammer dat deze drie hulpmiddelen geen reinigingsfunctie hebben voor het verwijderen van ongewenste content.

c. PC Versie Functies

Apowersoft
Phone Manager
Samsung KiesMOBILedit
Ondersteunde contentDocumenten, foto’s muziek, video’s, applicaties, contacten, berichten, boeken, etcContacten, muziek, foto’s, video’s, podcastDocumenten, foto’s, video’s, muziek, applicaties, contacten, berichten
Screenshot/Scherm weergevenJa, allebeiAlleen screenshot
Data Backup
Bestandsherstel

Als u op zoek bent naar een efficiënt en gratis PC Suite voor Samsung, kunt u het beste terecht bij Apowersoft Phone Manager. Op basis van de hierboven vermelde resultaten, biedt dit programma de meest volledige functionaliteit. Samsung Kies laat u geen screenshots nemen of uw mobiele scherm weergeven, en MOBILedit laat u alleen screenshots nemen. Maar met Apowersoft Phone Manager kunt dit allemaal doen.

d. Verbinding

Apowersoft
Phone Manager
Samsung KiesMOBILedit
VerbindingsoptiesUSB, Wi-Fi en QR Code ScanUSB en Wi-FiUSB, Bluetooth, IrDA en Wi-Fi
VerbindingssnelheidGoedGemiddeldGemiddeld

Phone Manager laat u uw mobiele telefoon op verschillende manieren verbinden; u kunt via USB, Wi-Fi, of QR Scan verbinden. MOBILedit biedt bijna dezelfde functionaliteit, maar kan via USB, Bluetooth, IrDA en Wi-Fi verbinden. Hoewel Samsung Kies door de fabrikant is gemaakt om als Samsung Galaxy PC Suite te werken, heeft het de minste opties als het aankomt op het verbinden van uw mobiele telefoon.

Conclusie:

Apowersoft
Phone Manager
Samsung KiesMOBILedit
ResultaatNr.1Nr.2Nr.3

In het algemeen zijn er dus voor Samsung mobiele PC Suites voor Windows 7 en Windows Vista, maar de drie programma’s die we hierboven hebben besproken zijn de meest populaire. Maar als het op efficiëntie, gemak, eigenschappen, functionaliteit en installatievereisten aankomt, wint Apowersoft Phone Manager duidelijk. Niet alleen biedt het dezelfde functionaliteit als de andere twee programma’s, maar het heeft ook een paar extra hele goede functies. Deze software kan al uw bestanden beheren, backups maken, bestanden herstellen, content overzetten, en nog veel meer, allemaal met gemak.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 9 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarMobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 09-12-2014

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven