5 Samsung Kies Alternatieven en Vergelijkbare software
Opmerking

5 Samsung Kies Alternatieven en Vergelijkbare software

Laatst bijgewerkt op 29-11-2018 door

Samsung Kies is een gratis programma. Het wordt gebruikt op een Windows of Mac computer voor het beheren van bestanden en het updaten van het besturingssysteem voor ondersteunde Samsung telefoons. Als uw apparaat niet compatibel is met de applicatie, kan het nodig zijn om een alternatief voor Samsung Kies te zoeken omdat het niet alle Samsung telefoons ondersteunt. Andere gebruikers hebben ook problemen met het feit dat hun telefoons niet worden herkend op de lijst met Kies apparaten. Wat nog erger is, is dat het soms de neiging heeft om traag te zijn.

Top 5 Alternatieven voor Samsung Kies

Als u problemen hebt met Samsung Kies, of een apparaat hebt dat niet ondersteund wordt, is er andere software die u kunt gebruiken wat u in staat stelt om bestanden op Android beter te beheren. In dit artikel doorlopen we vijf van deze opties. We zullen ze een voor een aanpakken, zodat u kunt beslissen wat de beste optie voor u is.

Apowersoft Android Manager

De eerste applicatie waarover we zullen spreken is Apowersoft Android Manager. Dit is een programma dat niet alleen op Samsung telefoons werkt, maar ook op andere Android toestellen, met inbegrip van HTC en Motorola telefoons. U kunt deze Kies Alternatief voor Mac gebruiken om bestanden zoals video’s, foto’s, muziek en contacten, etc, die op uw mobiel zijn opgeslagen, te beheren, te herstellen en er back-ups van te maken. Sluit uw apparaat aan op uw computer met een USB-kabel of via WiFi en nadat het Android apparaat wordt gedetecteerd begint u met het beheren van uw bestanden. Het heeft een zuiver, georganiseerd en gemakkelijk te begrijpen gebruikersinterface zodat het gebruik en het navigeren eenvoudig is.

Download

  1. Klik op de naam van uw apparaat aan de linkerkant van het venster.
  2. Selecteer de bestanden die u wilt openen. U kunt op “muziek”. “Video’s”, “foto’s”,
    “contacten”, “SMS” of “applicaties” klikken.
  3. Door het klikken op een van deze opties, zullen de bestanden in der rechter kolom worden getoond en heeft u de mogelijkheid om ze te beheren.
  4. Als u bijvoorbeeld op “muziek” klikt, wordt er een lijst weergegeven met de nummers die op uw telefoon zijn opgeslagen. U ziet dan bovenaan het scherm de verschillende opties met inbegrip van “toevoegen”, “verwijderen” en “exporteren”.
  5. Het klikken op “toevoegen” stelt u in staat uw bestanden over te zetten van de computer naar uw Android telefoon.

export van muziek met android manager

Mobiledit

De tweede applicatie die u kunt proberen heet Mobiledit. Een van de goede dingen van dit programma is, dat het bijna alle soorten telefoons ondersteunt. Dit betekent dus dat u niet één bestand nodig zult hebben voor het beheren van uw Android bestanden, en een ander voor het beheren van uw uw iOS-apparaat. Het beschikt over een aantal handige functies, maar het is niet gratis. Sommige van deze functies omvatten de automatische back-up van bestanden, slepen en neerzetten, telefoon kopieermachine, etc. De interface is vergelijkbaar met Windows Explorer, zodat u direct weet hoe het gebruikt kan worden.

Mobiledit

AirDroid

Onze volgende applicatie is AirDroid. Deze is web gebaseerd, dus u hoeft het niet op uw computer te installeren, maar u moet de AirDroid applicatie van de Android Markt hebben. Zorg er alstublieft voor, dat uw Android apparaat en uw PC op hetzelfde netwerk zitten. Wanneer u de applicatie start, krijgt u om toegang te krijgen op de computer, een adres en een wachtwoord om in te loggen. Eenmaal aangesloten, kunt u bestanden bekijken en verwijderen, bestanden uitwisselen tussen uw computer en telefoon en zelfs op het grote scherm naar de liedjes luisteren die op uw apparaat zijn opgeslagen. Het is niet nodig om een USB kabel te gebruiken voor deze methode, maar u moet wel een internetverbinding hebben.

AirDroid

FloAt’s Mobile Agent

De vierde software die net zo werkt als Samsung Kies, is Float’s Mobile Agent. Dit gratis programma zoals Kies is compatibel met Windows 95, 98, Me, 2000 en XP. Het geeft u ook de mogelijkheid om bestanden van uw Android telefoons beter te beheren op de computer via een draadloos netwerk of Bluetooth. Met dit programma kunt u uw agenda, notities en contacten met uw pc synchroniseren. Ook kunnen afbeeldingen, beltonen en andere bestanden worden overgedragen tussen uw mobiele telefoon en computer. Toch worden niet alle apparaten ondersteund omdat het voornamelijk op Sony Ericsson telefoons werkt.

FloAt's Mobile Agent

MyPhoneExplorer

De laatste op onze lijst is MyPhoneExplorer. Het is ook gratis en kan op Sony Ericsson telefoons en andere Android toestellen worden gebruikt. U kunt het gebruiken om de inhoud van uw mobiel via Bluetooth, infrarood of een USB-kabel door te bladeren en te beheren. Sommige mensen vinden het echter moeilijk om te navigeren.

MyPhoneExplorer

Nadat we meer geleerd hebben over de verschillende beschikbare alternatieve Samsung Kies applicaties, kunnen we concluderen dat Apowersoft Android Manager op een breed scala van Android telefoons van bekende merken en modellen werkt, maar ook een aantal geweldige functies biedt waardoor het de beste keuze is. AirDroid is het beste als u een web gebaseerde optie wilt gebruiken. Mobiledit biedt meer functies, maar u moet er wat geld aan besteden. Als u gratis applicaties wilt die op uw computer kunnen worden geïnstalleerd, zijn MyPhoneExplorer en Float’s Mobile Agent goede opties, maar het aantal apparaten dat ze ondersteunen is slechts beperkt.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 11 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAndroid, Mobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 29-11-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven