Android 5.0 of latere versies

Apowersoft Android Recorder

Geef uw Android Scherm op uw Computer Weer en Neem het Op

Beoordelingen ( 1)
  • +1 -
  • Delen -
  • Delen -
  • Pin -
  • Delen -
Online Lanceren
REC
Videohandleiding
SCROLL

Verbind Android met uw Computer

Als een perfecte Chromecast ontvanger, laat Apowersoft Android Recorder u uw Android toestel gemakkelijk met uw computer verbinden. Met behulp van de screen recorder voor Android hoeft u uw toestel en computer slechts op hetzelfde Wi-Fi netwerk aan te sluiten en met het uitzenden beginnen. Alles wat op uw Android toestel wordt getoond zal direct zichbaar zijn op uw computer.

Live Display

Deze Android screen recorder laat u alles weergeven, zoals spelletjes, muziek, films, videogesprekken en nog veel meer, direct en live van uw Android op uw computer. De audio zal ook direct worden gesynchroniseerd, zonder vertraging. Hierdoor zult u een vergrootte versie van uw mobiele toestel op uw computer zien, want handig kan zijn voor presentaties, het kijken van films, en het spelen van games.

Gemakkelijk Scherm Opnemen

Apowersoft Android Recorder kan niet slechts uw Android scherm op uw PC of Mac weergeven, maar het ook met een enkele klik vastleggen. Hiermee kunt u uw Android scherm met geluid opnemen, screenshots nemen, of GIFs an het scherm maken. Of het nu een game is, een videochat, een tutorial of iets anders, deze scherm video recorder voor Android belooft dat wat u ziet is wat u krijgt.

Opname Instellingen Aanpassen

Als u uw Android scherm opneemt in Mac of Windows, heeft u wellicht verschillende vereisten voor de opname zodat u het op verschillende platforms kunt afspelen. Android recorder laar u de resolutie, kwaliteit, audio input (systeemgeluid, microfoon of allebei) en het videoformaat (MP4, AVI, WMV, FLV, GiF, etc.) aanpassen voor de opname. Om snel toegang te krijgen tot de opname, kunt u ook uw eigen bestemmingsfolder aanmaken om ze op te slaan.

  • Opties
  • Taal
  • Ondersteuning
  • Over
MP4
MP4

Uploaden en Delen

Als u de opnames wil uploaden of delen, kunt u dat met deze scherm recorder voor Android direct doen. U kunt u video’s naar video hosting websites en gratis cloud opslag opslaan, zoals YouTube, ShowMore, Google Drive en Dropbox, of u kunt ze met sociale media websites delen zoals Facebook, Twitter, Google+, etc. Vervolgens kunt u de video’s wanneer u maar wilt op verschillende online platforms bekijken.

VINDT U HET GEWELDIG? DOWNLOAD IT! EN PROBEER HET NU!

Apowersoft Android Recorder Commentaar

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven
Click below to install