Apps voor het Opslaan van Video’s en Foto’s van Instagram
Opmerking

Apps voor het Opslaan van Video’s en Foto’s van Instagram

Laatst bijgewerkt op 11-09-2018 door

Instagram is een online, mobiel programma waarmee gebruikers foto’s en video’s met vrienden kunnen delen via hun sociale netwerk. Het is momenteel gekoppeld een sociale netwerk sites zoals Facebook, Tumlr en Twitter, zodat iedere foto die u op Instagram plaatst direct aan uw sociale media pagina’s wordt gekoppeld.

Vanwege privacy problemen, kunt u video’s die u op Instagram upload or post evenwel niet direct op uw iOS toestel opslaan. Hiervoor zult u dus op zoek moeten naar een betere methode voor het opslaan van Instagram foto’s en video’s, aangezien veel gebruikers hun grappige en belangrijke video’s zullen willen opslaan om later met vrienden te delen. Het opslaan van afbeeldingen en video’s van Instagram is mogelijk afhankelijk van het platform dat gebruikers gebruiken. Om te weten welke methode bij uw toestel past, bespreken we hier voor iedere besturingssysteem verschillende apps.

I. iOS Apps voor Opslaan Instagram Video’s

Zoals we allemaal weten, is Apple erg strikt over de apps die we kunnen gebruiken om video’s online op te nemen of op te slaan. Gelukkig hebben we twee toepassingen gevonden die perfect met iOS toestellen werken, namelijk de volgende.

Apowersoft iPhone/iPad Recorder

Dit is een efficiente toepassing voor het opnemen van uw scherm, en dat specifiek is ontworpen om op iOS toestellen te werken zonder dat u uw toestel hoeft te jailbreaken of hacken. Met behulp van deze app, kunnen Instagram fans gemakkelijk hun iOS scherm op hun computer weergeven en iedere video die ze maar willen met een enkele klik vastleggen.

download video's van Instagram

Om video’s van Instagram op te slaan, kunt u eerst hieronder de iPhone/iPad recorder op uw computer installeren. Vervolgens dient u de “AirPlay” functie op uw toestel in te schakelen door op het icoon met de naam van uw PC te klikken en het aan te zetten. Zodra het scherm van uw toestel wordt weergegeven, kunt u direct beginnen met opnemen door op de rode knop te drukken en met het camera pictogram screenshots te maken.

Download

Voordelen:

 • Heel gemakkelijk in het gebruik en staat HD opnames toe.
 • Werkt met alle toepassingen en games, dus niet alleen met Instagram.
 • Beschikt over een ingebouwde opnamefunctie voor het vastleggen van Instagram foto’s.

Nadelen:

 • Heeft een Wi-Fi verbinding nodig en werkt niet op toestellen zonder de Airplay functie.

InstaBoard voor Instagram

InstaBoard voor Instagram is een mobiele toepassing welke direct foto’s en video’s van uw Instagram kan herposten. Naast het herposten, kunt u dit hulpmiddel ook gebruiken om originele video’s en fotoo’s vast te leggen, simpelweg met behulp van een download knop. Deze toepassing is vooral voor Instagram gebruikers, aangezien het over functies zoals een hashtag zoeker en repost functie beschikt, welke vooral populair zullen zijn bij Instagram gebruikers.

InstaBoard voor Instagram

Voordelen:

 • Kan goed afbeeldingen en video’s van Instagram opslaan.

Nadelen:

 • De app kost 2 dollar.
 • Kan niet met andere apps worden gebruikt.

II. Android Oplossingen voor opslaan Video’s/Afbeeldingen van Instagram

Voor Android gebruikers zijn er ook een aantal toepassingen waarmee u afbeeldingen en video’s van Instagram kunt opslaan, maar niet alle apps werken even goed. Om te voorkomen dat u misleidende apps download, bespreken we hieronder een aantal betrouwbare toepassingen.

Apowersoft Android Recorder

De perfecte toepassing voor het opslaan van foto’s van Instagram, is een programma met de naam Apowersoft Android Recorder. Deze toepassing laat u alles van uw Android toestel vastleggen, van gameplay tot videogesprekken. U kunt het dus ook gebruiken voor het opslaan van video’s/foto’s die u vervolgens probleemloos op Instagram kunt delen.

Download

Met deze app geeft u dus eigenlijk uw Android scherm op uw computer weer, en neemt u het vervolgens op met de opnamefunctie. Het is een makkelijk proces waarvoor u geen irritante kabels nodig heeft, aangezien het gebruik maakt van de Chromecast functie.

Instagram video’s opslaan

Voordelen:

 • Geen root vereist.
 • Gemakkelijk gebruikersmenu.
 • Kan publieke en privé video’s opnemen.
 • Kan worden gebruikt om andere video’s op te nemen dan die op Instagram staan.

Nadelen:

 • Kan niet worden gebruikt zonder Wi-Fi netwerk.
 • Vereist een PC om te werken.

vastleggen Instagram

EasyDownloader for Instagram™

Dit is een ander hulpmiddel voor het downloaden van foto’s en video’s speciaal gemaakt voor Instagram gebruikers. De eigenschappen van deze app zijn onder meer downloaden en back-ups, volledige scherm modus tijdens het browsen, en nog veel meer. Om foto’s en video’s van Instagram te downloaden, dient u naar de download modus over te schakelen, naar de video te zoeken en deze in te schakelen. Dit is een compacte toepassing welke door veel Instagram gebruikers zal worden gewaardeerd.

>EasyDownloader for Instagram

Voordelen:

 • Het is makkelijk in het gebruik met een simpel menu.
 • Het beschikt over meerdere functies voor een beter gebruik van Instagram.

Nadelen:

 • Werkt alleen in Instagram.
 • Kan geen privé video’s opslaan.
 • Werkt soms niet.

Dit zijn de makkelijke methoden voor het opslaan van Instagram foto’s en video’s. Onthoud evenwel dat u zelf verantwoordelijk bent voor video’s en foto’s die u plaatst. En respecteer altijd de privacy van anderen, en download geen met auteursrecht beschermde clips en afbeeldingen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 24 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarMac scherm resource, Schermrecorder.Laatst bijgewerkt op 11-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven