Over ons Ons Team

WANGXU TECHNOLOGY (HK) CO., LIMITED is een bedrijf gevestigd in Hong Kong en dat ons merk Apowersoft ontwikkeld heeft. Sinds onze oprichting in 2010 zijn we toegewijd aan het aanbieden van simpele, creatieve en eenvoudig te gebruik software aan mensen over de hele wereld. Onze tools laten gebruikers toe om in hun dagdagelijkse leven en werk innovatieve digital content te maken via mind mapping, schermopnames, audio- en video-opnames, videocreatie en multimediaconversie. Daarnaast bevat onze software ook mobiele transfer en management, PDF-conversie, verwijdering van afbeeldingsachtergronden, dataherstel en meer.

Leuke Weetjes over Ons Bedrijf

Wat voor type verhalen dekken we?

Recensies

Een deel van de hoge autoriteit sites zoals CNET, Filehippo, Makeuseof, Softonic en vele anderen hebben Apowersoft producten op hun sites vermeld, hiervan zelfs een aantal die eerlijke beoordelingen en recensies over ons product hebben van onpartijdige deskundigen die u kunt vertrouwen. Dit helpt u uitstekend bij het maken van de juiste keuze, en geeft u de beste ervaring.

Zakelijke Relaties

We aanvaarden en verwelkomen affiliate programma’s, herverkoopsprogramma, publicatieprogramma’s, OEM-partners en andere bedrijfsmethodes, en we hopen de hulp te bieden die u nodig hebt evenals het samen permanent zoeken naar ontwikkeling! Aarzel niet om contact met ons op te nemen via het online formulier, wij zullen zo spoedig mogelijk reageren.

Onze Doelstellingen

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven