Selecteer bestanden om te starten

Gratis Online Video Converter

Converteer en bewerk alle video en geluidsbestanden

Beoordelingen ( 16 )
Selecteer bestanden om te starten
SCROLL

Snelle Startgids

Speel Video

Als dit de eerste keer is dat u onze service gebruikt, dient u eerst de launcher te downloaden voor onbeperkte conversies.

Converteer Alle Bestanden om Makkelijk Af Te Spelen

Apowersoft Gratis Online Video Converter is een geweldige toepassing voor Windows en Mac OS. Deze gratis video converter kan uitstekende video’s converteren, en is er bijzonder goed in omdat het razendsnel video’s en audio naar welk bestandstype dan ook kan omzetten. De output mediaformaten zullen met vrijwel alle mobiele toestellen werken, waaronder iPhone XS Max, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone XS, iPhone XR, Galaxy S9+, Nexus 6P, LG G7, etc.

MEER LEREN
Gratis
MP4, MOV, AVI, WMV, MKV, ASF, FLV, VOB, RM, 3GP, WEBM, MPG, DV, M4A, M4R, MP3, WAV, FLAC, WMA, AC3, AAC, OGG, en RA
Stream Mediaformaten naar TV, iPad, Sony, Samsung, HTC, iPhone SE, iPhone 6s, Android Tablet, DVD speler, etc.
4K, 3D, HD, AVCHD, HEVC
INPAKKEN

Bewerk uw Video Tot een Stijlvol Eindformaat

Deze gratis video converter komt met hele makkelijke en geavanceerde opties. Voordat u het bestand omzet, kunt u uw video’s makkelijk online bewerken. U kunt ze bijwerken, verrijken en personaliseren op hele makkelijke wijze. Het eindresultaten zal daarmee de perfecte effecten tonen.

MEER LEREN
 • U kunt video’s knippen, de bestandsgrootte aanpassen, video-effecten wijzigen en watermerken toevoegen. Het is dus een snelle en gratis wijze voor het converteren en bewerken van uw mediabestanden.
 • Bovendien kan het video’s online converteren naar veel verschillende resoluties, van 144P naar 1080P. U kunt ook de originele resolutie behouden terwijl u de video’s omzet. De gespecialiseerde output formaten, zoals 16:9, 4:3, 3:2, etc, laten u video’s in het perfecte formaat opslaan voor PSP, DVD, iPhone en iPad. Bovendien kunt u zelf de bitrate, frame rate, kanalen en sample rate instellen voor de geconverteerde video of geluidsbestand.
INPAKKEN

Online, Snel, Legaal, Gratis en zonder Beperking

Dit is een volledig GRATIS online service. Er zijn GEEN extra kosten verbonden aan het gebruik. U kunt zoveel video’s als u maar wenst omzetten. Iedere keer dat u video’s wilt omzetten naar MP4 of andere formaten, hoeft u slechts naar deze website te gaan, en hoeft u dus niets te installeren en zich nergens voor te registreren. Als u geen extra apps op uw computer wilt downloaden, is Apowersoft Gratis Online Video Converter reuzehandig, zonder dat het uw computer vertraagt.

MEER LEREN
 • Converteer Razendsnel Videobestanden

  En hoe zit het met de snelheid? Onze tests tonen dat het kleine bestanden razendsnel kan omzetten. Hoewel het iets langer kan duren om grotere bestanden te converteren, garanderen we nog steeds snelle conversie.
 • Vriendelijke Customer Service

  We hebben professionele technici in dienst die er voor zorgen dat de website altijd werkt. Mocht u tegen problemen aanlopen, kunt u deze online plaatsen. Onze speciale tips en video tutorials over deze dienst kunnen u ook helpen.
INPAKKEN

Converteer Video en Audio met onze API Service

Met de API service kunt u de conversietechnologie van onze website, app of extensie vastleggen. Het is heel makkelijk hiermee aan de slag te gaan, zolang u hiervoor de API code gebruikt.

Makkelijkste Interface

 • Selecteer bestand
 • Kies formaat
 • Geavanceerde instellingen
 • Wijzig parameters
 • Start conversie

Waarom Gratis Online Video Converter Kiezen?

Beoordeling: 5- Gebaseerd op 16 beoordelingen.16 recensies
 • Ik moet zeggen dat dit verreweg een van de beste converters is die ik ooit heb gebruikt. Ik heb vrijwel alle converters geprobeerd om de beste te vinden, en ben daar nu eindelijk in geslaagd!

  Deze software is echt geweldig. Het is met gemak mijn favoriet. Het heeft alles wat ik nodig heb, en werkt bovendien snel en efficiënt.

 • Ik was op zoek naar een methode om audio van een video af te halen, en deze app doet dat echt geweldig. Ik kon mijn video heel snel en gemakkelijk converteren.

  Deze online toepassing is echt helemaal top; ik kan er video’s mee omzettten zonder dat ik een programma hoef te installeren. Bovendien treedt er geen kwaliteitsverlies op bij het output formaat.

 • Ik hoorde via een bericht op mijn Facebook muur over dit programma. Het werkt heel goed voor het knippen van videoclips.

  Hartelijk dank voor deze service. Het is heel handig voor het wijzigen van videoformaten.

  Online Video Converter Opmerking

  Plaats een Opmerking

  Voer uw naam in!
  Voer tekst voor uw opmerking toe!

  Opmerking (0)

  Beoordelingen en Nominaties

  new
  Ondersteuning
  Deel
  Beoordelingen
  Reageer
  Terug naar boven
  Click below to install