De ultieme handleiding voor het omzetten van TS naar MP4
Opmerking

De ultieme handleiding voor het omzetten van TS naar MP4

Laatst bijgewerkt op 11-01-2017 door

Als u van HDTV houdt, bent u vast bekend met TS bestanden. TS bestanden zijn populair voor opgenomen HDTV programma’s en zijn daarom wereldwijd veelgebruikt.

Wat is TS?

TS is een standaard formaat voor systemen zoals HDTV. Technisch gezien, zijn TS bestanden eigenlijk gewoon MPEG-2 bestanden met een hele specifieke resolutie. MPEG-2 bestanden zijn niet zeldzaam. Ze worden vrijwel overal afgespeeld. Maar het is de MPEG-2 bestanden die in TS eindigen die verwarring veroorzaken. Een flink aantal toestellen ondersteunt het afspelen ervan, en het converteren van TS naar MP4 kan dan een goede oplossing zijn om het bestand ook op Facebook of YouTube te delen, of om het op meerdere toestellen te bekijken.

Waarom MP4 als doel-formaat?

Hoewel TS een handig formaat is voor HD inhoud, kan het afspelen van de bestanden een probleem zijn. VLC is wellicht een goede optie, maar soms doet het beeld het wel en het geluid het niet, terwijl andere keren het beeld en geluid niet gelijk afspelen. MP4 is een container-formaat gebruikt voor het opslaan van video, audio en ondertitels. Het is veelgebruikt op vrijwel alle draagbare toestellen, waaronder iPhone, iPad, PSP, WMP, etc. Het MP4 formaat is dus handiger en gebruikelijker.

Hoe u TS video in MP4 omzet?

Apowersoft Gratis Online Video Converter

Veel online advies voor het converteren van bestanden is verkeerd. Iedereen die wel eens een mediabestand heeft omgezet denkt dat hij of zij genoeg weet om te adviseren: welke toepassing u dient te gebruik voor conversie. Het is wellicht gebruiksvriendelijk voor het omzetten van video’s, maar als u de video wilt bewerken is dit niet de oplossing. Laten we de makkelijkste oplossing bekijken voor het omzetten van TS naar MP4 welke gebruikers ook online video’s laat bewerken. Klik hier om toegang tot de pagina te verkrijgen met de online video converter.

 • Klik op “Selecteer bestanden om te beginnen” nadat je inlogt op de webpagina.
 • Volg de instructie op de pagina om Launcher te installeren en de app te initiëren.
 • Ga naar de “Formaat”-balk en kies “MP4” uit de formaatopties.

  omzetten van TS naar MP4

 • Druk op “Converter” om de omzetting te beginnen.

Tip: Nadat u „MP4“ hebt geselecteerd als het output formaat in „Stap 2“, zullen de video-instellingen, audio-instellingen en geavanceerde instellingen verschijnen. Hier kunt u de resolutie, bitrate en frame rate voor de video en audio instellen, en kunt u knippen, verkorten, draaien of video-effecten toevoegen, alsmede watermerken aan video’s toevoegen.

Naast het converteren van TS naar MP4, kunt u kiezen uit AVI, MOV, WMV, WEBM, ASF, MKV, MPG, 3GP, DV, SWF, FLV, VOB, RM, MP3, WAV, WMA, AAC, AC3, FLAC, OGG en RA.

Apowersoft Video Converter Studio

Het nadeel van de hierboven beschreven methode is dat het conversie-proces afhankelijk is van uw internetsnelheid. Het overzeten van video’s naar toestellen en toevoegen van ondertitels is ook niet mogelijk met de online toepassing. Als u meerdere bestanden wilt samenvoegen, kan dit ook niet met de online toepassing. Om deze redenen raden we een ander programma aan voor het omzetten van TS video’s naar MP4 als u op zoek bent naar deze functies. De stappen voor dit programma zijn ook makkelijk, al zult u wel even het programma moeten downloaden en installeren.

Download

 1. Klik op “Bestanden toevoegen” om TS bestanden in de converter te laden.
 2. Kies „MP4“ als output formaat in de „Profiel“ lijst.

  TS naar MP4 omzet

 3. Specificeer een folder voor het opslaan van het bestand in het „Output“ veld.
 4. Klik om “Converteren” om de conversie te starten.

De snelheid van de conversie hangt af van de bestandsgrootte van het originele TS bestand en de CPU snelheid van uw PC. In vergelijking met de gratis online toepassing, kan het desktop programma garanderen dat snel TS naar MP4 omzet, zonder dat internetsnelheid het proces onderbreekt. Apple toestellen, Android toestellen, Sony toestellen, HTML 5, DVD en voor YouTube geschikte bestanden worden allemaal ondersteund, alsmede veelvoorkomende video en audio-formaten, zoals AVI, AMV, MKV, MP4, WMV, 3GP, FLV, SWF, MP2, MP3, AC3, WMA, WAV, OGG, FLAC, AAC, RA, etc.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 32 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarVideoconverteerder.Laatst bijgewerkt op 11-01-2017

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven