Meest Effectieve Wijzen voor Converteren MP4 naar M4R
Opmerking

Meest Effectieve Wijzen voor Converteren MP4 naar M4R

Laatst bijgewerkt op 29-01-2016 door

M4R is een bestandsformaat specifiek voor het maken van iPhone ringtones. In tegenstelling tot Android gebruikers, die hun ringtones zelf kunnen instellen, kunnen iPhone gebruikers alleen het M4R formaat gebruiken voor ringtones. Daarnaast is er maar een beperkt aantal iPhone ringtones beschikbaar, met maar weinig gepersonaliseerde ringtones. Sommige gebruikers hebben een groot aantal MP4 muziekbestanden, en sommigen willen muziek van die bestanden afhalen om daar vervolgens ringtones van te maken. Om iPhone gebruikers te helpen naar wens ringtones te maken, bespreken we hier een paar goede manieren voor het maken van iPhone ringtones met behulp van de MP4 naar M4R converter.

Voordat we evenwel deze hulpmiddelen gebruiken, dienen we eerst te begrijpen wat voor formaat het MP4 bestandsformaat is. MP4 is een containerformaat voor audio en video-data opslag. Het formaat wordt meestal verkeerd begrepen als een opvolger van MP4, maar M4R is eigenlijk een geluidsformaat, terwijl MP4 een mediaformaat is dat vooral wordt gebruikt voor het opslaan van audio en video in een container. Als u muziek van het MP4 bestand wilt afhalen en als ringtone wilt gebruiken, lees dan hieronder verder.

Twee geode manieren voor het converteren van MP4 naar M4R

Methode een: Met het makkelijkste online hulpmiddeln

Methode twee: Met een professioneel programma

1

Gebruik een Online Converter

Het gebruik van een online toepassing is zeer aanbevolen als u de converter niet op uw computer wilt downloaden en installeren. En het beste programma om dit te doen is Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter. Dit is een gratis online hulpmiddel voor het converteren van een bestand in andere bestandsformaten. Lees hieronder verder om te begrijpen hoe het werkt.

  • Klik op “Bladeren” om de MP4 video te uploaden.
  • Selecteer “M4R” als het output formaat.
  • Klik op “Omzetten” om de MP4 naar M4R conversie te starten.

MP4 naar M4R

Wacht vervolgens tot het bestand is geconverteerd en opgeslagen op uw PC. U kunt het vervolgens naar uw Apple telefoon overzetten om als ringtone te gebruiken.

2

Gebruik een Professionele Converter

Een andere geode converter die u kunt gebruiken is Video Converter Studio. Dit is een zelfstandig hulpmiddel dat alleen werkt met Windows OS. Hoewel het een gespecialiseerde converter is, heeft het een schoon en gebruiksvriendelijk menu, en mensen kunnen het vaak direcct zonder problemen gebruiken. Bovendien kan het op hoge snelheid MP4 naar M4R omzetten. Daarnaast laat het mensen ook meerdere bestanden tegelijk omzetten. Dus als u op zoek bent naar een krachtig en professioneel hulpmiddel, kunt u deze converter gebruiken. Volg de hieronderstaande stappen om te leren hoe u het kunt gebruiken.

Download

  1. Download en installeer de toepassing op uw computer.
  2. Open het na installatie, en klik op “Bestanden toevoegen” zodat de MP4 bestanden aan het hulpmiddel worden toegevoegd.
  3. Klik op de Profiel balk en kies “M4R” in het keuzemenu.
  4. Klik nu op “Converteren” om de conversie te starten. Het M4R bestand zal vervolgens in uw computer worden opgeslagen.

MP4 naar M4R converter

Naast het converteren van MP4 naar M4R, beschikt dit hulpmiddel ook over een ingebouwde videobewerker, waarmee u de video kunt knippen, draaien, etc. Daarnaast kunt u effecten, watermerken en ondertiteling toevoegen aan een video, waardoor het er nog beter uitziet.

Conclusie

We kunnen nu gepersonaliseerde ringtones maken voor uw iPhone met de bovenstaande hulpmiddelen voor het converteren voor MP4 naar M4R. Het zijn allebei handige hulpmiddelen. Voor het online hulpmiddel heeft u een goede internetverbinding nodig, en anders werkt het niet. Voor Video Converter Studio kunt u zonder internet video’s converter en bewerken.

Tips: Nadat u heeft gekozen welk hulpmiddel u wilt gebruiken, kunt u het M4R bestand overzetten naar uw iPhone met behulp van Apowersoft Phone Manager. Met dit hulpmiddel kunt u ook al uw telefoondata op uw computer beheren en organiseren. Lees hier hoe u muziek van uw PC naar uw iPhone overzet.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 9 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarVideoconverteerder.Laatst bijgewerkt op 29-01-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven