Streaming Audio Recorder 4.0 met Verbeterde Functies is Uitgebracht
Opmerking

Streaming Audio Recorder 4.0 met Verbeterde Functies is Uitgebracht

Laatst bijgewerkt op 11-11-2015 door

Op 31 juli 2015, heeft Apowersoft Streaming Audio Recorder 4.0 uitgebracht- een belangrijke update in de evolutie van dit product. Om de gebruikerservaring te verbeteren en te voldoen aan de behoeften van klanten in verschillende opzichten, heeft deze versie de gebruikersinterface en vele andere functies geoptimaliseerd. Nu, heeft het een geavanceerde audiorecorder, een nauwkeurige MP3 zoekmachine, een gevoelige ID3-identificator en een betrouwbare radio-speler. Om meer te weten te komen over meer veranderingen en verbeteringen, controleer de uitgewerkte details van de functies zoals die hieronder worden beschreven.

Downloaden

Om te beginnen, bekijk deze video eens en werp er een snelle blik op om te leren hoe u volledig gebruik kunt maken van dit programma.

De Voornaamste Verbeteringen van Streaming Audio Recorder 4.0

1. Prachtige Gebruikersinterface

Als u een gebruiker bent van de vorige versie, zult u het belangrijkste verschil ondervinden wanneer u het programma activeert. De elegante gebruikersinterface wordt gekenmerkt met een interactieve vormgeving en u zult het met veel plezier gebruiken. U zult animatie-effecten zien van muzieknoten die in de microfoon vliegen als u audio opneemt, zodat u een intuïtief gevoel krijgt van het gehele proces. Ook worden de knoppen en menu’s weergegeven met een stijlvollere en levendigere uitstraling, wat het begrijpelijk maakt voor beginners.

2. Intuïtieve Audio-Instellingen en Taakplanner

Als hulmiddel voor geluidsopname, is Streaming Audio Recorder gericht op het verstrekken van de beste audio-opname kwaliteit. Ongeacht of u audio wilt opnemen van de de computer, microfoon of audio van de beide kanalen, het kan op drie drie kwaliteitsniveaus opnemen: Hoog, Standaard en Laag. Als gebruikers onbeperkt van audio willen genieten op wat voor mediaspeler- apparaten dan ook, heeft deze versie vergeleken met vorige versies, meer uitgangsformaten. Ga gewoon naar de instellingen in “Uitgang” – “Formaat”, de audio kan worden opgenomen en opgeslagen als MP3, WMA, FLAC, OGG, WAV en AAC.

audio-instellingen

De functie ” Taakplanning Maken” voegde de “Herhaal Opname” mode toe. Zodra u het inschakelt, zal de software de opname taak blijven uitvoeren volgens de door u geplande tijd. Als u dagelijks op dezelfde tijd of op bepaalde dagen audio op moet nemen, dan kunt u het vakje “Dagelijks” aanvinken, op “Wekelijks” klikken en dagen van de week selecteren en op “creëren” klikken om de taak te genereren.

set taak

3. Efficiënte ID3 Identificator en Bewerker

In deze versie, is de ID3-erkenning sterk verbeterd, dus u kunt de opgenomen liedjes makkelijker organiseren. Behalve Engelse liedjes, is het is ook in staat om probleemloos Europese en Aziatische liedjes te identificeren door het toevoegen van de titel, artiest, het genre en andere informatie. Daarnaast kunt u met de ID3-editor audiobestanden bewerken in verschillende formaten zoals MP3, WMA, FLAC, WAV, enz.

bewerk muziek info

4. Snelle Muziek Zoekfunctie

Met de robuuste muziek zoekmachine, kunt u de nummers die u leuk vindt sneller vinden. In vergelijking met de vorige versies, geeft Streaming Audio Recorder 4.0 meer accurate zoekresultaten. De liedjes van slechte kwaliteit en onvolledige nummers worden gefilterd, zodat het u de inspanning om de zoekresultaten te controleren bespaart. Beter nog, u kunt alle nummers op hoge snelheid downloaden die in batch kunnen worden gezien bij de zoekresultaten.

zoek liedjes

5. Krachtige ingelegde CD Brander

Ervan uitgaande dat u ruimte wilt organiseren op uw computer of de nummers af wilt spelen in de auto, dan is het branden van MP3 naar CD eeen ideale oplossing. In tegenstelling tot andere ingewikkelde programma’s voor het branden van CD’s, is deze ingebouwde CD-brander zeer eenvoudig te gebruiken. Om dit te kunnen doen, vereist het alleen dat u de lege CD in het CDrom-station legt, dan het hulmiddelmenu opent en “CD Brander” selecteert. Na het laden van de bestanden, klikt u op “Start” om te beginnen met branden. Zodra de CD klaar is, zal er een herinnering verschijnen en dan kunt u onderweg van de nummers genieten.

nummers op een cd te branden

6. Intelligente Radio-Speler

Het “Radio” paneel heeft bijna duizend radiostations verzameld in 36 genres. Door het invoeren van een gewenste categorie, hoeft u alleen maar te dubbelklikken op de radio om het af te spelen. U kunt ook tussen de stations navigeren door te klikken op het pictogram “Vorige” of “Volgende”. Bovendien kunt u ofwel de radio markeren als uw favoriet om deze te onthouden, of het ook opnemen in het programma.

spelen radiokanaal

Streaming Audio Recorder 4.0 heeft opmerkelijke vooruitgang geboekt op basis van de vorige versie. Het is uw alles-in-één muzikale metgezel die het mogelijk maakt om op audio op te nemen, MP3 te zoeken en te downloaden, bestanden te converteren, CD te branden en te luisteren naar webradio. Probeer het uit, u zult zeker tevreden zijn.

Downloaden

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 20 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 11-11-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (2)

 • Waarom kan ik niet MP3 gaan exporteren
  0
  0
  1
  Reageer
  • Hallo. Sorry. Ga naar 'Instellingen' en stel het formaat als "MP3". De software maakt het mogelijk audio in MP3, WAV, M4A op te nemen.
   0
   0
   0
   Reageer
Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven