De beste manieren om Muziek te downloaden voor uw iPod
Opmerking

De beste manieren om Muziek te downloaden voor uw iPod

Laatst bijgewerkt op 06-06-2014 door

De iPod is een draagbare mediaspeler ontwikkeld door Apple. De eerste versie van de iPod werd uitgebracht in oktober 2001. Een iPod stelt u in staat duizenden nummers met u mee te dragen op een klein en compact apparaatje. Op dit moment zijn er vier verschillende soorten, de kleinste is de iPod Shuffle en de meest uitgebreide is de iPod Touch. Elke iPod heeft opslagruimte voor honderden nummers, dit is wel afhankelijk van de hoeveelheid opslagruimte.

Er zijn veel verschillende manieren om muziek te downloaden voor uw iPod. De eerste methode is het kopen van MP3’s uit de Apple Muziekwinkel genaamd iTunes. Wanneer u de nummers hier koopt worden de nummers direct op uw apparaat geplaats. De tweede manier is stukken populairder en wordt veel meer gebruikt dan de eerste. In het kort komt het neer op, het downloaden van MP3’s van internet, deze MP3’s op uw computer opslaan en ze vervolgens overzetten op uw apparaat via iTunes. Het is natuurlijk makkelijker, sneller en goedkoper om liedjes van het internet te downloaden. Een goed download programma hiervoor is natuurlijk wel handig.

Hoe Download u Gratis Muziek voor uw iPod

Er zijn verschillende manier om nummers van het internet te downloaden en ze vervolgens op uw iPod te zetten. U kunt speciale muziekprogramma’s downloaden voor uw computer of opzoek gaan naar torrentbestanden. Maar de meest handige is gebruik maken van een speciaal MP3 programma. Hieronder vindt u twee erg simpele applicaties om u op gang te helpen.

Gratis MP3 Downloader

Met de Gratis MP3 Downloader hoeft u niets te downloaden op uw computer, u kunt makkelijk de nummers in hoge kwaliteit uitzoeken voor uw iPod. Het is een online applicatie waarbij alles via het internet gaat. Daarbij komt nog dat het gratis te gebruiken is, zonder restricties, lidmaatschap of registraties. Dit programma kan gebruikt worden voor het zoeken en het downloaden van muziek vanaf het internet naar uw computer. De ingebouwde zoekmachine vereist maar een paar woorden en deze vindt vervolgens de muziek die u zoekt. U kunt deze muziek vervolgens downloaden als MP3 naar uw iPod op twee manieren:

 • Zoeken – Op de Gratis MP3 Downloader website typt u simpelweg de MP3 naam, artiest of andere zoekwoorden in, in de zoekbalk. U drukt vervolgens op “Zoek”. De zoekmachine zal dan over heel het internet opzoek gaan naar nummers die matchen met de woorden die u hebt ingetypt. Heeft u het juiste nummer gevonden dan drukt u op de “Download” knop om het bestand op te slaan.

muziek downloaden naar iPod

 • Rip MP3 uit video’s – Als u de specifieke URL of het juiste internetadres van het muziekbestand dat u wilt downloaden hebt klikt u op “Converteer van het Web Videos” en plaatst u de URL in de downloadbalk. Klik vervolgens op “Converteer”, wacht een momentje en sla vervolgens de MP3 op, op uw computer.

MP3 voor iPod

Nadat u het nummer succesvol hebt gedownload is het nu tijd om uw gedownloade MP3 op uw iPod te plaatsen. U kunt hier iTunes voor gebruiken maar ook vele andere programma’s die het overplaatsen van bestanden van uw PC naar uw iPod ondersteunen.

Apowersoft Gratis Online Audio Recorder

Als u een efficiënter programma nodig heeft dat het downloaden van muziek voor uw iPod ondersteunt dan is Apowersoft Gratis Online Audio Recorder de juiste oplossing. In tegenstelling tot eerdere programma’s die op het internet zochten naar de muziek kan dit programma direct geluid opnemen wanneer u muziek afspeelt. Op deze manier kunt u uw eigen muziekbestanden aanmaken. Ook dit programma is gratis te gebruiken, er zitten geen tijdslimieten aan het opnemen verbonden. U kunt dus hele albums downloaden of misschien wel meer, zonder ook maar iets te betalen.

Apowersoft Gratis Online Audio Recorder biedt u de volgende functies: ingeroosterde opnames, gratis audiobestanden omzetten, opnemen met uw PC of andere externe apparaten en u kunt met één klik muziek zoeken. Het gebruik is makkelijk:

 • Klik op de “Start Opnemen” knop op de geluidsopname pagina en accepteer het bericht van java.
 • Wanneer het menu tevoorschijn komt gaat u naar “Audio-ingang” en selecteert u “Systeemgeluid”.
 • Speel het muziek bestand dat u wilt downloaden af.
 • Klik op de “Starten” knop om het opnemen te beginnen, druk op “Stoppen” als het nummer afgelopen is. De gedownloade MP3 zal automatisch opgeslagen worden op uw harde schijf.

gratis MP3 voor iPod downloader

Dankzij het gemakkelijk gebruik van de Gratis MP3 Downloader wordt dit programma aangeraden voor zowel de ervaren computergebruikers als de minder ervaren gebruikers. Toch wordt voor de meer ervaren gebruikers gratis muziek downloaden voor uw iPod met geluidsopname aangeraden omdat dit nummers van het internet haalt, uit externe bronnen en u ingeroosterde opnames kunt plannen. Naast deze grote verscheidenheid aan mogelijkheden biedt deze app nog veel meer.

Erg efficiënte manier om MP3 naar iPod te kopiëren

De mensen die op zoek zijn professionele en vernuftige MP3 naar iPod downloaders raden wij Streaming Audio Recorder aan. Dit programma is niet alleen gemaakt voor de iPod, maar ook voor iPhone, Windows, Mac, Android, PSP en nog veel meer multimedia apparaten. De Streaming Audio Recorder biedt u de mogelijkheid om live streams/radio op te nemen, ook kunt u meerdere bestanden tegelijkertijd omzetten, heeft het een ID3 tagger, een ingebouwde audiobewerker, CD brander en gratis slimme muziek downloader.

In tegenstelling tot andere software kunt u met dit programma meerdere MP3 bestanden in één keer downloaden, dit maakt het programma erg efficiënt wanneer u meerdere gratis MP3’s tegelijkertijd wilt downloaden. Om meerdere MP3 nummers tegelijkertijd over te zetten naar uw iPod hoeft u alleen maar het volgende te doen.

Download

 • Download en installeer Streaming Audio Recorder.
 • Open het programma, typ de zoekwoorden in, in het zoekveld boven in het menu.
 • Klik op de “Zoek Muziek” knop en kies de MP3 die u wilt uit de resultaten.

muziek downloaden op iPod

 • Klik op de “Download” knop en herhaal de procedure om andere nummers van het internet te halen.
 • Klik met de rechtermuisknop op de bestanden en klik vervolgens “Voeg toe ann iTunes” aan voor het gemakkelijk overzetten van de bestanden.
 • U kunt ook ID3 tags toevoegen aan de bestanden en audio bestanden omzetten of bewerken voordat u ze op u iPod zet.

zoek MP3 voor iPod

De nieuwste versie van Streaming Audio Recorder is krachtiger dan welke eerder versie dan ook. De verbeteringen hebben het programma alleen maar nog krachtiger gemaakt. Er worden nu tonnen nieuwe MP3’s aangeraden aan de gebruikers, u kunt op de “Zoek” balk drukken, de top 10 liedjes bekijken, de nieuwste en populairste albums bekijken en alles met één klik downloaden.

Met de bovenstaande applicaties wordt het makkelijk om muziek te downloaden voor uw iPod. U kunt kiezen voor gratis programma’s voor op uw computer met de basis functies of u kunt premium gaan. Op deze manier bieden de programma’s nog veel meer naast het downloaden van MP3’s voor uw iPod.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 31 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 06-06-2014

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven