ApowerREC werd Gelanceerd
Opmerking

ApowerREC werd Gelanceerd

Laatst bijgewerkt op 26-12-2017 door

15 dec. 2017 – Vandaag kondigde Apowersoft ApowerREC aan, een gloednieuw programma dat schermopname op verschillende platforms herdefinieert, inclusief Windows en Mac. Het biedt een professionele schermopname-ervaring met de hulp van een ongelofelijk intuïtieve en toegankelijke interface. Dit is een applicatie die videorecorder, real-time opmerkingen, takenplanning, video uploaden, screenshottool en meer combineert in een alomvattend programma. Je kunt het programma vanop hieronder installeren en enkele uitgelichte functies bekijken in de rest van dit artikel.

Download

Geweldige Functies in ApowerREC

1. Intelligent Paneel en Overlappende Werkblad

Deze schermrecorder heeft een intelligent paneel, wat de controle over je proces inderdaad vergemakkelijkt. De controller laat je snel een gebied, audio, en webcam selecteren dat je wilt vastleggen in de video.

Intelligent Paneel

Daarnaast zal een flexibele werkbalk verschijnen eens je begint met opnemen. Als je hem niet wenst te gebruiken, sleep je hem naar een kant van je computerscherm en zal hij verdwijnen, wat erg gebruiksvriendelijk is. Je kunt dit simpelweg gebruiken door je muis erover te bewegen, wat de hele werkbalk toont, en dan kan je opmerkingen, screenshot of andere tools gebruiken op je opname te bewerken.

Overlappende Werkblad

2. HD Video Opnemen met Audio

ApowerREC is ook een weldoordachte recorder, omdat het meerdere opnamemodi bevat waaruit je kunt kiezen. Je kunt het volledige scherm van je computer opnemen, een geselecteerd gebied aanpassen, of het gebied rond je bewegende muis opnemen. Daarnaast kan je ook enkel de webcam opnemen, of de webcam en het scherm tegelijkertijd opnemen. Als een professionele recorder staat ApowerREC je toe om levendigere video’s te maken, want het ondersteunt video samen met geluid van het systeem of microfoon of allebei. Verder is het ook in staat om video’s gesynchroniseerd te houden met audio.

HD Video Opnemen met Audio

3. Real-time Schermopmerkingen

Mensen die opmerkingen wensen toe te voegen aan hun video’s tijdens de opname zullen ApowerREC een optimaal programma vinden. Het voorziet een hoop bewerkingsopties, inclusief tekst, lijnen, rechthoeken, pijlen, markeringen, en veel meer. Deze functie helpt om video’s meer intuïtief en demonstratief te maken, wat best noodzakelijk is, vooral wanneer je video’s maakt voor online lessen, presentaties, tutorials of andere soorten van digitale content.

Real-time Schermopmerkingen

4. Automatische Taakopnametools

Dit programma bevat twee automatische taakopnametools. Een is de “Takenplanner” die dikwijls gebruikt wordt voor het maken van geplande taken voor het automatisch opnemen van de gewenste video vanop afstand wanneer je niet in de buurt van je computer bent, terwijl de andere “Volgopnames” is, wat best handig is wanneer je een bepaalde applicatie vastlegt en de opname automatisch stopgezet wordt wanneer de applicatie afgesloten wordt. Beide tools helpen gebruikers met hun opnames en bevrijden hen van manuele opnames wanneer die niet makkelijk zijn.

Automatische Taakopnametools

5. Makkelijk Bestandsbeheer

Alle opgenomen video’s en screenshots worden apart getoond op het hoofdpaneel. Je kunt ze eenvoudig beheren zonder naar de outputmap te moeten navigeren. Van hierop kan je de bestandsnaam, grootte, opnameduur onmiddellijk zijn, wat intuïtiever is dan het bekijken in de directory. De beheeropties zijn onder andere bekijken, verwijderen, herbenoemen, alles selecteren, etc.

Makkelijk Bestandsbeheer

6. Meerdere Uploadplatforms

In het geval dat je de opgenomen video of vastgelegde afbeelding wenst te delen met je vrienden, biedt ApowerREC toegang tot alle grote videoplatforms, inclusief YouTube en FTP. Als je screenshots moet uploaden naar gratis cloudruimte voor opslag en delen, kan je ze uploaden naar screenshot.net met een simpele muisklik.

Meerdere Uploadplatforms

ApowerREC is inderdaad een nuttig programma bedoeld voor verschillende doeleinden, of het nu gaat om educatieve doeleinden, zakelijke presentaties of entertainment. Je kunt het via de onderstaande knop downloaden en genieten van alle fantastische functies die hierboven vermeld werden.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 18 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 26-12-2017

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven