Schermopname Pro

Multifunctioneel Schermopname Programma

Beoordelingen (1)
Bekijk Videohandleiding
SCROLL

Neem Alles van het Scherm op

Dankzij de gebruiksvriendelijke interface, bent u in staat om snel toegang te verkrijgen tot de functies die in dit programma zijn opgenomen. Of het nu een snelle momentopname is of eenvoudige schermopname, Apowersoft Schermopname Pro geeft u de mogelijkheid om ze allemaal te gebruiken via de verbluffende betrouwbare interface.

MEER LEREN

Veelvoudige vastlegmodi

Van vaste regio tot venster, volledig scherm, er is een breed scala aan vastlegmodi waar u maximaal gebruik van kunt maken. De vastgelegde afbeeldingen kunnen worden opgeslagen in verschillende formaten zoals: PNG, JPG, BMP, PDF, etc. Terwijl video’s kunnen worden opgeslagen in MP4, WMV, AVI, FLV en vele andere formaten.

Verschillende Scenario’s

Er zijn verschillende scenario’s waarin u schermafbeeldingen wilt maken of video-opname wilt maken. Bijvoorbeeld, u wilt misschien een enkel venster opnemen, webpagina’s, webcams, of zelf het opnamegebied selecteren. Deze schermopname software biedt u de unieke kans om dit alles te doen en nog veel meer.

INPAKKEN

Eenvoudige en geavanceerde Beeldbewerkers

Bij het maken van een schermopname, zal dit professionele schermopname-hulpmiddel u helpen om alles te doen, ongeacht dat u meervoudige wijzingen uit wil voeren, annotaties toe wilt voegen of gewoon wat effecten wilt aanbrengen. Dankzij de directe zijbalkbewerkers en het geavanceerde bewerkingspaneel, kunnen alle bewerkingen snel en probleemloos worden uitgevoerd.

MEER LEREN

Schermafbeelding direct annoteren

Door het gebruiken van de snelle bewerker van deze schermafbeelding software, kunt u de momentopnames annoteren met bewerkingsopties of de horizontale werkbalk. Het kan u helpen bij het snel toevoegen van lijnen, tekst, pijlen, markeren, wazigheid en andere mogelijkheden om de afbeelding vast te leggen.

Professionele afbeeldingsbewerker

Deze applicatie is ook uitgerust met een professionele afbeeldingsbewerker waarmee gebruikers alle annotaties kunnen uitvoeren die de simpele bewerker biedt, en andere geavanceerde bewerkingen zoals knippen, formaat aanpassen, draaien, of zelfs effecten toevoegen zoals schaduw, gescheurde rand, etc.

INPAKKEN

Taakplanning creëren

De schermafbeelding planner geeft u de beste optie op dit gebied. Neem gewoon even een moment voor het configureren van de tijd om de momentopname te activeren, en dan kunt u ervan verzekerd zijn en de rest van de zaken aan het programma overlaten. Het kan ook worden gebruikt om uw computer op de achtergrond in de gaten te houden.

MEER LEREN
Creëren

Flexibele instellingen voor de planner

Gebruikers zullen het niet moeilijk vinden om geplande schermafbeeldingen te maken omdat het flexibele instellingen biedt voor het aanpassen van de specifieke tijd intern, regio en de uitgangsmap voor het automatisch maken van momentopnamen.

Plan schermafbeeldingen dagelijks/wekelijks

Zij die dagelijks/wekelijks geplande momentopnamen willen maken, kunnen ook gebruik maken van dit schermafbeelding-hulpmiddel om de truc uit te voeren. U kunt eenvoudig toegang verkrijgen tot deze functie door de dagelijkse functie voor het maken van schermafbeeldingen te activeren.

INPAKKEN

Afbeeldingen uploaden en delen

Apowersoft Schermopname Pro komt ook met een geïntegreerde functie voor het uploaden en sociale delen, dus als u afbeeldingen wilt uploaden naar de cloud-opslagruimte of afbeeldingen wilt delen met vrienden, zult u in staat zijn om het met een paar klikken door te hebben. Het hele proces voor het uploaden en delen komt naadloos met deze schermopname software.

MEER LEREN

Gratis cloud –opslagruimte met beveiliging

Eenvoudige delen op sociale netwerken zoals Facebook, Twitter, Google+ en Pinterest

INPAKKEN

Makkelijkste Interface

 • Voornaamste interface
 • Schermafbeelding annoteren
 • Afbeelding bewerken
 • Bekijk afbeelding
 • Opnamescherm
 • Taakplanner

  Waarom Schermopname Pro kiezen

  Beoordeling: 5- Gebaseerd op 1 beoordelingen.1 recensies
  • Dit schermopname-hulpmiddel is fantastisch! Zo veel functies maakt het erg handig om alles te doen met betrekking tot het maken van schermafbeeldingen en video’s. Perfect!

   Ik vind het geweldig! Naast de gebruikelijke schermopnamefuncties zoals bij andere hulpmiddelen, heeft dit een taakplanner die automatisch schermopname kan maken op een specifiek tijdstip dat ik instel. Fantastisch!

  • Ik vind zijn twee beeldbewerkers leuk. De simpele stelt me in staat om schermopname te maken en deze eenvoudig naar het klembord te kopiëren. De geavanceerde geeft me de mogelijkheid om meer bewerkingen uit te voeren voor mijn afbeeldingen.

   Ik ben zo onder de indruk van alle schermopname-modi, vooral van het schuifvenster. Ik kan het gebruiken om lange webpagina’s, word documenten en andere schuifvensters op te nemen. Wunderbar!

  • Dit hulpmiddel is precies wat ik nodig heb. Ik ben een blog schrijver, en ik maak vaak informatieve handleidingen voor mijn lezers. Dit programma biedt zowel het vastleggen van scherm als het opnemen van het scherm, wat het heel nuttig maakt om materialen voor te bereiden voor mijn blogs.

   Ik hou van het interageren met mensen op een populair forum. En er zijn zoveel forums die afbeeldingen-links vereisen wanneer ik probeer deze in mijn antwoord bij te sluiten. Dit programma heeft het probleem perfect opgelost.

   Kennisbasis

   Schermopname Pro

   Multifunctioneel Schermopname Programma

   new
   Ondersteuning
   Deel
   Beoordelingen
   Reageer
   Terug naar boven