Apowersoft Schermopname Pro 1.0 Uitgebracht
Opmerking

Apowersoft Schermopname Pro 1.0 Uitgebracht

Laatst bijgewerkt op 13-05-2015 door

Apowersoft kondigt vandaag met trots Apowersoft Schermopname Pro aan – de eerste versie van deze handige schermopname software. Dit hulpmiddel biedt de mogelijkheden tot het nemen van schermopnamen die u altijd zocht, op een simpele, snelle en professionele manier.

Wat dit programma bijzonder maakt is dat u de snapshots naar wens kunt aanpassen met een simpele of geavanceerde bewerker. Dit stelt u in staat de toepassing voor verschillende doeleinden te gebruiken, met dank een de flexibele mogelijkheden. Bovendien kunt u met een enkele klik dingen met sociale netwerken delen.

Download

Belangrijke Eigenschappen van Schermopname Pro

Laten we eens kijken naar de belangrijkste eigenschappen van deze handige app.

1. Leg Alles Vast op uw Scherm

Als u een screenshot wilt maken van een deel of volledig venster op uw computer, laat dit hulpmiddel u dit met slechts een paar klikken doen. In het hoofdmenu worden 10 verschillende opname-opties weergegeven die alle delen van het scherm kunnen vastleggen. Deze innovatieve opties, zoals het vastleggen van een menu of een scroll-scherm, maken het een en ander veel makkelijker. Nadat u de opname-modus heeft gekozen, kunt u de instellingen en output formaten naar wens aanpassen, zoals ook aangegeven in de onderstaande tabel. Vervolgens klikt u op het camera icoon om het scherm vast te leggen.

2. Bewerk Screenshots en Andere Afbeeldingen

Nadat u een screenshot heeft gemaakt, kunt u de bewerker kiezen die u wilt gebruiken en allerlei annotaties of andere elementen toevoegen om de afbeelding af te maken. In de snelle bewerker geeft het paneel opties voor verschillende vormen, lijnen, tekst en highligts om uw afbeelding te bewerken.

quick-editor

In de geavanceerde bewerker zijn er nog meer opties om uw screenshot volledig aan te passen. U heeft daar opties zoals het invoegen van verschillende vormen, vullen, het formaat aanpassen, etc, om de afbeelding te verkrijgen die u zoekt.

beeldredacteur

Bovendien kunt u de bewerkte afbeelding in het klein of groot bekijken.

Uitzicht

En naast het bewerken van screenshots, laat dit hulpmiddel u ook andere afbeeldingen importeren en bewerken.

3. Upload en Deel uw Screenshot

Naast de bovenstaande eigenschappen, biedt Apowersoft Schermopname Pro u ook gratis opslagruimte voor het uploaden van uw afbeeldingen. Dat is handig, omdat u zo snel toegang heeft tot uw afbeeldingen op andere computers. Als u helemaal een soepele ervaring wilt, kunt u de afbeeldingen ook verder beschermen door wachtwoordbescherming toe te voegen. Nadat u klaar bent met uploaden, ontvangt u een link naar de afbeelding. U kunt de afbeelding ook direct met uw sociale netwerken delen. Deze mogelijkheden tot delen en uploaden zijn beschikbaar bovenaan in het hoofdmenu, en in de menu’s van de snelle en geavanceerde bewerkers.

uploaden screenshot

4. Andere functies

Links in het hoofdmenu zult u een “Snel Openen” optie zien welke u direct naar de geavanceerde afbeeldingenbewerker laat verbinden, of naar de online toepassing om webpagina’s vast te leggen en afbeeldingen te uploaden. Deze instellingen zijn een goede uitbreiding op de functionaliteit van dit hulpmiddel.

Snel Openen optie

Als u een pop-up of een menu wilt vastleggen met enige vertraging, dan kunt u dit ook doen met een opname-methode die een vertraging van 5 seconden geeft voor de opname. Voor meer flexibiliteit kunt u ook de aparte “Vertraging in Vastleggen” functie gebruiken.

Vertraging in Vastleggen

Apowersoft Schermopname Pro biedt dus een goede alles-in-één methode voor het vastleggen, bewerken en delen van uw bureaublad en online content. De toepassing is waardevol voor computergebruikers, dus bekijk het zeker eens!

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 9 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 13-05-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven