Apowersoft Schermopname Pro 1.1 uitgebracht met Schermopnemer
Opmerking

Apowersoft Schermopname Pro 1.1 uitgebracht met Schermopnemer

Laatst bijgewerkt op 13-05-2015 door

Aowersoft kondigt vandaag Schermopname Pro 1.1 aan, een significante update dit product. Speciaal ontworpen voor zowel professionele als beginnende gebruikers, biedt het een simpele maar uitgebreide schermopname-functionaliteit. Het laat u screenshot nemen, annotaties toevoegen, afbeeldingen en uploaden, en dit allemaal met een paar enkele klikken.

Naast de optimalisatie van de screenshot functionaliteit en andere krachtige functies, voegt deze update de SchermOpnemer en Takenplanner toe voor het vastleggen van afbeeldingen. Hieronder bekijken we de nieuwe functies in meer detail.

Download

Nieuwe Eigenschappen

1. Neem tegelijkertijd scherm en geluid op

Naast de screenshot functie, welke u snel informative met anderen laat delen, voegt Schermopname Pro 1.1. een innovactieve screen-cast unctie toe, waarmee u de activiteiten op uw scherm in een video kunt vastleggen.

Met een professionele ingebouwde schermopnemer, ondersteunt het verschilleden soorten opname-mogelijkheden, waaronder volledig scherm, regio, webcam, rond de muis, en alleen geluid. Dit is heel handig als u een product-demonstratie wilt geven, een presentatie wilt maken, of een stap-voor-stap video tutorial zoekt. Een unieke functie is de mogelijkheidheid om tegelijkertijd systeemgeluiden en microfoongeluiden vast te leggen. Dit maakt het heel makkelijk om online chat-toepassingen vast te leggen, zoals Skype, GotoMeeting, GoogleHangout, en meer.

U kunt de video’s in negen verschillende formaten opslaan, waaronder WMV, MP4, MOV, MKV, AVI, etc, afhankelijk van uw vereisten voor het afspelen of delen ervan. Het opgenomen bestand zal dus met vrijwel alle digitale toestellen werken.

Voor uw gemak, kunt u ook handige, gratis hulpmiddelen vinden via het menu, om uw video zo nog verder te verfijnen.

2. Bewerk het scherm terwijl u opneemt

Om te helpen bij het demonstreren en personaliseren van uw video’s terwijl u opneemt, kunt u annotaties aan het scherm toevoegen met behulp van rijke bewerkingsopties. Zoals u mag verwachten, kunt u makkelijk pijltjes, lijnen, rechthoeken, tekst en andere elementen live aan het scherm toevoegen. Daarnaast, om de kijken meer informatie te bieden over uw handelingen, kunt u de kleur en het formaat van uw muiscursos wijzigen in de “aan het opnemen” instellingen.

aan het opnemen

3. Plan taken voor het vastleggen van afbeeldingen

Soms wilt u wellicht direct informative vastleggen, zoals met betrekking tot aandelen, of wanneer u niet in de buurt van uw computer bent, of wellicht wilt u het computergebruik door uw kinderen in de gaten houden in uw afwezigheid. Om aan al deze behoeften te voldoen, beschikt Schermopname Pro 1.1 over een takenplanner welke u op door u aangegeven tijdstippen automatisch uw computerscherm vaslegt.

takenplanner voor vastleggen afbeeldingen

Meer specifiek, stelt deze takenplanner u in staat de starttijd, stoptijd, tussenpozen, region, bestemmingsfolder en andere instellingen naar wens in te stellen. Klik simpelweg op de “Creëer” knop om de taak te starten, en de planner zal de taken dan volgens uw instructie uitvoeren. Hiermee kunt u uw computer in de gaten houden zonder er in de buurt te hoeven zijn.

4. Snelle toegang tot vastleggen van afbeeldingen en schermopnames

Met een intuÏtief menu, biedt Schermopname Pro 1.1. u snel toegang tot de functionaliteit voor het vastleggen van foto’s en opnemen van uw scherm. In het hoofdmenu selecteert u de gewenste opname-modus door de optie te selecteren naast het camera-icoon, rechtsonderaan het menu. U kunt vervolgens op het camera-icoon klikken om direct te beginnen met opemen.

Ekran Kaydedici

Apowersoft Schermopname Pro 1.1 is dus flink verbeterd voor wat betreft functionaliteit in vergelijking met de eerdere versie. De nieuwe combinatie van screenshot en screen-cast maakt dit hulpmiddel zonder meer een complete oplossing voor het vastleggen van uw scherm voor meerdere doeleinden. U kunt het hieronder gratis downloaden en zelf ervaren.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 15 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 13-05-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven