Gratis Alternatieven voor Snagit voor Maken Screenshots
Opmerking

Gratis Alternatieven voor Snagit voor Maken Screenshots

Laatst bijgewerkt op 28-05-2015 door

Snagit is een populair hulpmiddel voor het maken van screenshots. Het laat u een deel van uw scherm vastleggen, waaronder zelf geselecteerde delen, scrollende websites en actieve vensters. U kunt het ook gebruiken voor het bewerken van screenshots en het online opslaan van de afbeeldingen in cloud opslag. Bovendien beschikt Snagit over functies zoals een video recorder, een web capture en het vastleggen van afbeeldingen. Helaas zijn er zowel een gratis als betaalde versie van deze software, alleen de betaalde versie beschikt over echt uitgebreide functionaliteit. Dit is de belangrijkste reden waarom veel mensen op zoek zijn naar gratis alternatieven voor Snagit. Als u op zoek bent naar een alternatieve oplossing die dezelfde essentiële functionaliteit biedt als Snagit maar zonder de overvloed aan opties, dan kunt u een van de volgende oplossingen proberen.

Top Alternatieve voor Snagit voor Maken Screenshots

1. Apowersoft Schermopname Pro

Apowersoft Schermopname Pro kan screenshots maken van wat u ook maar op uw scherm ziet. Het kan activiteit op uw bureaublad vastleggen, alsmede webpagina’s, mediabestanden, actieve vensters, menu’s, webcams en nog veel meer. Daarnaast beschikt het hulpmiddel over een snelle bewerker en een geavanceerde bewerker voor gebruikers die aanpassingen willen maken om hun afbeeldingen beter leesbaar te maken. Net zoals Snagit, beschikt het ook over een functie om het scherm op te nemen. Alle activiteit op uw scherm wordt daarbij als HD video opgenomen. Tijdens de opname kunt u ook annotaties op uw scherm aanbrengen. Het is werkelijk een geweldig hulpmiddel.

alternatief voor snagit

En wat het het beste Snagit alternatief maakt, is dat u de afbeeldingen makkelijk via email of sociale netwerk websites, web messengers en op andere manieren kunt delen. En net zoals Snagit, komt dit hulpmiddel met gratis opslag voor iedere gebruiker om afbeeldingen zonder registratie op te slaan.

Download

Voordelen: Het heeft extra functies zoals een afbeeldingen editor en functies om online foto’s te delen.

Nadelen: Tot nu toe geen.

2. Knipprogramma

KnipprogrammaAls het aankomt op alternatieve OS toepassingen, beschikt Windows over een eigen versie van een schermopname hulpmiddel, met de naam Knipprogramma. Hoewel het Snagit niet benadert voor wat betreft video en audio functionaliteit, is het prima geschikt voor het vastleggen van bureaublad activiteit. Dit alternatief voor Snagit kan net zo goed afbeeldingen vastleggen met de ingebouwde functie.

Knipprogramma is beschikbaar voor Windows Vista en Windows 7. Dit is een alternatief voor Windows, maar Windows XP en Mac gebruikers zullen naar een andere oplossing op zoek moeten.

Voordelen: Gemakkelijk in het gebruik, beschikbaar in Windows 7/8.

Nadelen: De bewerkingshulpmiddelen zijn erg simpel.

3. Jing

JingJing is een gratis Snagit alternatief met een prachtig gebruikersmenu. Het kan alles op uw scherm vastleggen en beschikt over verschillende bewerkingsopties, van het markeren van screenshots tot het uitlichten van gebieden en het toevoegen van tekstboxen. U kun took uw scherm opnemen met deze software. Maar de opnametijd is beperkt tot 5 minuten.

Voordelen: Het is gratis.

Nadelen: Video-opnames zijn beperkt tot 5 minuten.

4. Greenshot

gratis alternatieven voor SnagitGreenshot is een ander Snagit alternatief. Het kan snel en makkelijk een screenshot van bureaublad activiteit vastleggen, alsmede van toepassingsvensters en webpagina’s. Het beschikt niet slechts over dezelfde schermopname functies als Snagit, maar beschikt ook over goede bewerkings- en deelfuncties. Greenshot vereist geen lidmaatschap of betaling. Maar in tegenstelling tot Snagit,beschikt het ook niet over een scherm recorder.

Voordelen: Het kan simpele bewerkingsacties uitvoeren.

Nadelen: Het vastleggen van de volledige pagina werktniet goed. Het knipt hoeken af of laat een zwarte achtergrond zien.

5. PicPick

PicPickNet zoals de andere gratis alternatieven voor Snagit, beschikt PicPick over geweldige functionaliteit. Het is een compleet schermopname-hulpmiddel, maar waar het echt door opvalt is de functionaliteit in het menu. U kunt kleuren selecteren, een palet selecteren, de pixels instellen, en beschikt over een protractor en een whiteboard. U kunt ook verschillende effecten aanbrengen, zoals een wazige filter of het wijzigen van de helderheid. U kunt het ook volledig aanpassen en vastgelegde afbeeldingen met slechts enkele klikken met anderen delen.

Voordelen: Het laat gebruikers snel en makkelijk het scherm vastleggen.

Nadelen: De afbeeldingsbewerker is niet zo gebruiksvriendelijk als Snagit.

6. TinyTake

alternatief voor SnagitDit is een gratis screenshot hulpmiddel met een uitgebreide functionaliteit. Het kan alles op uw scherm vastleggen, afbeeldingen bewerken, en deze via sociale netwerk websites delen. Bij het bewerken kunt u tekst, vormen, lijnen of pijltjes toevoegen, en meer.

Voordelen: Het beschikt over een annotatie hulpmiddel.

Nadelen: Het vereist MangoApps om afbeeldingen online te delen.

Conclusie

Er zijn veel verschillende Snagit alternatieven beschikbaar online. Van volledige gratis software totshareware, allemaal zullen ze u helpen bij het vastleggen van objecten en afbeeldingen op uw scherm. Afhankelijk van uw behoefte, zal een van de bovenstaande hulpmiddelen ongetwijfeld helpen. Maar als u op zoek bent naar software die precies zo als Snagit werkt of zelfs nog beter, dan is Apowersoft Schermopname Pro de beste keuze. Het is inderdaad een geweldige toepassing die het proberen waard is, en u kunt het gemakkelijk verkrijgen door op onderstaande knop te klikken.

Download

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 9 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarGeen categorie.Laatst bijgewerkt op 28-05-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven