Hoe Schermafbeeldingen aan Computerscherm Vast te Maken
Opmerking

Hoe Schermafbeeldingen aan Computerscherm Vast te Maken

Laatst bijgewerkt op 14-04-2017 door

U kunt in situaties belanden waarin u heen en weer moet schakelen tussen de open applicaties/pagina’s of twee vensters naast elkaar moet bekijken en deze in grootte moet aanpassen naar kleinere vensters ter referentie. Het maakt niet uit welke situaties zich voordoen, u kunt deze kwestie eenvoudig aanpakken door gebruik te maken van Schermopname Pro om schermafbeeldingen aan het computerscherm vast te maken.

Het is een professioneel schermafbeelding programma dat speciaal is ontwikkeld voor zowel privé-als zakelijke gebruikers en het biedt 9 vastlegmodi zoals alles-in-één, menu, venster scrollen, regio, vrije hand en meer. Om de behoeften van gebruikers voor eenvoudige verwijzing in het dagelijkse leven en op het werk te vergemakkelijken, werd er een nieuwe versie (V1.3.0) uitgebracht zodat gebruikers schermafbeeldingen aan het computerscherm vast kunnen maken. Hieronder volgen eenvoudige instructies over hoe u deze nieuw toegevoegde functie kunt gebruiken.

Tips: “Snelle Bewerker” is ontworpen voor directe bewerking bij het vastleggen, terwijl “Geavanceerde Bewerker” voor professionelere bewerking dient, na het vastleggen. En houdt u er alstublieft rekening mee dat deze functie alleen toegankelijk is in “Snelle Bewerker” die kan worden ingesteld onder “Output”.

Snelle Editor

Aanvullende opties van deze schermopname-software zijn taakplanner voor het maken van momentopnames, photo booth, uploaden & delen van afbeeldingen, schermopname en meer. Om meer te weten te komen over hoe u deze functies kunt gebruiken, kunt u deze Veelgestelde Vragen handleiding lezen.

Gebruik in verschillende situaties

Deze functie biedt groot gemak voor ons leven en werk, het kan in verschillende situaties gebruikt worden als volgt:

Onderwijs & Leren

Voor die leraren of studenten die antwoorden moeten nakijken van een test of examen, men kan schermafbeeldingen maken van de standaard antwoorden en deze aan het scherm vastmaken. Op deze manier kan men snel de opdrachten of examenpapieren rangschikken.

Onderwijs & Leren

Webdesign

Intussen kan deze nieuw toegevoegde functie ook zeer behulpzaam zijn voor webdesigners. Wanneer zij werken in PS, AI, AE programma’s, moeten zij misschien referentiemateriaal bekijken dat ze kunnen gebruiken voor inspiratie bij het ontwerpproces.

Webdesign

Techniek

Als het gaat om bouwkundige technische tekeningen of anderen, is het wel noodzakelijk om elk detail van de structuren te controleren om veiligheid en zekerheid te garanderen of een perfect ontwerp te creëren.

Vertaling

Vertalers hoeven ter referentie niet langer hun vensters naast elkaar te plaatsen of zelfs tussen de vensters te schakelen. Zij kunnen gewoon de tekstschermafbeelding aan het scherm vastmaken en dan kunnen ze de vertaalopdracht rechtstreeks in Word of Excel documenten uitvoeren.

Vertaling

Winkelen

Deze functie kan ook perfect worden gebruikt voor het online winkelen. Sommige modeliefhebbers willen misschien nauwkeurig twee soortgelijke producten vergelijken om te kiezen welk het beste past bij hun individuele stijl.

Winkelen

Zakelijke Operatie

Als zakelijke werknemer moet u vaak verplicht een jaarlijkse inventarisatie maken van prestatie, data-analyse en vergelijking. In deze situatie, kunt u deze nuttige functie gebruiken om belangrijke notities en diagrammen aan het scherm vast te maken voor analyse.

Zakelijke Operatie

Algemene functies

Wanneer u iets belangrijks en dringends hebt om af te werken of kernpunten op moet schrijven, kunt u ze bovenaan de desktop vastmaken om uzelf aan die belangrijke notities te herinneren.

Algemene functies

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 14 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 14-04-2017

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven