Apowersoft Brengt Mac Audiorecorder 2.0 uit met Audiobewerker en Converter
Opmerking

Apowersoft Brengt Mac Audiorecorder 2.0 uit met Audiobewerker en Converter

Laatst bijgewerkt op 20-04-2016 door

Apowersoft kondigt vandaag met trots de release van Apowersoft Mac Audiorecorder 2.0 aan, een belangrijke upgrade voor dit handige audio-opname programma. In deze nieuwe versie biede we efficiënte bewerkings- en conversiemogelijkheden aan en verbeteren we de audio-opname ervaring. Het komt nu met een audiobewerker welke u audio laat knippen en taggen. En de ingebouwde converter ondersteunt het omzetten van audiobestanden naar verschillende formaten. Bovendien hebben we ook enkele bugs gerepareerd in de software om een meer stabiele ervaring te bieden voor uw Mac. Laten we de updates in detail bekijken.

Downloaden

Introductie van Nieuwe Ingebouwde Audiobewerker en Converter

1. Gave Audiobewerker

De meest aantrekkelijke functie van Apowersoft Mac Audiorecorder V2.0 is de handige audiobewerkingsfunctie. Met dit hulmiddel kunt u audio op verschillende manieren aanpassen:

Audio in enkele Seconden Laden

Om met bewerken te beginnen, klikt u op „Laad Bestand“, zoekt u via de „Vinder“, en importeert u een bestand. Alternatief kunt u ook het scherm van de audiobewerker openen en het audiobestand er direct heenslepen. De audiobewerker zal de audio vervolgens analuseren, en automatisch de bestandsnaam, bestandsduur en audio golf weergeven.

Moeiteloos Audiobestanden Knippen

Om een geluidsbestand te klippen, klikt u op „Selectie toevoegen“ en selecteert u de gewenste regio. U kunt ook meerdere regio’s tegelijk selecteren om deze zo allemaal tegelijk te knippen. Om de duur meer exact te krijgen, kunt u ook alleen de „Starttijd“ en „Stoptijd“ instellen. Naast het aanpassen van de tijd met de knoppen in het menu, kunt u de tijd ook intypen als u dit wenst. Als u een regio-selectie wilt annuleren, klikt u op „Selectie verwijder“. Daarnaast, als u op „Annuleer“ klikt, zullen alle bewerkingshandelingen worden verwijderd.

Controleer Bewerkte Audio in Real-time

Terwijl u audio bewerkt, kunt u het effect ook tegelijkertijd zien. De audiobewerker laat u niet slechts het volledige bestand afspelen, maar laat u ook geselecteerde regio’s spelen. Zo kunt u dus gemakkelijk naar wens bewerken.

Exporteer Moeiteloos Audio

Na het bewerken, kunt u uw instellingen aanpassen voor het exporteren van bestanden. Eerst dient u hiervoor het gewenste formaat in te stellen. U heeft hierbij keuze uit veel verschillende formaten, waaronder MP3, WAV, AAC, FLAC, etc. Vervolgens kiest u de gewenste methode. Deze audiobewerker laat u op twee manieren audio exporteren: door bewerkte audiobestanden samen te voegen en deze als een bestand te exporteren, of door bewerkte bestanden in meerdere afzonderlijke bestanden op te slaan.

samenvoegen tijdens het exporteren bestand

Voeg Gemakkelijk ID3 Informatie Toe

Hoewel de Apowersoft Mac Audiorecorder met een ID3 identificatie-methode komt, kunt u nog steeds afbeeldingen, een titel, artiest, album en genre aan de bewerkte audio toevoegen.

2. Robuuste Audioconverter

Met de ingebouwde audioconverter, geniet u van de volgende voordelen:

Ondersteunt Meerdere Audioformaten

De audioconverter is niet beperkt tot standaard audioformeten, maar kan audio ook omzetten in gespecialiseerde bestanden, zoals AC3, ALAC, MKA en CAF. Daarnaast kunt u ook video’s in MP3, WAV, M4A, OGG en andere bestandstypen omzetten.

mac audioconverter

Converteer op Hoge Snelheid Audio

Om tijd en moeite te besparen, kunt u meerdere bestanden tegelijk importeren en omzetten. Met deze functie bent u er van verzekerd dat de conversie snel is voltooid.

Voeg Bestanden Samen Tijdens Omzetten

Naast het omzetten van bestanden, laat de software u ook meerdere bestanden samenvoegen. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is om twee of meer bestanden toe te voegen, de samenvoeg functie „On“ te zetten, en vervolgens op „Converteer“ te klikken. Zodra de taak is voltooid zal een venster verschijnen om u te herinneren.

Verbeterde Functies van Apowersoft Mac Audiorecorder V2.0

De nieuwe versie optimaliseert ook enkele functies, om zo een betere gebruikerservaring te leveren.

1. Meer Opties voor het Plannen van Audio Opname

Met de takenplanner heeft u een nieuwe keuze voor de audio input bron – namelijk om „Zowel systeemgeluid als microfoon“ op te nemen. Selecteer zelf de door u gewenste audio input.

audio-ingang voor geplande opname

2. Beheer Met Gemak Audio in „Speel af“

Om opgenomen audio makkelijker te beheren, is een rij functietoetsen toegevoegd in de „Speel af“. Met deze knoppen kunt u sneller audio identificeren, hernoemen, bewerken en beheren.

3. Meerdere Talen aan Menu Toevoegen

Nieuwe beschikbare talen zijn, onder meer, Zweeds, Deens, Hongaars, Tsjechisch, Pools en Grieks. Het gebruik van de software is makkelijker als u dit in uw moedertaal doet.

Met de nieuwe upgrade is Apowersoft Mac Audiorecorder een volledig audio-hulpmiddel welke een audio recorder, converter en bewerker combineert. Twijfel niet om de software te downloaden en geniet direct van deze geweldige functionaliteit.

Downloaden

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 19 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 20-04-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven