Aanbevolen manieren voor het bewerken van video’s op iPhone
Opmerking

Aanbevolen manieren voor het bewerken van video’s op iPhone

Laatst bijgewerkt op 16-09-2015 door

We kunnen niet ontkennen dat smartphones tegenwoordig de meest krachtige multimedia gadgets zijn. De iPhone in het bijzonder is voorzien van een zeer indrukwekkende camera, waarmee u vrijwel alles kunt doen: van het maken van de fraaiste foto’s tot het opnemen van uw herinneringen op video. En als het gaat om het bewerken van multimedia content, zijn er vele gratis foto-bewerkingshulpmiddelen die u online kunt downloaden. Maar iPhone videobewerkers zijn op een hand te tellen.

Er zijn vele redenen voor het direct bewerken van een video op uw iPhone. U wilt wellicht een paar gave dingen toevoegen, zoals visuele effecten, achtergrondmuziek, of animatie, voordat u de video online deelt via de sociale netwerken. Als u op zoek bent naar de juiste videobewerker voor iPhone, probeer dan eens de hieronder beschreven hulpmiddelen.

Methoden voor het bewerken van video op iPhone

1. Inheemse app voor iPhone
2. Gratis app voor iPhone
3. Video bewerken op je pc

iMovie

Deze mobiele toepassing is beschikbaar in iTunes en ondersteunt zowel de iPhone als de iPad. Het is ontworpen voor het bewerken van video’s op uw mobiele toestel, en komt met een uitgebreide selectie aan videobewerkingsfuncties. Er zitten Hollywood-achtige templates bij, HD thema’s, creatieve film-effecten, allerlei overgangsmogelijkheden, en u kunt de bewerkte clip met andere Apple gadgets delen, de clip direct op sociale netwerken delen of elders. Het werkt ook met AirDrop en iCloud, zodat u bestanden zonder kabel kunt synchroniseren. Het is evenwel niet gratis, en u zult $4.99 moeten betalen voordat u de service kunt gebruiken.

iMovie

Magisto

In vergelijking met de hierboven beschreven software, is Magisto 100% gratis en kan het probleemloos video’s bewerken op uw iPhone. U kunt het gratis in iTunes downloaden. Met Magisto kunt u content knippen, delen bewerken, clips op sociale netwerksites delen, uw video’s organiseren, geluidseffecten toevoegen, en heeft u toegang tot bewerkte clips van uw iDevices. Maar let op: niet alles functionaliteit van Magisto is gratis. Er zijn add-ons die u dient aan te schaffen, zoals onbeperkte uploads, het ondersteunen van langere video’s, exclusieve bewerkingsstijlen, etc.

Magisto

Hoewel u met de hierboven beschreven software goed video’s kunt bewerken op uw iPhone, biedt het bewerken van video’s op uw PC heel veel voordelen. Uw video-bewerkingsmogelijkheden zijn dan veel minder gelimiteerd dan op uw telefoon. Allereerst hoeft u helemaal geen dure toepassing aan te schaffen of add-ons te kopen. Daarnaast is het bewerken van video’s op uw PC ook veel makkelijker dan het werken op het smalle scherm van uw iPhone. Tenslotte, zijn er ook bureaublad-methodes die u zeker eens moet proberen.

Makkelijke stappen voor het bwerken van iPhone video’s op uw PC

Deze methode bestaat uit drie delen, waarna u een hele professionele film of video voor u ogen zult zien verschijnen. Lees meer en probeer het uit.

1. Zet video’s over van uw iPhone naar uw PC
2. Videobewerker om uw video’s te bewerken
3. Zet het bewerkte bestand over van uw PC naar uw iPhone

Apowersoft Phone Manager

Maakt u zich geen zorgen om de betaalde toepassingen, want er is een gratis, heel effectieve methode die u kunt gebruiken – Apowersoft Phone Manager. Deze software is volledig gratis en is geschikt voor iOS gadgets, maar ook voor Android toestellen. Met dit hulpmiddelen kunt u bestanden van uw telefoon naar uw PC overzetten, en andersom, kunt u backups maken, bestanden herstellen, multimedia content beheren, uw mobiele scherm live op uw PC weergeven, screenshots nemen op uw laptop, en nog veel meer.

Voordat uw de iPhone video kunt bewerken, dient u deze eerst van uw telefoon naar uw PC over te zetten. Hier is hoe:

 • Installeer Apowersoft Phone Manager op uw PC.
 • Download

 • Open de toepassing en verbind uw iPhone met uw PC.
 • In het hoofdmenu klikt u bovenaan op “video”.
 • Selecteer het bestand dat u wilt bewerken, en klik op “Exporteren”.
 • Bewaar het bestand op uw harde schijf.

Exporteren video

Gebruik een professionele videobewerker om uw video’s te bewerken

Nadat u het videobestand op uw PC hebt opgeslagen, is het tijd om een professionele iPhone videobewerker te gebruiken om uw video te verfraaien. Hiervoor kunt u Apowersoft Video Editor gebruiken. Deze software zit vol met gave functionaliteit, geschikt voor zowel de amateur als professionelen. Het komt meer dan 250 fantastische geluidseffecten, mooie visuele effecten, bewegingsfilters, 50 dynamische overgangen, de mogelijkheid video te versnellen of juist langzaam af te spelen, de mogelijkheid audio van uw video te halen, mozaïek-mogelijkheden, foto-in-foto video-hulpmiddelen, de mogelijkheid tot makkelijk delen, bestandsconversie, DVD-brander, en nog veel meer.

Het gebruik van deze videobewerker voor iPhone is zo makkelijk dat zelfs een nieuwe gebruiker het niet moeilijk of ingewikkeld zal vinden. Nadat u de software heeft geïnstalleerd:

 • Opent u de toepassing en klikt u bovenaan op “importeren”.
 • Importeert u het videobestand dat u zojuist heeft overgedragen van uw toestel.
 • Nu kunt u de video knippen, speciale effecten toevoegen, liedjes toevoegen, etc.
 • U kunt ook gepersonaliseerde tekst toevoegen of muziek opnemen.
 • Als u klaar bent bewaart u het videobestand op uw computer.

video bewerken iphone

Zet het bewerkte bestand over van uw PC naar uw iPhone

Nu u succesvol video’s hebt bewerkt op uw iPhone 6 of iPad, kunt u het bewerkte bestand weer makkelijk terug sturen naar uw toestel. Om dit makkelijk te maken, kunt u wederom Apowersoft Phone Manager gebruiken, aangezien het ook prima geschikt is voor het overdragen van bestanden van uw PC naar uw iPhone.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 10 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarMobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 16-09-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven