Hoe Verwijder ik mijn Apple ID van mijn iPhone
Opmerking

Hoe Verwijder ik mijn Apple ID van mijn iPhone

Laatst bijgewerkt op 30-11-2015 door

Er zijn vele verschillende redenen waarom iemand zijn Apple ID van zijn iPhone wil verwijderen. U kunt uw telefoon verkopen in een tweedehandswinkel, u kunt hem aan een vriend of familielid geven, u wisselt van een iPhone naar een andere smartphone, u wilt een gehackt account vervangen of u wilt het overbodige lidmaatschap beëindigen, dit zijn de meest voorkomende redenen. Maar het belangrijkste is dat u uw ongebruikte ID moet verwijderen om uw privacy te waarborgen.

Een Apple ID verwijderen is geen makkelijke opgave. Het is niet net als het wissen van e-mail accounts of het opzeggen van uw social media lidmaatschappen. Het verwijderen van een Apple account is onmogelijk, tenzij je een overlijdensakte hebt voor Apple. Het volledig verwijderen is dus niet mogelijk maar u kunt uw Apple account wel onbruikbaar maken of verwijderen van uw iPhone. Als u wilt weten hoe u een oud Apple ID account kunt verwijderen, zonder rompslomp, dan kunt u dit artikel lezen.

Oplossing 1: Verwijder een Apple ID direct van uw iPhone

Het is mogelijk om uw Apple ID direct vanaf uw iOS device te verwijderen. Deze methode vereist geen verbinding met een computer, iTunes of een extra applicaties, en u hoeft zelfs geen lastige stappen uit te voeren. Bekijk het simpele stappenplan hieronder.

 1. Klik op het “Instellingen” icoontje op het beginscherm van uw iPhone.
 2. Klik op “Itunes en App stores”
 3. Klik op uw Apple ID
 4. Er komt een schermpje tevoorschijn met drie opties.
 5. Kies op “Log uit” om uw Apple ID, specifiek op uw huidige apparaat, te sluiten.

Verwijder een Apple ID direct van uw iPhone

Na het succesvol uitloggen is uw iPhone niet langer geassocieerd met uw Apple account. Zoals u kunt zien is dit niet een permanente oplossing maar meer een tijdelijke. Deze methode verwijdert niet uw Apple ID van uw iPhone maar deactiveert hem alleen maar op uw apparaat. Als u wilt wisselen van Apple ID en uw iPhone blijft gebruiken dan is dit de beste oplossing.

Maar… als u opzoek bent naar een permanente oplossing om uw Apple ID te wissen dan zal het direct verwijderen van de Apple ID vanaf uw iPhone geen uitkomst bieden voor u. U hebt een premium iOS data cleaner nodig om succesvol uw Apple ID van uw iPhone te verwijderen.

Oplossing 2: Permanent Verwijderen van Apple ID met iPhone Data Cleaner

Als permanent uw Apple ID van uw iPhone wilt verwijderen dan zal de iPhone Data Cleaner zeker uitkomst bieden. Dit programma verwijdert niet alleen uw account, wachtwoorden, contacten, geluidsopnames, herrineringen, notities, agenda-afspraken, bladwijzers, financiële info maar ook al het andere. Wat de iPhone Data Cleaner uniek maakt, in vergelijking met anderen applicaties die dezelfde diensten bieden, is dat het geen enkele mogelijkheid biedt om de data terug te halen.

Download

Het programma biedt twee wis methoden, gedeeltelijk opschonen en compleet opschonen. Compleet opschonen zal alle data van uw iPhone verwijderen en zal de fabrieksinstellingen terugbrengen terwijl gedeeltelijk wissen de door u geselecteerde bestanden alleen verwijderd. Naast de twee verschillende manieren van opschonen biedt deze iOS Data Cleaner drie verschillende opschoon niveaus. Laag voor het snel verwijderen van data, medium voor het overschrijven van verwijderde/bestaande bestanden, en high voor het verwijderen van wachtwoorden, accounts en andere privé documenten.

Het gebruik van iPhone Data Cleaner voor het permanent verwijderen van uw Apple ID op uw iPhone is erg makkelijk, hier vindt u hoe:

 1. Download en installeer iPhone Data Cleaner op uw PC.
 2. Open het programma en verbind uw iPhone met uw PC met behulp van een USB kabel.
 3. De software wordt automatische herkent door het apparaat.
 4. Selecteer de gewenste data verwijder methode.
 5. Kies uit, de Laag, Middel of Hoog verwijderniveaus.
 6. Klik op de “Start” knop en wacht tot het opschoonproces voltooid is.

start schrapping

Onthoud dat de iPhone Data Cleaner werkelijk waar alle bestanden op uw apparaat wist. Om succesvol uw Apple account te verwijderen van uw iPhone adviseren wij u het “Hoog” data opschoon niveau te gebruiken. Wanneer u kiest voor “Hoog” zal het misschien wat langer duren in vergelijking met andere niveaus, maar u bent er wel van verzekerd dat niet alleen uw Apple ID wordt verwijderd maar ook andere privacy gevoelige bestanden zoals, financiële accounts, opgeslagen wachtwoorden, bankgegevens, transactiegegevens en nog veel meer.

Hoe u uw Apple ID goed van uw telefoon verwijderd is lastig. Het formatteren van uw smartphone of het direct verwijderen van de Apple ID van uw apparaat verwijderd niet daadwerkelijk het account maar zorgt ervoor dat het account niet meer wordt geassocieerd met uw iPhone. Als u uw Apple account permanent wilt verwijderen om veiligheids- of privacy redenen dan is het handig om een efficiënte iOS data cleaner te gebruiken waarbij het herstellen van bestanden absoluut niet mogelijk is.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 150 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarMobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 30-11-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven