iPhone Data Cleaner - Verwijder Gegevens voor Altijd

iPhone Data Cleaner
Beoordeling:3.7 /5(Gebaseerd op 91 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling

Verwijder alle gegevens op uw oude iPhone die u weg wilt geven aan een familielid of vriend. Of wis de persoonlijke gegevens van uw iPhone 7/7 Plus/6s/6/6 Plus/4/4s/5/5c om privacylekken te voorkomen als u uw telefoon opstuurt ter reparatie. Apowersoft raadt een toepassing om alle gegevens van uw iPhone te verwijderen met een veilige gegevensbeschermtoepassing.

  • Schoon uw iPhone op door bestanden zoals foto's, wachtwoorden, contacten, enzovoorts te verwijderen
  • Verwijder de gegevens van uw iOS apparaten op vier manieren met drie verwijderingsniveaus
  • Ondersteunt alle apparaten met iOS zoals iPhone, iPad en iPod
  • Verwijder de bestanden op uw iOS apparaten permanent en voorkom dat ze hersteld worden

Deze software is niet alleen verenigbaar met de iPhone maar ondersteunt alle digitale apparaten van Apple zoals de iPod Touch en iPad. Het werkt zelfs met geblokkeerde iPhones en gekraakte iPads. Daarom wordt het gezien als de ideale schoonmaaktoepassing voor iOS apparaten.

Download

Misschien wilt u de instellingen van uw iPhone resetten omdat er problemen mee zijn. U vraagt zich misschien af hoe u persoonlijke gegevens van uw iPhone kunt verwijderen voordat u hem doorverkoopt. "Alle Inhoud en Instellingen Verwijderen" is vaak de eerste oplossing waar Apple gebruikers aan denken. Daarmee kunt u de schijf formateren, maar geformateerde gegevens zijn nog altijd terug te halen. Als u uw gegevens echt volledig van uw iOS apparaat wilt verwijderen, gebruik dan de eenvoudige en risicoloze iShredder.

verwijder alles van de iPhone

Verwijder Alles van de iPhone

Anders dan het klikken op "Alle Inhoud en Instellingen Verwijderen," is deze app niet alleen maar het verwijderen van bestanden. Deze app biedt de mogelijkheid om iPhone bestanden permanent te verwijderen. Het kan alle bestandstypes verwijderen zoals video- en fotobestanden, tekstberichten, contactgeschiedenis, e-mails, contacten, herinneringen, notities, kalender, apps, Apple ID gegevens, systeeminstellingen, bladwijzers en vele andere bestanden.

vier verwijderingsmethodes

Vier Verwijderingsmethodes

Met dit hulpmiddel hebt u de keuze uit vier wis modi. Afhankelijk van uw behoeften, kunt u een wis modus uitzoeken (expres opschonen, privé gegevens wissen, gedeeltelijk opschonen of compleet opschonen).

Express opschonen: Met deze modus kunt u diverse ongewenste bestanden (ongeldige bestanden, tijdelijke bestanden en cache-bestanden, etc.) uit uw iApparaat verwijderen. Het is zeer nuttig om meer ruimte vrij te maken voor uw iPhone, iPad en iPod Touch.

Privé gegevens wissen: Zoals de naam aangeeft, kan deze functie permanent alle privé gegevens op iOS-apparaten wissen om uw persoonlijke gegevens veilig te verwijderen. Door het gebruik van deze wis modus, hoeft u geen zorgen meer te maken over het uitlekken van uw privé bestanden.

Volledig: Dit zal alle gegevens verwijderen en het apparaat herstellen naar fabrieksinstellingen. Je hoeft niet het besturingssysteem opnieuw te installeren want deze optie treft de iOS op uw Apple apparaat niet.

Deel: Een deel-schoonmaak zal alleen alle gegevens op de iPhone verwijderen. U kunt dit echter wel onherstelbaar maken. De bestaande bestanden op het Apple apparaat worden niet getroffen.

Let op: U kunt slechts één van de twee opties kiezen. Ze zijn niet allebei tegelijk beschikbaar.

drie gegevensverwijderniveaus

Drie Gegevensverwijderniveaus

De iPhone data cleaner biedt drie verwijderniveaus om iPhone gegevens te verwijderen. U kunt kiezen op basis van uw behoeften.

Laag: Op het laagste niveau kunt u de gegevens snel van uw iOS apparaat verwijderen. U kunt veel tijd besparen door dit niveau te gebruiken.

Middel: Als u het tweede niveau kiest, zullen uw bestaande bestanden overschreven worden met willekeurige gegevens. Op deze manier weet niet dat het Apple apparaat volledig opgeschoond is.

Hoog: Dit is het veiligste niveau om gegevens te verwijderen. Het wordt aangeraden wanneer u persoonlijke gegevens zoals wachtwoorden of bankgegevens op uw Apple apparaat heeft staan. Het hoogste niveau neemt wel meer tijd in beslag dan de andere twee niveaus.

alle ios apparaten worden ondersteund

Alle iOS Apparaten Worden Ondersteund

Naast het verwijderen van gegevens voor de iPhone, is deze app ook in staat om bestanden van andere apparaten te verwijderen. Met andere woorden, het beschikbaar voor elk apparaat dat draait op iOS. De volgende apparaten worden ondersteund:

  • iPhone: iPhone 7/7 Plus, iPhone 6s/6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4S, iPhone 4, iPhone 3GS
  • iPod touch: iPod touch 5, iPod touch 4
  • iPad: iPad Air, iPad mini, iPad met Retina Display, de nieuwe iPad, iPad 2, iPad
geen kans op herstel

GEEN kans op Herstel

Deze verwijderingsapp laat geen mogelijkheid achter om de verwijdering ongedaan te maken. Zorg er daarom voor dat u back-ups heeft gemaakt van de belangrijke bestanden voordat u de software gebruikt.

Op de onmogelijkheid van herstellen na is dit een eenvoudig te gebruiken app. U kunt uw iPad, iPhone en iPod Touch in drie stappen opschonen: kies een verwijderingsmethode, een niveau en schoon uw apparaat op.

Promotie Advertenties

Nieuws

Gerelateerde Artikelen

Bedrijfsprijzen
  • Softonic logo
  • FindmySoft Review
  • tucows logo

Meer Bronnen

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven