Probleemloze Manieren om Fotos van iCloud te verwijderen
Opmerking

Probleemloze Manieren om Fotos van iCloud te verwijderen

Laatst bijgewerkt op 30-11-2015 door

Ik heb het nieuws gezien over talrijke Hollywood-sterren van wie hun eigen privé foto’s werden blootgesteld vanwege een gehackte iCloud account. Dit nieuws is overal en ik begin me zorgen te maken want ik heb zelf privé foto’s op mijn iCloud opgeslagen. Ik wil heel graag foto’s van iCloud photostream verwijderen, maar ik weet niet hoe ik dit moet doen. Is er een manier om deze foto’s zowel van mijn apparaat als van de cloud te verwijderen? Help me alstublieft, bedankt.

De iPhone is inderdaad in staat om hoge kwaliteit foto’s te maken. Bovendien is het mobiel en we kunnen van bijna alles een momentopname maken, en deze overal mee naartoe nemen. Interessant genoeg, kan er van foto’s die gemaakt zijn op de iPhone automatisch een online back-up gemaakt worden voor een gemakkelijke toegang vanaf andere apparaten. Hoewel sommigen van jullie deze functie misschien als een groot voordeel zien, is dit ook de belangrijkste boosdoener van het meest recente Hollywood-foto schandaal.

Wanneer fotostream ingeschakeld is op het apparaat, zullen alle foto’s die met uw iPhone gemaakt zijn, automatisch in uw iCloud account worden opgeslagen. Maar als u foto’s van uw filmrol verwijdert, worden deze niet verwijderd van iCloud. Dus om uw privacy te beschermen en te vermijden dat gevoelige bestanden in verkeerde handen komen, is het noodzakelijk om foto’s uit iCloud back-up te verwijderen en de back up te verplaatsen naar uw harde schijf voor verzekerde bewaring. Bekijk de iCloud foto verwijdering methoden hieronder en begin nu met het wissen van die NFSW bestanden.

 1. Verwijder foto’s gebaseerd op iCloud server (Automatische verwijdering)
 2. Verwijder bestanden maar laat een spoor achter (Handmatige verwijdering)
 3. Verwijder foto’s met nul herstel (Permanente verwijdering)

Oplossing 1: Verwijder Automatisch Foto’s van iCloud Fotostream

Eigenlijk is er geen directe automatische iCloud foto verwijderingsmethode. Je kunt niet zomaar simpelweg op een knop alle bestanden in seconden laten gaan. Maar iCloud verwijdert foto’s automatisch in twee situaties:

 1. iCloud server slaat alleen foto’s op voor 30 dagen. Dus als de foto ouder is dan 30 dagen, wordt deze automatisch van de online server verwijderd.
 2. iCloud kan slechts 1.000 foto’s opslaan. Hier geldt de regel van first in first out, opgeslagen foto’s boven het aantal 1000 worden automatisch uit de cloud gewist.

Oplossing 2: Individuele Foto’s van iCloud verwijderen

Als u foto’s direct van iCloud back-up wilt verwijderen, kunt u dit doen door elk bestand handmatig te verwijderen. Houd in gedachten dat het één voor één verwijderen van foto’s die zijn opgeslagen op iCloud alleen werkt op iOS 5.1 en hoger. Om dit te doen moet u:

 1. De “Foto’s” applicatie op uw iPhone openen en klikken op “Mijn Fotostream”.
 2. De foto’s die u wilt verwijderen selecteren en op het onderstaande pictogram “Prullenbak” klikken.
 3. Kiezen of u de foto’s van al uw apparaten wilt wissen of alleen van een specifiek gadget.
 4. Op de grote rode knop “Verwijderen” klikken om uw actie te bevestigen.

Mijn Fotostream

Er is ook een optie om via reset handmatig alle foto’s van iCloud te wissen. Vergeet niet dat dit alle opgeslagen foto’s van uw iCloud-account zal verwijderen, maar u kunt degene die u leuk vindt nog steeds bewaren door deze naar uw PC of andere gadgets over te dragen. Hoewel deze methode niet aanbevolen wordt, is het beter om al uw bestanden te verwijderen dan u zorgen te maken over privacy aspecten.

 1. Log in op iCloud.com op uw Mac of PC.
 2. Klik op u naam in de rechterbovenhoek.
 3. Er zal een nieuw venster worden weergegeven, hier kunt u klikken op de optie “Geavanceerd”.
 4. Klik op “Reset Fotostream” en bevestig uw actie.
 5. Klik op de aan en uit knop van “Fotostream” op uw iPhone, om de reset door te voeren.

Reset Fotostream

Oplossing 3: Verwijder alle foto’s van iCloud Backup met Shareware

Als u niet bekend bent met hoe iOS werkt en een aantal moeilijkheden hebt met het verwijderen van opgeslagen foto’s op iCloud, kunt u toepassingen van derden gebruiken om het hele proces een stuk gemakkelijker te maken. De iPhone Data Cleaner is een krachtig programma dat bedoeld is voor het eenvoudig verwijderen van bestanden van de iPhone iPhone, iPad and iPod. Het biedt vier modi voor het wissen van data met drie niveaus voor het verwijderen. Deze applicatie kan ook andere data van iCloud verwijderen zodat deze veilig bewaard wordt.

Download

Het mooie van het gebruik van de iPhone Data Cleaner is, dat zodra bestanden worden verwijderd, deze zonder kans op herstel voor altijd van uw apparaat gewist worden. De bijgewerkte versie van de iPhone Data Cleaner, heeft vier extra functies, namelijk de express opruiming, privé gegevens wissen, verwijderde bestanden wissen en alle gegevens wissen. Het verwijderen van foto’s van iCloud en op het apparaat, is met behulp van deze software zeer eenvoudig, gewoon:

 1. Download en installeer het programma op uw computer.
 2. Open de applicatie en sluit uw iPhone aan op de pc met behulp van een USB-kabel.
 3. Wacht vervolgens tot het apparaat wordt herkend, selecteert dan de juiste modus voor het wissen van gegevens op de hoofdinterface.
 4. Afhankelijk van de gekozen modus, kunt u de bestanden selecteren die u wilt verwijderen, evenals het geschikte niveau voor het wissen van data.
 5. Wacht tot het verwijderingsproces is voltooid en daarna kunt u uw apparaat veilig uitschakelen.

privé gegevens wissen

Er zijn veel manieren voor hoe foto’s uit iCloud te verwijderen. Of u nu geselecteerde foto’s handmatig wilt wissen, alle bestanden wilt wissen of uw apparaat grondig wilt reinigen, met behulp van applicaties van derden kunt u er altijd voor zorgen dat uw privé bestanden “Privé” blijven.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 15 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarMobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 30-11-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven