Hoe kunt u definitief Contacten van uw iPhone verwijderen
Opmerking

Hoe kunt u definitief Contacten van uw iPhone verwijderen

Laatst bijgewerkt op 30-11-2015 door

Er zijn verschillende redden waarom uw contacten van uw iPhone wilt verwijderen. Niet bestaande nummers, vervelende personen, onbekende contacten, inperken van uw contactenlijst of vele andere privacy of veiligheidsredenen. Het is natuurlijk makkelijk om contacten van uw smartphone te verwijderen. Maar de echte uitdaging komt wanneer uw 10, 50 of misschien wel honderden nummers moet verwijderen.

Als u uw telefoon wilt verkopen aan een vriend of hem cadeau wilt doen aan een familielid moet u er zeker van zijn dat er geen persoonlijke data meer op de telefoon staat. Maar met de iPhone is het niet mogelijk meerdere contacten in één keer te verwijderen. In tegenstelling tot andere telefoons waar u vaak een knopje vindt met “verwijder alle contacten” heeft de iPhone dit niet. U moet alle contacten één voor één gaan verwijderen. Ja, u hoort het goed – Het verwijderen van al die nummers, één voor één kost enorm veel tijd. En het verwijderen van al die contacten is natuurlijk ook een ongelofelijk saai, nutteloos en een onhandig proces. Stelt u zich een voor dat u honderden, misschien wel duizenden nummers moet verwijderen.

Gelukkig zijn er vele makkelijk manieren om meerdere contacten tegelijkertijd te verwijderen van uw iPhone. Lees dit artikel verder en u zult een efficiënte methoden vinden voor het verwijderen van contacten uit uw contactenlijst.

1. Verwijder iPhone contacten één voor één (Meest voorkomend)

2. Maak gebruik van uw Adressenboek en iTunes voor het verwijderen van contacten van uw iPhone (Adressenboek en iTunes)

3. Verwijder meerdere contacten tegelijkertijd met behulp van Spring Cleaning (Spring Cleaning)

4. Verwijder contacten permanent van uw iPhone (Shareware)

Oplossing 1: Verwijder een Contact direct van uw iPhone

 1. Klik op het “Contacten” icoontje in uw beginscherm.
 2. Selecteer het contact dat uw wilt verwijderen en klik op zijn/haar naam.
 3. Klik op de “Bewerk” knop in de rechter bovenhoek.
 4. Scroll naar beneden totdat u de “Verwijder Contact” knop ziet staan.
 5. Klik op “Verwijder Contact” en klik vervolgens op “Verwijder” wanneer dit wordt gevraagd.

Verwijder een Contact direct van uw iPhone

Deze methoden voor het verwijderen van contacten van uw iPhone is handig wanneer u maar een beperkt aantal contacten hoeft te verwijderen. Omdat u geen extra app hoeft te downloaden vinden mensen met een klein aantal contacten deze manier erg makkelijk en handig. Maar als u van plan bent al uw contacten te verwijderen dan zal deze manier zeker op uw zenuwen gaan werken.

Oplossing 2: Maak gebruik van uw Adressenboek en iTunes

 1. Open uw adressenboek en selecteer de nummers die u wilt verwijderen.
 2. Houdt de “Control Toets” ingedrukt en klik meerdere namen achter elkaar aan.
 3. Ga naar “Menu” en klik op “Bewerk”
 4. Klik vervolgens op “Verwijder kaarten/contacten”
 5. Verbind uw iPhone met uw PC en open iTunes.
 6. Klik op het “iPhone” icoontje bovenin en klik vervolgens op “Info”.
 7. Druk dan op “Synchroniseer Contacten” en druk op “Bevestigen”.

Maak gebruik van uw Adressenboek en iTunes

Hoe verwijderd u contacten van uw iPhone met behulp van deze methoden? U heeft allereerst de nieuwste versie van iTunes nodig. Daarnaast heeft u ook nog een USB kabel nodig om uw iPhone te verbinden met uw computer. U moet uw contacten verwijdenne in iTunes en vervolgens de backup synchroniseren met uw iPhone zodat u de huidige data overschrijft.

Oplossing 3: Verwijder Contacten van uw iPhone met behulp van een App – Spring Cleaning

 1. Download en installeer de app “Spring Cleaning” op uw iPhone.
 2. Selecteer de contacten die u wilt verwijderen door te klikken op de grijze cirkel naast de contactnaam.
 3. Klik op de “Verwijder” knop. Deze vindt u rechts onderin het scherm.
 4. Er zal een schermpje opspringen waarin u wordt gevraagd het verwijderen te bevestigen. Dit kunt u doen door op “Verwijderen” te klikken.

Verwijder Contacten van uw iPhone met behulp van Spring Cleaning

Het verwijderen van al uw contacten van uw iPhone met behulp van Spring Cleaning is erg makkelijk. Het vereist geen technische vaardigheden en het zal u niet voor het blok zetten met gecompliceerde methoden. Maar, de app is niet gratis, u zult er een klein beetje voor moeten betalen. De app kost €0,79, hiervoor krijgt u een handige contactenverwijderaar die alleen uw contacten zal verwijderen.

Oplossing 4: Verwijder Uw Contacten Permanent van uw iPhone

Als u uw contacten veilig en permanent van uw iPhone wilt verwijderen dan is de iPhone Data Cleaner app een echte aanrader. In tegenstelling tot andere applicaties die geen extra handige functies bieden, biedt deze app naast het makkelijk kunnen verwijderen van contacten uit uw contactenlijst ook de functies om foto’s, documenten, gebruikers ID’s, wachtwoorden, instellingen, video’s, muziek en nog veel meer te verwijderen. Het biedt zelfs twee verschillende verwijder manieren. Dit is perfect voor mensen die graag een smartphone willen alsof hij weer net uit de fabriek komt. De app is bruikbaar op alle iOS apparaten waaronder ook de laatste iPhone 5’s, iPad’s en iPod touch.

Download

De stappen zijn als volgt:

 1. Download en installeer iPhone Data Cleaner op uw computer.
 2. Verbindt uw iPhone met uw computer met behulp van een USB kabel.
 3. Als de iPhone wordt herkent door uw computer klikt u op “Wis Verwijderde Bestanden” in het hoofdscherm.

  Wis Verwijderde Bestanden

 4. Kies het veiligheidsniveau van “Laag”, “Middel” tot “Hoog”.
 5. Klik op de “Start” knop, als het eenmaal voltooid is klikt u op “Done”.

Met de iPhone Data Cleaner is er geen kans op het terughalen van uw data. Als u alles eenmaal hebt verwijderd dan is dit ook permanent van het apparaat verwijderd. Het creëren van een backup voordat u begint met het verwijderen van uw contacten van uw iPhone wordt dan ook sterk aangeraden. Vooral aan mensen die niet erg zeker van hun zaak zijn.

Geselecteerde contacten verwijderen of al uw contacten verwijderen is makkelijk met behulp van de bovenstaande tips and tricks. Om uw privacy te garanderen en er voor te zorgen dat er geen informatie zal lekken is het slim om een app als iPhone Data Cleaner te kiezen. Deze app garandeert dat de contacten permanent zijn verwijderd. In tegenstelling tot andere apps kan deze app naast het verwijderen van contacten uit uw contactenlijst ook anderen iOs bestanden verwijderen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 47 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarMobiele Manager.Laatst bijgewerkt op 30-11-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven