Hoe eenvoudig Internet Audio op te nemen
Opmerking

Hoe eenvoudig Internet Audio op te nemen

Laatst bijgewerkt op 13-09-2018 door

De innovatie van het World Wide Web creëert een significant effect voor de levensstijl van elk individu. Het beïnvloedt de manier waarop we kijken, hoe we handelen en de manier waarop we dingen doen. Het beïnvloedt ook de manier waarop we ons vermaken met behulp van liedjes en muziek. Velen van ons profiteren van vrijgegeven draagbare apparaten die als muziekspeler dienen, om ons overal waar we naartoe gaan te vermaken. Wie houdt er eigenlijk niet van muziek? Daarom is er ook de vraag naar het opnemen van audio van het Internet.

In feite is muziek tripping het meest populaire verleden vanaf de beginperiode. Vroeger hadden mensen de neiging om geluid en muziek op te nemen met behulp van een stereorecorder. Maar de mensen van deze generatie gebruiken verschillende programma’s om verschillende audio opnames te downloaden. Gaandeweg, zal ik de beste manieren om audio van het Internet op te nemen en wat tips bespreken voor een perfecte geluidsopname.

De Beste Manier om Audio Online van het Internet Op te nemen

Wanneer we praten over de beste manieren om audio gratis van het internet op te nemen, zijn er slechts twee programma’s die het verdienen om aan de top te staan. Deze audio grijper heeft een algemene functie voor het rechtstreeks rippen van audio of video streams. Hier volgen zonder meer de twee perfecte manieren voor hoe geluid van het Internet op te nemen.

Apowersoft Gratis Online Audio Recorder

Dit programma is een online Internet audio recorder die gratis is. De belangrijkste functie van deze audio grijper is, om alle audio op te nemen die u wilt, door simpelweg op de Opname knop te klikken. Wat het programma zo uitstekend maakt, is de gebruiksvriendelijke interface wat perfect aansluit op het gebruik voor iedereen. Daarnaast converteert het ook alle audiobestanden naar het voor u gewenste formaat, en het werkt perfect met alle browsers.

audio opnemen gratis

Het gebruik van dit programma om Internet audio op te nemen is heel eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen is op de knop Opname Starten te drukken, de java-applet te installeren als de browser dit vereist. Wanneer de tool is geopend, is het nu tijd om het audiobestand dat u wilt kopiëren af te spelen. Druk op “Opnemen” om de opname te starten en op “Stoppen” om het proces te beëindigen.

Hieronder is een video-tutorial. Kijk hiernaar om te leren hoe het te gebruiken.

Streaming Audio Recorder

Als u op zoek bent naar een meer geavanceerd programma om audio van het Internet op te nemen, dan is dit programma voor u. Dit is een geavanceerde audiotool die elke audio stream beschikbaar op het internet kan dupliceren. Het functioneert goed net zoals de de Apowersoft Gratis Online Audio Recorder. Het enige verschil is dat dit programma een functie heeft die u de mogelijkheid geeft om te kiezen uit vele beschikbare radiostations. Afgezien daarvan, heeft het ook een bewerkingstool dat u in staat stelt elke audioclip die u hebt te bewerken en aan te passen.

Download

Hoewel dit programma de installatie van software vereist om muziek op te nemen van het internet, biedt het ook andere functies, bijvoorbeeld audio uit online video’s extraheren, audioformaat converteren, CD’s branden en nog meer. Het volgende dat u gaat doen is het gewenste geluidsfragment afspelen en op de “Aan” en “Uit” knoppen klikken om het proces te controleren.

beste audio-recorder

Dingen om te Onthouden bij het Opnemen van Internet Audio

  • Zorg ervoor dat u een goede internetverbinding hebt als u opneemt via online stream.
  • Selecteer een betrouwbaar Internet radiostation, podcast, etc. om een schoon en soepel audiobestand uit te pakken.
  • Het is raadzaam om eerst de opnametool te openen, en op de opnameknop te drukken voor het afspelen van de stream.
  • In het geval van opname van audio uit videoclips, moet u de videoclip compleet laden en dan gewoon afspelen tijdens de opname, zodat u een continue soepele opname kunt handhaven.
Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 26 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder, Mac audiorecorder.Laatst bijgewerkt op 13-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven