Hoe u Muziek Kunt Downloaden op Samsung Galaxy S6/S6 Edge/S5/Note
Opmerking

Hoe u Muziek Kunt Downloaden op Samsung Galaxy S6/S6 Edge/S5/Note

Laatst bijgewerkt op 29-06-2019 door

Muziek is een universele taal waar iedereen zonder beperkingen van kan genieten, en het speelt een grote rol in ons dagelijks leven. Als u op de metro zit, door het park hardloopt, in de sportschool bent, in al deze situaties is muziek altijd de beste keuzen om te helpen ontspannen. Bijna alle smartphones komen tegenwoordig met muziekspelers, maar de meeste laten u niet direct muziek downloaden. Al seen van de grootste mobiele merken, is Samsung daarbij geen uitzondering, en veel gebruikers klagen er dan ook over dat ze niet weten hoe ze muziek kunnen downloaden voor Samsung. Daarom zijn wij u hierbij graag van dienst.

Het proces kan in twee delen worden opgebroken:

Deel 1: Twee efficiënte Methoden voor Downloaden Muziek op PC

Methode één: Professionele Audio Recorder

Soms kunt u een audio recorder gebruiken voor het downloaden van muziek op Samsung Galaxy, aangezien deze elk liedje, radiostation en video-achtergrond muziek makkelijk kan vastleggen. Hieronder twee goede audio recorders:

1. Streaming Audio Recorder

Apowersoft Streaming Audio Recorder is een alles-in-één programma voor het opnemen van audio in verschillende bestandsformaten. Hiermee kunt u de geluidsbestanden overdragen en afspelen op uw Samsung Galaxy S6, S6 Edge, Note en andere toestellen. Naast de standaard opname-functie kunt u het ook gebruiken voor het afspelen van radio, audioformaten converteren of audio bewerken.

Download

Download en installeer eerst de software met behulp van de volgende instructies. Speel vervolgens de muziek af die u wilt, klik op de rode “Opnemen” knop in het “Opname” menu. De opname begint zodra u de muzieknootjes de microfoon in ziet gaan in het hoofdscherm. Om te stoppen met opnemen klikt u nog een keer op de rode knop. Vervolgens zult u het bestand als CD in uw scherm zien worden weergegeven.

muziek opnemen voor samsung

Daarnaast kunt u ook de downloadfunctie gebruiken om meerdere muziek tegelijk te downloaden.

 1. Ga naar het “Zoek” scherm, en voer trefwoorden in in de zoekbalk.
 2. Klik op “Enter“ om de resultaten te tonen.
 3. Selecteer de liedjes die u wilt, en klik linksonderaan op “Aan Download Toevoegen“. De herinnering “Geselecteerde nummers zijn aan downloadlijst toegevoegd“ zal verschijnen.
 4. Klik erop en vervolgens wordt u naar het “Download“ menu gebruik, waar u de voortgang kunt zien.
 5. Klik op “ Open map“ om de bestanden op uw harde schijf te vinden.

2. Apowersoft Gratis Online Audio Recorder

Als u liever geen software wilt downloaden om gratis muziek voor Samsung te downloaden, is het beste alternatief om een online toepassing te gebruiken – Apowersoft Gratis Online Audio Recorder. Deze toepassing is beschikbaar voor zowel Windows als Mac systemen, en is een lichtere versie van Streaming Audio Recorder. U kunt ervoor kiezen systeemgeluid op te nemen, microfoon geluid, of allebei tegelijk.

 1. Ga naar de online opname-pagina, klik op “Opname Starten” om het programma te activeren. Als u het programma voor het eerst gebruikt dient u de starter te installeren, waarna u moeiteloos de toepassing kunt gebruiken.
 2. In het pop-up venster selecteert u “Systeemgeluid” als audiobron.
 3. Speel het liedje af dat u wilt, klik op “Opnemen” om de opname te starten.
 4. Klik op “Stop“ zodra voltooid.

krijgen mp3 voor samsung

Nadat u deze stappen hebt doorlopen zult u het opgenomen geluidsbestand in de output folder vinden.

Methode twee: Werken met Gratis Muziek Download Sites

Er zijn veel gratis en makkelijk websites waarmee u muziek op uw computer wilt downloaden, en vervolgens naar uw mobiel kunt sturen. Sommige websites stellen evenwel een download-limiet in, terwijl andere slechts enkele muziekbronnen hebben. Daarom raden we hier twee sites aan om te tonen hoe u makkelijk muziek op Samsung kunt downloaden.

1. Apowersoft Video naar MP3 Converter

Deze website laat gebruikers streaming media-content in MP3 downloaden. Hiermee kunt u dus bijvoorbeeld gemakkelijk YouTube, MySpace, Vevo en Yahoo Muziek video’s in audio omzetten. Kopieer de URL van de video in het conversie-veld, en klik op “Converteren”. Vervolgens kunt u het output formaat instellen, alsmede de kwaliteit, voordat u het op uw computer opslaan. Daarnaast laat Video naar MP3 u met trefwoorden naar liedjes zoeken, en ze vervolgens automatisch afspelen en downloaden.

omzetten muziek voor samsung

2. MP3Juices.cc

Het downloadproces voor deze website is ook vrij gemakkelijk. Op de website kunt u de titel, artiest of albumnaam invoeren in de balk, en op “Zoeken” klikken. Als u zoekfunctie resultaten oplevert zal het deze direct tonen. U kunt vervolgens online naar de muziek luisteren of deze direct naar uw computer downloaden.

interface van mp3juices

Hierboven dus de stappen voor het gratis downloaden van muziek voor Samsung. Hoewel het makkelijk is muziek direct van de websites te downloaden, zult u merken dat u ze niet kunt gebruiken voor het downloaden van radioprogramma’s, soundtracks, etc. Als u hier naar op zoek bent kunt u dus beter streaming muziek opnemen.

Deel 2: Draag de Muziek Over en Download deze op Samsung

Nadat u uw favoriete liedjes op uw computer hebt gedownload, dient u ze als volgende stap naar uw Samsung mobiel over te zetten. Hiervoor raden wij AirMore aan, waarmee u draadloos bestanden kunt overzetten tussen uw Android telefoon en PC. U heeft hierbij dus geen USB kabel nodig voor het beheren en delen van uw bestanden. Het einige wat u hoeft te doen is zowel uw PC als mobiel met hetzelfde Wifi netwerk te verbinden. Hieronder de instructies voor gebruik.

 1. Ga naar de AirMore website.
 2. Scan de QR code om de AirMore app op uw Samsung Galaxy S6, S6, Note of ander model te downloaden.
 3. Klik op “Open AirMore Web om te Verbinden” om naar de volgende pagina te gaan. Hier zult u een nieuwe QR code zien. Open de scanner in de AirMore app om te scannen.
 4. Klik “OK“ op uw telefoon om uw telefoon met uw PC te verbinden.
 5. Op de website gaat u naar “Muziek“ – “Uploaden“ om de liedjes op uw computer te vinden.
 6. Selecteer deze en klik op “Openen“ om naar uw Samsung over te zetten.

muziek overdracht naar samsung

Nu kunt u naar de muziekbibliotheek op uw mobiel om de liedjes offline af te spelen.

Conclusie

Nadat u deze handleiding hebt gelezen zult u geen moeite meer hebben bij het downloaden van muziek voor uw Samsung Galaxy telefoon. Samengevat, zijn zowel het downloaden als opnemen handige manieren voor het verkrijgen van muziek. Streaming Audio Recorder laat u niet slechts HD audio opnemen, maar ook meerdere nummers tegelijk downloaden, en is daarmee de beste oplossing voor het downloaden van muziek. Nadat u de liedjes van uw PC naar uw Samsung telefoon hebt overgezet met AirMore, kunt u overal van uw favoriete muziek genieten.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 23 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 29-06-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven