Wijzen voor het Downloaden van SoundCloud Muziek
Opmerking

Wijzen voor het Downloaden van SoundCloud Muziek

Laatst bijgewerkt op 08-04-2015 door

SoundCloud is een online platform voor het delen muziek, waarop u een enorme hoeveelheid liedjes kunt vinden welke bovendien continu worden geupdate door gebruikers of leden van de site. De liedjesverzameling varieert en omvat alle mogelijke muzieksoorten. Met SoundCloud beschikt u in feite over een draagbare muziekspeler om muziek te spelen waar u maar wilt.

Helaas kan slechts een klein aantal geluidsbestanden op SoundCloud worden gedownload zonder dat daar toestemming voor nodig is. U kunt dus niet zomaar alle muziek downloaden die u maar wilt, als u daarvoor niet over de juiste hulpmiddelen beschikt. Er zijn evenwel verschillende methoden om van SoundCloud te downloaden. Sommige mensen gebruiken een speciaal download programma, anderen gespecialiseerde software, etc. Maar welke methode is de beste?

Beste Twee Methoden voor Downloaden SoundCloud Bestanden

Er zijn dus inderdaad meerdere methoden voor het downloaden van SoundCloud muziek op uw computer, maar slechts enkele zijn goed. Ik zal er hieronder twee bespreken. Beide methoden gebruiken freeware die specialiseert in het verkrijgen van muziek uit de SoundCloud database.

Apowersoft Gratis Online Audio Recorder

Apowersoft Gratis Online Audio Recorder is een online opname toepassing, en is verreweg de beste gratis toepassing voor het gratis downloaden van SoundCloud. U beschikt met deze app over allerlei functies die de andere app niet kan bieden. Naast het feit dat het over een heel gebruiksvriendelijk menu beschikt, biedt het ook de beste hoge kwaliteits geluid. Het is alsof u de originele opname te pakken heeft.

soundcloud muziek downloaden

Bovendien werkt deze freeware met alle internet browsers en operatiesystemen, waaronder Windows en Mac. Het heeft ook een ingebouwde converter die de gedownloade audio kan omzetten in welk formaat u maar wilt. Om deze recorder te gebruiken hoeft u alleen maar op de “Opnemen“ knop te drukken, en vervolgens de audio af te spelen die u op wilt nemen. U hoeft dus alleen maar de timing juist te krijgen voor een succesvolle output.

Soundcloud2mp3

Er is ook een andere methode voor het gratis downloaden van muziek van SoundCloud. Dit is een heel simpel platform, waarbij u alleen maar de URL van de muziek in SoundCloud hoeft te kopiëren in de box weergegeven op Soundcloud2mp3. Klik vervolgens op Download, en het geluidsbestand zal worden gedownload. Het grootste nadeel is dat dit hulpmiddel u alleen laat downloaden zonder ook maar enige andere functionaliteit, wat nogal saai is.

soundcloud naar mp3

Een Meer Geavanceerde Manier voor Downloaden SoundCloud Liedjes

De laatste geavanceerde methode is om een programma met de naam Streaming Audio Recorder te gebruiken. Deze meer geavanceerde software laat u audio downloaden van SoundCloud of andere muziek websites, zoals internet radiostations and live broadcasts. Meestal slaat het de bestanden in MP3 formaat op, maar als u dit wilt kunt u ook andere audioformaten instellen, waaronder WMA, WAV, OGG, AAC, en nog meer.

Downloaden

Naast het feit dat het een leuk hulpmiddel is voor het downloaden van SoundCloud muziek, laat het u ook gelijktijdige videoclips in audio formaat downloaden en converteren, uw audio bestanden bewerken, muziekbestanden op CD branden, en naar verschillende radio stations luisteren. Bovendien werkt het prima met alle computer operatiesystemen, zoals Mac en Windows, wat geweldig is.

soundcloud liedjes downloaden

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 29 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 08-04-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven