Praktische en Handige Sites om Gratis MP3 Muziek te Downloaden
Opmerking

Praktische en Handige Sites om Gratis MP3 Muziek te Downloaden

Laatst bijgewerkt op 23-03-2022 door

Ze zeggen altijd dat de beste dingen in het leven gratis zijn, dit is inderdaad waar, vooral voor muziekliefhebbers. Met alle gratis spellen, software, video’s films, clips en boeken die beschikbaar zijn op het internet, blijkt muziek een van de meest bezochte gratis dingen te zijn. Of het nu onlangs uitgebrachte singles zijn of top albums, ze zijn allemaal op grote schaal beschikbaar op het internet. Als u tenminste de sites om gratis muziek te downloaden weet.

Hieronder staan enkele van de bekende websites die gratis muziek aanbieden. U hoeft geen enorm bedrag uit te geven alleen maar om te genieten van het luisteren naar klassieke blues of pop. U kunt ze eenvoudig verkrijgen met behulp van uw laptop, smarttelefoon, tablet, en internetaansluiting. Zie de lijst na de sprong.

Beste Sites om Gratis Muziek te Downloaden

Gratis MP3 Downloader

Met Apowersoft Gratis MP3 Downloader, hoeft u geen plug-ins of software te installeren alleen maar om te genieten van goede muziek. Deze web gebaseerde muziek applicatie vereist bovendien geen lidmaatschap of registratie voordat u kunt beginnen met het gebruik van haar diensten. Net zoals andere MP3 zoekmachines, heeft de Gratis MP3 downloader duizenden nummers van populaire singles tot de meest gevraagde audio.

Gratis MP3 Downloader

Maar wat dit hulpmiddel anders maakt dan anderen, is de mogelijkheid om audio uit online streaming video’s te halen zoals die op YouTube. Ook heeft het downloaden van muziek geen limiet, u kunt zoveel nummers krijgen als u wilt, zonder enige beperking. Als bonus, heeft het een ingebouwde bestandsomzetter, die het exporteren naar verschillende formaten van MP3 naar AIFF ondersteunt.

MP3Raid

Een andere gratis online muziek download site is MP3Raid. Het is een speciale zoekmachine die gebruikt wordt voor het legaal uploaden van muziek op het internet. MP3Raid is eenvoudig te gebruiken, alles wat u hoeft te doen is te zoeken naar het nummer op de interface en op “Go” te drukken om het resultatenvenster te activeren dat alle vergelijkbare overeenkomsten bevat. U kunt het of regelrecht op uw PC downloaden, of eerst naar de kwaliteit luisteren. Ook stelt deze website u in staat om liedjes te verwerven via de ingebouwde zoekmachine, de top 100 populaire liedjes die door anderen werden gezocht.

mp3raid

Emp3world

Een online gebaseerde muziek zoekmachine die gratis muziekinhoud biedt aan alle gebruikers. Emp3world bevat niet alleen duizenden liedjes maar voert ook nieuwe mediabestanden. Beschadigde downloadlinks worden altijd vervangen door gloednieuwe, dus muziekliefhebbers hebben de garantie voor geen bedrog zoekopdrachten en frauduleuze websiteomleidingen. Om muziekbestanden op deze site op te slaan, klik gewoon op de rechtermuisknop en druk op “Link Opslaan als”. Emp3world heeft drie hoofdcategorieën, “Top Downloads”, “Laatst Toegevoegd” en “Nu Trending”.

emp3world

MP3skull

MP3skull beschikt niet over een professioneel en georganiseerd ogende interface, maar het is een van de meest bezochte MP3 zoekmachines over de hele wereld. Met zijn krachtige muziek database kunt u duizenden of zelfs miljoenen nummers zoeken, en er is een ook optie om het op uw eigen blog of website te plaatsen. Elke MP3 bevat basisinformatie, zoals bitrate, tijdsduur en de bestandsgrootte. Om nummers te verkrijgen, gewoon rechts klikken op “Doel Opslaan als”. Een andere leuke functie van MP3skull is, dat het audiobestanden in de cloud opslaat.

mp3skull

MP3bear

Van alle websites voor het downloaden van gratis online muziek, lijkt MP3bear de enige te zijn die genoeg vertrouwen heeft om zijn site als een gelicenseerde muziekzoekmachine te taggen. Deze heeft op dit moment 10,4 miljoen MP3-bestanden en dit loopt steeds hoger op. Bovendien kunnen gebruikers gratis downloaden en tevens luisteren naar een ruime verscheidenheid aan muziek. Als u uw eigen afspeellijst wilt creëren, is het een vereiste om op uw account in te loggen. Let wel dat sommige muziek zoekopdrachten op MP3bear geen muziekbestand bevatten maar alleen maar advertenties en software installaties.

mp3bear

De Beste Desktop Applicatie voor het Downloaden van Gratis Muziek

Het is waar dat het streamen en downloaden van muziek op websites u de moeite van de installatie kan besparen, maar het is een beetje lastig om elke keer de webpagina te openen als u deze wilt gebruiken. In dit geval kunt u Streaming Audio Recorder op uw computer installeren.

Download

Streaming Audio Recorder is een uitgebreid audio opnameprogramma met de functies: audio omzetter, audiobewerker, CD-brander, video naar mp3 omzetter, etc. Daarnaast, geeft het u ook de mogelijkheid om gratis te downloaden en van populaire liedjes en radio in verschillende genres te genieten. Gewoon proberen!

muziek downloaden programma

Top Apps om Gratis Muziek te Downloaden

Nu dat u sommige sites kent om gratis muziek te downloaden, is het tijd om de mobiele applicaties te bepalen die u zullen helpen om de muziekinhoud rechtstreeks op uw telefoon te downloaden. Hieronder vindt u de geselecteerde top muziek apps voor mobiele OS:

Voor iPhone: MP3 Songs Downloader

MP3 Songs Downloader is een volledig gratis applicatie om muziek te downloaden en is ontworpen voor zowel de iPhone als de iPad. Het is geen lite of proeftijd versie, maar het ondersteunt alleen legale MP3’s. De ontwikkelaar garandeert dat er geen beperking voor het aantal downloads en het aantal keren voor het afspelen van audio zal zijn.

Voor Android Telefoon: Music Maniac MP3 Downloader

Music Maniac MP3 Downloader heeft wel een aantal advertenties, maar het doet zijn werk vrij snel en eenvoudig. Deze lichtgewicht muziek downloader voor Android ondersteunt versies 2.1 en hoger. Music Maniac MP3 Downloader geeft MP3 informatie weer die zeer nuttig is, maar het staat alleen het downloaden van legale muziekbestanden toe.

For Windows Phone: Music+

Er zijn niet zo veel download apps beschikbaar voor Windows telefoon, maar degene die bovenaan de lijst staat is Music +. Voor het downloaden van MP3 muziek, kunt u het in combinatie met de bovengenoemde website gebruiken en het werkt vrij goed. Het is een 100% gratis applicatie met een gemiddelde waardering van 4,5 sterren.

Houd er rekening mee dat niet alle smarttelefoons en tablets uitgerust zijn met automatische downloaders, dus voor het genieten van gratis kwaliteitsmuziek zou het installeren van een derde partij app essentieel zijn.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 41 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudio tips, Audiorecorder.Laatst bijgewerkt op 23-03-2022

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven