Hoe Eenvoudig Gratis Muziek voor iPad te Downloaden
Opmerking

Hoe Eenvoudig Gratis Muziek voor iPad te Downloaden

Laatst bijgewerkt op 06-06-2014 door

Voorbij zijn de dagen waarin we kleine draagbare mediaspelers gebruikten die maar een hand vol met liedjes kunnen opslaan. In de huidige tijd waarin de technologie toeneemt, zijn tablet computers enorm populair. Hier nemen we gewoon een kijkje naar de iPods versus de iPads. Het is waar dat iPads niet zo klein zijn als iPods of andere digitale MP3-spelers, maar hun scherpe grote heldere scherm en de grotere opslagcapaciteit maakt dat ze nuttiger zijn dan de eerste. U kunt het ook op vele manieren gebruiken, zoals voor het navigeren, spelletjes spelen, persoonlijk dagboek, het bekijken van films en het beste van alles, het luisteren naar uw favoriete muziek.

iPad kan worden gebruikt als een draagbare computer die zich op entertainment concentreert. Maar vanwege zijn briljante luidsprekers en visueel aantrekkelijke mediaspeler, willen veel mensen MP3 naar iPad downloaden en muziek onderweg afspelen. Dit smalle apparaat geeft, afhankelijk van het beschikbare geheugen, uren onafgebroken muziek om af te spelen en duizenden liedjes. Er zijn vele manieren waarop u de taak kunt uitvoeren, zie ze allemaal na de sprong.

Deel 1: Gratis Manieren om muziek naar iPad te downloaden

Deel 2: Premium app om muziek naar iPad te downloaden

Deel 1. Gratis MP3 Downloaden van het Internet naar de iPad

De eerste oplossing is, om MP3 via het internet op uw computer te downloaden en deze dan over te zetten naar uw iPad. Deze methode lijkt op het eerste gezicht vervelend en ingewikkeld, maar maakt u zich geen zorgen want hieronder vindt u efficiënte hulpmiddelen die u echt zullen helpen.

Gratis MP3 Downloader

Als u muziek wilt downloaden naar de iPad zonder zelfs een dubbeltje uit te geven, is Gratis MP3 Downloader de beste keuze. Het beschikt over een krachtige MP3 zoekmachine met duizenden liedjes van klassieke muziek tot moderne pop. Bovendien kan het programma audio bestanden tussen tal van formaten converteren en ook audio bijsnijden met behulp van de bewerkerinstellingen. Vergeleken met andere gratis MP3 grijphulpmiddelen, heeft deze app geen beperking. U kunt zoveel MP3’s downloaden als u wilt. Het gebruiken van dit hulpmiddel vereist geen installatie van extra programma’s op uw computer, volg gewoon de eenvoudige handleiding:

  • Navigeer naar Apowersoft Gratis MP3 Downloader, voer de titel van het liedje in de lege zoekbalk in, en druk op de “Zoek” knop.
  • Zoekresultaten zullen verschijnen en u kunt de juiste bestanden selecteren.
  • Klik op de knop “Downloaden” om het nummer op uw PC op te slaan.
  • Nadat u met succes de MP3 hebt gedownload, opent u iTunes om het bestand over te zetten.
  • Klik op “Bestand” en kies “Bestand aan bibliotheek toevoegen”.
  • Sluit uw iPad op de PC aan met behulp van een USB kabel en synchroniseer uw iPad om liedjes over te zetten.

MP3 voor iPad downloader

Streaming Audio Recorder

Een andere leuke manier om gratis muziek voor iPad te downloaden is het gebruik van Streaming Audio Recorder. Met deze bureaubladapplicatie, kunt u niet alleen gemakkelijk MP3’s online pakken, maar ook converteren naar verschillende formaten zoals WAV, WMA, OGG, AAC, FLAC en meer. Wat het anders maakt dan vergelijkbare software, is dat het elk geluid dat op uw computer wordt afgespeeld zonder kwaliteitsverlies kan opnemen. Er is geen gedoe om live streaming audio, muziek van video streaming sites, CD’s, radiostations en alle anderen vast te leggen. Beter nog, Streaming Audio Recorder biedt drie methoden om MP3 te downloaden. Download en installeer het programma op uw computer en volg de aanwijzingen:

Download

Methode 1: Door het opnemen. Open de software en pas de audio bron aan als “Systeem Geluid”. Speel de muziek af die u wilt vastleggen, tik vervolgens op de “Aan” knop om de opname te starten en “Uit” als u klaar bent.

Methode 2: Door het zoeken en downloaden. Typ gerelateerde zoekwoorden in de zoekbalk bovenaan de interface. Na het drukken op de “Zoek” toets, zal een lijst met resultaten worden getoond, daarna kunt u MP3 naar iPad downloaden kiezen.

Methode 3: Door het converteren van video naar MP3. Klik op “Video naar MP3” in het menu “Tools”, kopieer de video URL en plak deze in het dialoogvenster. Druk op “Aan Download Toevoegen” om de download opdracht te activeren.

muziek downloaden voor iPad

Deze software wordt geleverd met een praktische functie die het eenvoudig maakt om gedownloade MP3’s automatisch met iTunes te synchroniseren. Het enige wat u hoeft te doen is te klikken op de tab “Tools” en “Toevoegen aan iTunes” selecteren, en vervolgens de nummers of afspeellijsten organiseren.

gratis muziek naar iPad

Deel 2. Directe Manieren om Gratis MP3 Downloads voor iPad uit te voeren

Google Play Music

Google PlayVoor wie op zoek is naar een breed scala van beschikbare MP3’s, is Google Play Music een leuke optie. Het beschikt over luisteren zonder beperking, het maken van aangepaste radiostations, het opbouwen van uw eigen persoonlijke muziekcollectie, het afspelen van MP3’s zonder advertenties en nog veel meer. Om van alle voordelen te genieten, moet u eerst een premium lid worden om toegang te krijgen tot Alle Toegang van Google.

Gratis Muziek Download Pro

Muziek Download ProBent u op zoek naar hoge kwaliteit MP3s? Bekijk dan Gratis Muziek Download Pro. Het kan direct geïnstalleerd worden via de iTunes Store met een eenmalig bedrag van €2,99. Deze app biedt gratis legale downloadbare muziek en u wordt ondersteund voor het downloaden van tot en met 10 liedjes tegelijk. Deze applicatie heeft een ingebouwde muziekspeler en bestand manager voor de eenvoudige organisatie van opgeslagen MP3s.

Muziek Top Hits

Muziek TopAls u gratis MP3 naar iPad wilt downloaden, is Muziek Top Hits misschien het juiste hulpmiddel. De app beschikt over een grote collectie van MP3’s die op artiest, land, genre of muziek titel zijn ingedeeld. Denk eraan dat het minimaal iOS 4 vereist en dat u te allen tijden op de Wi-Fi aangesloten moet zijn om muziekinhoud te kunnen streamen of downloaden. Er zijn vele manieren voor het downloaden van MP3s op uw iPad. Er zijn mensen die gratis MP3 downloads aanbieden terwijl betaalde applicaties voorzien zijn van een alles in één oplossing voor het opslaan van muziek. Kies afhankelijk van hoe verslaafd u aan liedjes bent, een app die aan al uw wensen zal voldoen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 44 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 06-06-2014

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven