De Beste Methoden voor het Downloaden van MP3 voor Android
Opmerking

De Beste Methoden voor het Downloaden van MP3 voor Android

Laatst bijgewerkt op 12-05-2014 door

De tijd van de analoge telefoons is bijna voorbij omdat, de nieuwere, compactere en geavanceerdere telefoons nu hun opmars maken, ze worden ook wel smartphones genoemd. De Android telefoon is een populaire soort in dit genre producten – een smartphone die werkt op een Android OS dat gecreëerd is door Google. De telefoons die werken met Android OS hebben verschillende functies, waaronder: berichten verzenden, telefoneren, notities maken, foto’s maken, video’s afspelen, muziek luisteren en ga zo maar door. Je kunt nu zowel de functie van een mobiele telefoon als een MP3 speler in één hebben, dit is natuurlijk geweldig. En als u deze smartphone gebruikt kunt u uw favoriete muziek luisteren terwijl u onderweg bent.

Door deze mogelijkheden denken veel Android gebruikers nu aan een manier om muziek te downloaden voor Android. Op deze manier kunnen zij hun favoriete MP3 afspeellijst altijd en overal afspelen. Maar, dit proces kan soms wat ingewikkeld zijn, vooral voor mensen die dit voor de eerste keer doen. Daarom hebben we hier een lijst met de beste MP3 voor Android downloaders op een rijtje gezet samen met wat handige tips.

Deel I: Download MP3 voor Android gratis
Deel II: Download MP3 voor Android effectief
Deel III: Download MP3 voor Android telefoons direct

Online App voor het downloaden van MP3 naar Android

Als u op zoek bent naar de perfecte oplossing om gratis MP3 voor Android te downloaden, dan is het programma genaamd Apowersoft Gratis MP3 Downloader zeker een aanrader. Er van uitgaande dat u wel eens een paar liedjes bent tegengekomen die u graag zou willen downloaden is dit de oplossing hiervoor. U kunt simpelweg elke MP3 beluisteren zonder het programma zonder dat u iets hoeft te installeren. Naast het direct downloaden van muziek biedt deze app ook nog andere coole functies. U kunt bijvoorbeeld audio rippen van elke online video, ook kunt u audio bestanden op uw computer omzetten in ander formaat audio bestanden. Dit is natuurlijk de handigste, veiligste en makkelijkste applicatie en is zeker het proberen waard.

Om deze applicatie te kunnen gebruiken volgen hier de stappen die u kunt volgen:

 1. Open uw internetbrowser en ga naar de Apowersoft Gratis MP3 Downloader website. Het programma is direct bruikbaar vanaf deze site.
 2. Type de zoekwoorden naar de muziek die u zoekt in, in de zoek box.
 3. Klik op de “Zoek” knop en het programma zal alle resultaten weergeven die relevant zijn voor uw zoekwoorden.
 4. Kies nu één van de resultaten en klik op het “Downloaden” icoontje aan de rechterzijde van de pagina. Wacht een aantal seconden en uw MP3 download is gereed.

muziek downloaden naar android

Omdat MP3 met vrijwel alle apparaten te gebruiken is kunt u het bestand nu naar uw Android telefoon overplaatsen met behulp van een USB kabel of met behulp van een ander overdraag programma.

Desktop MP3 Downloader voor Android telefoons (Voor Windows/Mac)

Een andere manier om gratis muziek te downloaden voor Android is door gebruik te maken van een krachtiger desktop programma genaamd, Streaming Audio Recorder. Dit is de meest stabiele en betrouwbare applicatie op de markt die direct muziek kan downloaden die u online of offline beluisterd door het op te nemen. Een aantal van de noemenswaardige functies zijn: de mogelijkheid om meerdere downloads te gelijk uit te voeren, biedt een goede ID3 tag om geluidsbestanden te labelen, in ingebouwde audio-converter en u kunt geluid opnemen dat u streamt vanaf verschillende radio stations.

Download

Na het installeren van het programma op uw computer stelt dit programma u in staat muziek te downloaden voor de Android telefoon op twee manieren:

Manier 1: Neem MP3 op door het online streamen van video/audio

 • Ga opzoek naar een nummer dat u wilt van een audio of video website, open het maar speel het nog niet af.
 • Open Streaming Audio Recorder, klik op “Instellingen” om de audio bron te specificeren als “Systeemgeluid”.
 • Klik op de “Aan” knop, nu kunt u de online MP3 die u heeft geselecteerd afspelen.
 • Stop het opname proces door op de “Uit” knop te drukken.

mp3 downloaden op android telefoon

Zoek vervolgens de opgenomen audiobestanden in de bestemmingsmap en plaats hem over naar je telefoon.

Manier 2: Zoek en Download MP3 vanaf het internet

 • Zoek de zoekbox net onder de menu’s in het programma scherm, type een artiestnaam of de titel van een nummer dat uw wilt downloaden in.
 • Klik op de “Zoek Muziek” knop, de app zal nu opzoek gaan naar de aan door u ingevulde woorden gerelateerde bestanden.
 • U hoeft vervolgens nog alleen maar het bestand te selecteren dat u wilt downloaden en op het download icoon te drukken. Het download icoon kunt u vinden naast elk MP3 bestand.

zoek mp3 voor android

U kunt deze stappen herhalen als u meerdere nummers voor Android wilt downloaden in één keer.

Android App voor het downloaden van MP3 liedjes

Als u MP3 wilt downloaden zonder het gebruik van een computer dan kunt u Simple MP3 Downloader proberen. Deze applicatie is speciaal voor Android telefoons gemaakt. U hoeft alleen maar de Google Play Store te bezoeken en de applicatie te installeren op uw apparaat. Vervolgens start u de app op en vult u de titel van de MP3 die u wilt in, in de zoek box. Er zal een lijst met resultaten tevoorschijn komen. Zoek in de lijst naar uw favoriet en klik er op. De MP3 zal nu automatisch afgespeeld worden met behulp van de ingebouwde muziekspeler. Om het bestand te downloaden kunt u onderin op het download icoon klikken en de MP3 wordt gedownload.

Kortom, het downloaden van muziek voor uw Android telefoon is een simpele opgave als u de juiste en betrouwbare applicatie gebruikt. Het is aan de gebruiker om te kiezen welke applicatie hij wil gebruiken.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 63 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 12-05-2014

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (1)

 • avatar
  heel duidelyk uitgelegd en omschreven zeker omdat het voor de eerste keer voor my zal zyn om het te gaan proberen myn dank
  3
  0
  0
  Reageer
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven