Efficiënte manieren om Liedjes van Apple Music te Downloaden
Opmerking

Efficiënte manieren om Liedjes van Apple Music te Downloaden

Laatst bijgewerkt op 18-09-2018 door

Apple Music is de nieuwste en gekenmerkte service die op 30 juni aan alle gebruikers zal worden aangekondigd en uitgebracht. De nieuwe service bestaat uit drie functies: muziekspeler, internet radio station (Beats 1) en aansluiten. Deze service is volledig kostenloos voor drie maanden, en dan moet u ervoor betalen. Het individuele plan kost € 9,99 per maand en het familieplan kost € 14,99 per maand.

De publieke versie is alleen maar compatibel met iOS systeem en Mac OS. En de latere versie die goed kan draaien op andere apparaten zal binnen een paar maanden worden uitgebracht. U hebt meer informatie nodig voor het opnemen van Apple Music, als u van de liedjes wilt genieten met de krachtige service op Android-smartphone, Windows PC of andere apparaten offline. Onderstaande oplossingen kunnen u met het grootste gemak begeleiden.

Methode één: Muziek opnemen op Windows OS

Methode twee: Liedjes opnemen op Mac OS

Apple Music op Windows Downloaden

Gratis Online Oplossing

Voor mensen die geen software op hun PC willen installeren, is Apowersoft Gratis Online Audio Recorder zeker een goede keuze voor het downloaden van liedjes van Apple Music. Het is een webgebaseerde applicatie die u helpt bij het opnemen van liedjes met verschillende formaten, zoals MP3, OGG, WMA, AAC, enz. Dankzij de beknopte interface, is het eenvoudig te gebruiken voor mensen op elk technisch niveau:

Apple Music opnemen gratis

 1. Allereerst moet u toegang hebben tot de webpagina van deze applicatie.
 2. Klik op de knop “Opname Starten” om het in uw browser uit te voeren.
 3. Ga verder naar “Audiobron” en kies “Systeem Geluid” om op te nemen.
 4. Klik gewoon op “Tools”>”Opties”>”Formaat” en kies een formaat dat compatibel is met uw apparaat/software speler. En u moet op “OK” drukken om de instellingen toe te passen.
 5. Druk op de rode “Opname” knop in de linkerbovenhoek van de belangrijkste interface van deze recorder en klik vervolgens om de muziek af te spelen. Na het afspelen op de knop “Stoppen” drukken om de opname te beëindigen.
 6. Breng het liedje over naar uw apparaten en geniet altijd en overal en van Apple Music.

Tips:

 • Vanwege het feit dat het een online applicatie is, moet u Java Applet op uw computer installeren.
 • De ingebouwde converter stelt u in staat om Apple Music naar M4R te converteren zodat u het als beltoon voor uw iPhone kunt gebruiken.

Dit hulpmiddel is geschikt voor mensen in met een goede staat van het netwerk. Als u een stabiliere manier wilt, bekijk dan de volgende programma’s eens.

Windows Desktop Programma

Audacity is een multi-track audio-bewerker en recorder voor Windows gebruikers om Apple Music op te nemen. Met behulp van deze freeware kunt u probleemloos MP3-bestand van Apple Music opnemen. Houdt er rekening mee dat u eerst uw geluidsbedieningspaneel dient te configureren voordat u dit programma kunt gebruiken. Klik met de rechtermuisknop op “Volume Mixer” en druk op “Geluiden”> “Opname” en schakel dan “Stereo Mix” in op uw computer. Na de primaire voorbereiding dient u de details te controleren over hoe u het kunt gebruiken.

nummers op Apple Music opnemen

 • Installeer en start Audacity op uw PC.
 • Kies “Stereo Mix (Realtek High Definition)” en “2(Stereo Recording Channel)” als het input geluid.
 • Speel gewoon de muziek af die u wilt opnemen en klik op de rode ronde knop bovenaan de interface op de opname te starten. Druk dan op de gele “Stop” knop om de opname te stoppen.

Tips:

Als u een deel van het liedje wilt bijsnijden of meer effecten wilt toevoegen, geeft dit programma u ook de mogelijkheid op het liedje na de opname te bewerken. Door een paar keer te klikken, kunt u knippen, verwijderen, toonhoogte veranderen, geluid dempen, enz. Maar u kunt audio bestand niet naar MP3-formaat exporteren, wat betekent dat u multimedia-codec moet installeren of naar MP3 moet converteren als uw speler dit niet ondersteunt.

Mac-software om gratis van Apple Music op te nemen

Een andere software die u op de Mac kunt gebruiken is Apowersoft Audio Recorder voor Mac. Het is een professioneel programma dat u de mogelijkheid geeft om dat wat u op uw Mac hoort, eenvoudig op te nemen. Het biedt u een fantastische functie, zoals ID3-tag identificatie, het creëren van geplande taken, bestanden bewerken, enz. Laten we eens een kijken naar de gedetailleerde instructies voor het opnemen van Apple Music op Mac.

Download

 • Download en installeer de software op uw Mac en start het dan op.
 • Klik op “Instellingen” >” Opname Instellingen” en kies uw compatibele formaat met verschillende kwaliteit. Klik dan op de “OK” knop om uw instellingen te bevestigen.
 • Selecteer: “Systeem Geluid” als de input geluidsbron in de rechterhoek van de belangrijkste inferface.
 • Speel de Apple Music op uw Mac en druk op de rode ronde knop links beneden om de opname te starten. U moet op dezelfde knop drukken om de opname te stoppen.
 • Klik op de knop “Bibliotheek” om het opgenomen bestand te zoeken en te genieten van Apple Music.

mac Apple Music downloaden

Stel dat u Apple Music wilt gebruiken als beltoon voor uw iPhone 6/6 Plus, dat kan met behulp van de ingebouwde converter. Klik met de rechtermuisknop op het ogenomen nummer en druk op “Converteren”, er zal dan een nieuw venster verschijnen en u moet het output formaat als “M4R” selecteren. De beltoon zal worden opgeslagen op uw Mac als u op de “Converteer” knop drukt. Met behulp van iTunes, kunt u de beltoon eenvoudig naar uw iPhone overbrengen.

Apple Music omzetten

Al met al, zijn de hierboven aanbevolen methoden allemaal efficiënte manieren om liedjes van Apple Music te downloaden. De online oplossing is snel, maar beperkt tot de staat van netwerk. De Desktop software is stabieler en professioneler. Dus u kunt afhankelijk van uw behoefte, de meest geschikte manier kiezen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 16 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder.Laatst bijgewerkt op 18-09-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven