Efficiënte Manieren om MP3 voor iPhone te Downloaden
Opmerking

Efficiënte Manieren om MP3 voor iPhone te Downloaden

Laatst bijgewerkt op 26-01-2018 door

Er is een lange weg afgelegd sinds de Smartphones voor het eerst werden geïntroduceerd. Er worden voortdurend nieuwe functies ontwikkeld om aan de wensen en behoeften van elke gebruiker te voldoen. Als het om smartphones gaat, zijn iOS-apparaten zoals iPhones de meest populaire. Naast de fundamentele bel en berichten functies, heeft het ook geavanceerde computerfuncties voor business en entertainment. Een van de dingen die gebruikers kunnen genieten op het iPhone apparaat, is het luisteren naar MP3-nummers. Mensen houden ervan om op hun iPhone naar muziek te luisteren vanwege de goede geluidskwaliteit en draagbare bestandsgrootte. Dit geeft gebruikers ook de mogelijkheid hun favoriete muziek altijd en overal af te spelen. Ook al kunnen MP3-nummers worden gekocht via iTunes en andere muziekwinkels, kunnen ze duur zijn. Dit is de reden waarom veel mensen de neiging hebben om gratis manieren te vinden om liedjes voor de iPhone te downloaden.

Hoe Gratis MP3 Liedjes naar iPhone te Downloaden

Als u een van de mensen bent die MP3-bestand naar de iPhone wil downloaden, zult u blij zijn te weten dat er verschillende methodes zijn om dit te doen. Laat me nu een handige manier met u delen om gratis MP3 voor de iPhone te krijgen.

Apowersoft Gratis MP3 Downloader is een browser gebaseerde applicatie die u de mogelijkheid geeft om te zoeken, af te spelen en van MP3 te downloaden. Naast het feit dat het gratis is, is het heel eenvoudig te gebruiken. Dus als u op zoek bent naar een gebruiksvriendelijke interface en een gratis MP3 downloader, is dit iets voor u. Om op uw iPhone naar MP3 te luisteren, zijn er twee procedures, u moet de nummers die u wilt hebben downloaden en ze dan verplaatsen naar iTunes zodat u ze kunt overbrengen naar uw iPhone apparaat. In het geval dat u niet goed weet hoe u gratis muziek voor de iPhone moet downloaden, laat me u dan helpen de volgende stappen te doorlopen.

Fase 1: Zoek en Download

 1. Open Apowersoft Gratis MP3 Downloader en typ het trefwoord in van de muziek die u wenst te downloaden. U kunt de titel van het liedje intypen of de naam van de artiest om een lijst van zijn/haar muziek te krijgen.
 2. Druk op de “Zoek” knop om de gerelateerde liedjes te laden.
 3. Kijk naar de resultaten die u van de zoekmachine krijgt, klik op de “Download” knop naast het liedje dat u wilt hebben.
 4. Kies een locale map voor het opslaan van de gedownloade muziek.
 5. Wacht tot de download voltooid is.

muziek downloaden naar iPhone

Fase 2: Zet MP3 over naar iPhone

 1. Open iTunes op uw computer.
 2. Klik op op iTunes op “Bestand”, kies “Bestand aan Bibliotheek toevoegen” en laadt de MP3 bestanden die u net gedownload heeft.
 3. Sluit uw iPhone aan op uw computer met het gebruik van de USB kabel, de MP3’s zullen worden gesynchroniseerd en overgebracht naar de iPhone bibliotheek.

zet MP3 over naar iTunes

Wanneer u met behulp van deze methode muziek naar iPhone download, zijn er nog steeds een aantal nadelen. Er zijn immers twee instrumenten nodig om de taak binnen vele stappen te voltooien, en u moet twee afzonderlijke instrumenten gebruiken om muziek te downloaden naar de iPhone. Dus ga ik een andere lijst opnoemen van een eenmalige oplossing die u zou kunnen overwegen. Hoewel het gedownload en op de computer geïnstalleerd moet worden, heeft het meer handige functies voor u.

Geavanceerde Manier om MP3 voor iPhone te downloaden

Dit is een uitgebreid programma dat veel ongelooflijke functies biedt. Hiermee zou u de mogelijkheid hebben om van alle geweldige dingen te genieten die het te bieden heeft, dus het is een goede optie dit te overwegen. Deze toepassing heet Streaming Audio Recorder.

Download

Er is een gratis proefperiode mogelijk zodat u liedjes volledig gratis kunt krijgen. Een van de goede dingen van dit programma is dat u meerdere nummers tegelijk kunt downloaden en het heeft ook de functie om de liedjes met een klik aan uw iTunes toe te voegen, wat een enorm gemak is. Het kan ook streaming audio van het internet of van uw systeem opnemen. Het heeft een ingebouwde converter die u kunt gebruiken als u een bestand wilt converteren naar een ander formaat. Hier volgt hoe u gratis muziek kunt downloaden voor de iPhone met dit programma.

 • Na de installatie start het op bureaublad.
 • Klik op de “Zoek” knop op de interface van Streaming Audio Recorder.
 • Voer de titel van het liedje in de zoekbalk, druk op “Zoek Muziek” knop.
 • In de resultatenlijst, klikt u op het “Download” (Pijl naar beneden) icoon naast het liedje. Als alternatief kunt u de vakjes naast de liedjes die u wilt downloaden aanvinken en “Toevoegen aan download” kiezen.

zoek muziek

 • Als het downloaden voltooid is, klik op “Downloaden” op het linker menu en zoek de gecompleteerde liedjes in “Voltooid”, rechterklik op het liedje en kies “Toevoegen aan iTunes”.
 • Sluit uw telefoon aan op uw computer en breng muziek over zoals u normaal met het gebruik van iTunes doet. De liedjes zullen dan gesychroniseerd worden naar de iTunes bibliotheek op uw iPhone.

liedjes voor iphone downloaden

Vergelijking en Conclusie

Daar hebt u het, twee beschikbare manieren om muziek te downloaden naar de iPhone. Dus als u een handige online tool wilt waarmee u MP3 direct kunt downloaden, ga dan voor Apowersoft Gratis MP3 Downloader. Maar houd in gedachten dat u gedownloade muziek handmatig moet overzetten naar iTunes, wat onhandig kan zijn. Als u het niet erg vindt om wat tijd te besteden aan het downloaden en installeren voor het verkrijgen van betere functies en meer gemak, dan is Streaming Audio Recorder de beste keuze.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 18 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudiorecorder, iPhone Tips.Laatst bijgewerkt op 26-01-2018

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven