Hoe gratis MP4 video naar MP3 te converteren
Opmerking

Hoe gratis MP4 video naar MP3 te converteren

Laatst bijgewerkt op 15-12-2016 door

MP4-video’s zijn meestal de voorkeur als het gaat om het bekijken van verschillende soorten video’s. Ze hebben echter de neiging om grotere bestandsformaten te hebben, dat is de reden waarom MP4-formaat niet echt een praktische optie is als u gewoon wilt luisteren naar het geluid van een bepaald bestand.

De meest voorkomende reden dat mensen MP4 converteren naar MP3 is dat bepaalde multimedia spelers geen bestanden kunnen afspelen in MP4-formaat. Bovendien wilt u zich misschien alleen maar richten op de audio.

Hier zijn enkele van de top oplossingen die u helpen MP3 audio van MP4 video te extraheren.

Drie gratis manieren om MP4 video te converteren naar MP3

Oplossing 1: Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter

Als u op zoek bent naar een gehee; gratis oplossing die online kan worden gebruikt, dan is Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter misschien precies wat u nodig heeft. Voor een gratis applicatie, heeft het een zeer eenvoudig en super snel conversie proces.

Deze web service biedt u een gratis MP4 naar MP3 converter, die u zoveel als u wilt kunt gebruiken zonder een cent te betalen. Er zijn geen beperkingen op het bestandsformaat en het aantal te converteren bestanden. U hoeft ook geen software te downloaden. Ga gewoon naar de website en volg drie stappen om MP4 naar MP3 online te converteren:

Stap 1 – Klik op “Selecteer bestanden om te starten” om uw MP4 video te uploaden.

Stap 2 – Stel “MP3” als output formaat in en pas de audio en uitvoer instellingen aan.

Stap 3 – Klik op “Converter”.

MP4 naar MP3 converter

Zo gemakkelijk, kunt u snel en in een paar seconden een geconverteerd MP3 bestand krijgen. De beste aspecten van dit instrument zijn de gratis service, verrassende snelheid en meerdere audio instellingen.

Oplossing 2: Freeware naam “MP4 converteren naar MP3

Dit is een gratis software die u kunt downloaden. Deze freeware haalt de audio data uit het MP4-video-bestand en zet het om in MP3-formaat. Het ondersteunt ook andere videoformaten waaronder DivX, AVI en FLV.

Als u naar de website gaat, ziet u een eenvoudige webpagina waar u “Download hier (spiegel)” kunt vinden om de toepassing te downloaden. Na het installeren van het programma, volgt u de volgende stappen uit om gratis MP4 converteren naar MP3:

Stap 1 – Klik op “MP4 toevoegen” om uw videobestand toe te voegen. U kunt ervoor kiezen om verschillende MP4-video’s toe te voegen die zullen worden weergegeven op de videolijst.

Stap 2 – Kies uw gewenste uitvoer map.

Stap 3 – Klik op “Converteren naar MP3”.

U kunt de geconverteerde MP3-bestanden beluisteren door op de “Speel MP3” knop te drukken.

freeware MP4 converteren naar MP3

Oplossing 3: Gratis MP4 naar MP3 Converter 1.0

Dit is ook een gratis programma waarmee je MP4-bestand naar MP3 kunt converteren. De converter kopieert automatisch informatie over de bronbestanden in de geconverteerde MP3-bestanden, waaronder titel van het album, album cover, naam van de artiest, enz.

Stap 1 – Na het downloaden van de applicatie, upload uw MP4-bestanden via het slepen en drop mechanisme.

Stap 2 – Pas de instellingen aan.

Stap 3 – Klik op “converteren”.

Gratis MP4 naar MP3 Converter 1.0

Kortom, is het een eenvoudige en doeltreffende converter ontworpen om MP4 alleen naar MP3 en WAV formaten te converteren, maar is snel genoeg en levert goede kwaliteit.

De shareware om MP4 naar MP3-formaat te converteren

Apowersoft Video Converter Studio is waarschijnlijk de beste oplossing die er is voor het omzetten van MP3-bestanden, niet alleen naar MP3, maar naar een grote selectie van nieuwe en populaire formaten die compatibel zijn met mediaspelers, evenals smart telefoons en Apple apparaten.

Download

Een groot voordeel van het gebruik van deze software is dat u een tal van mogelijkheden heeft, om uw video’s te tweaken en te bewerken. Het bestaat uit uitgebreide bewerking opties die u kunt aanpassen door het gebruik van de video-effect bewerker en ingebouwde ondertitel bewerker . Als u juist afzonderlijke video’s van video sharing sites hebt gedownload, kunt u deze gemakkelijk samenvoegen in een enkel bestand, zodat u de hele video voortdurend kunt kijken.

Hier volgt hoe u dit instrument kunt gebruiken om MP4 video naar MP3 te converteren:

Stap 1 – Upload uw MP4 door te klikken op de knop “Toevoegen”.

Stap 2 – Stel de output instellingen in, en bewerk uw video indien nodig met de video bewerker en bewerk ondertitel functies.

Stap 3 – Klik op “Converteren”.

video's omzetten naar MP3

Eenvoudig en en snel conversie proces

De in dit artikel genoemde hulpmiddelen kunnen u helpen MP4 video naar MP3 audio gratis om te zetten met een hoge snelheid. Gebruik gewoon de Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter om mediabestanden online om te zetten, of Apowersoft Video Converter Studio zetten als u meer functies wilt gebruiken zoals het bewerken van video’s.

Beoordeling: 4.3 / 5 (Gebaseerd op 19 beoordelingen) Bedankt voor uw beoordeling
avatar
Gepost door:Op naarAudioconverteerder.Laatst bijgewerkt op 15-12-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven