Hoe M4A te converteren naar MP3 formaat
Opmerking

Hoe M4A te converteren naar MP3 formaat

Laatst bijgewerkt op 22-12-2016 door

M4A is een audio alleen bestandsextensie die staat voor MPEG-4 audio layer. Het heeft een betere kwaliteit dan MP3 en het wordt vaak gebruikt op iOS apparaten zoals de iPhone en iPod. Enkele van de programma’s die dit formaat ondersteunen zijn Windows Media Player, Quicktime, iTunes en Roxio Popcorn, Toast en Schepper.

Misschien wilt u M4A converteren naar MP3 als u wenst om het audio bestand te beluisteren op apparaten die geen M4A ondersteuning bieden. MP3 is het standaard audio formaat, dus deze wordt ondersteund door de meeste apparaten en mediaspelers. Bovendien, is audio in MP3-formaat iets kleiner dan audio in M4A-formaat, zodat u meer geheugenruimte kunt besparen.

Vier Gratis Manieren om M4A Audio naar MP3 te Converteren

Methode 1: Gratis online hulpmiddel- Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter

Dit gratis hulmiddel is gemakkelijk in het gebruik en u kunt M4A bestanden of zelfs andere audio en video bestanden die zijn opgeslagen op uw computer zonder problemen naar MP3 converteren en ook andere audio formaten zoals WMA, WAV, RA, FLAC, AAC, AC3 en OGG. De conversie kan gedaan worden in 3 gemakkelijke stappen die worden beschreven op deze website. Kies de video of audio die u wenst te converteren naar MP3, kies een formaat en converteer. De stappen zijn niet gecompliceerd zodat zelfs degenen die nieuw zijn in het proces van het converteren van bestanden, dit kunnen doen als een professioneel.

m4a naar mp3

Methode 2: Converteer M4A naar MP3 met iTunes

Als u iTunes geïnstalleerd heeft op uw computer, kunt u ook het ook gebruiken om gratis M4A naar MP3 te converteren. Hier volgen de stappen die u moet volgen voor de conversie.

  • Open iTunes en klik op de drop down pijl in de linker bovenhoek van het venster.
  • Kies “Voorkeuren”, “Algemeen” en “Instellingen Importeren”.
  • Naast “Importeren Gebruiken”, selecteert u “MP3 Encoder” en klik op de “OK” knop
  • Zoek het M4A bestand dat u wenst te converteren, klik met de rechtermuisknop en selecteer “Creëer MP3 versie”

Converteer M4A naar MP3 met iTunes

Methode 3: Converteer M4A bestanden naar MP3 formaat met de gratis M4A naar MP3 converter

Er zijn ook gratis converters die u kunt downloaden van het internet die ontworpen zijn om M4A bestanden naar MP3 te converteren of naar andere audio bestandsformaten. Omdat deze gratis zijn, komen ze vaak met advertenties. Ze geven ook de mogelijkheid voor de aanpassing van uitgang kwaliteitsinstellingen en sommigen hebben zelfs een ingebouwde speler met welke u de audio bestanden die zijn opgeslagen op uw computer kunt beluisteren.

gratis M4A naar MP3 converter

Methode 4: Converteer audio tussen M4A en MP3 met Freemake Audio Converter

Freemake Audio Converter is een andere M4A naar MP3 converter om uw audio in M4A formaat naar MP3 formaat te converteren. Bovendien geeft het gebruikers de mogelijkheid om hun audio bestanden tussen verschillende audio formaten te converteren, zoals WMA, WAV, AAC, OGG, MP3, M4A, etc. Anders als bij Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter, moet u deze eerst downloaden en installeren voordat u het kunt gebruiken.

Freemake Audio Converter

Shareware om M4A bestanden naar MP3 te converteren

Apowersoft Video Converter Studio is een ander programma dat u kunt gebruiken om M4A bestanden naar MP3 formaat te converteren.

Download

U kunt de gratis proefperiode downloaden zodat u de functies eerst kunt uitproberen voordat u besluit om de volledige versie te verkrijgen als de proefperiode voorbij is. Dit is een krachtig en stabiel hulpmiddel dat meer functies biedt dan andere gratis programma’s die M4A naar MP3 online converteren of zelfs offline. Het moet geïnstalleerd worden op uw computer zodat u niet uw browser hoeft te starten om het te gebruiken.

Audio omzetten naar MP3

Het ondersteunt verschillende formaten zoals M4A, MP3, AVI, MKV, WMV, 3GP en meer. U kunt snel en gemakkelijk een video naar een ander video of audio formaat converteren of een audio bestand naar een ander audio formaat converteren. Andere functies die deze applicatie verhoogt zijn instellingen voor ondertiteling, het toevoegen van externe audio en ondertitels, het invoegen van verschillende clips bij elkaar en videobewerking.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 15 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarAudioconverteerder.Laatst bijgewerkt op 22-12-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen

Nieuws

 

Tips en Bronnen

Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven