Apowersoft Video Downloader voor Mac 1.0 nu uitgebracht
Opmerking

Apowersoft Video Downloader voor Mac 1.0 nu uitgebracht

Laatst bijgewerkt op 17-01-2019 door

Apowersoft, een aanbieder van desktop software en online applicaties, presenteert vandaag met trots het nieuwe product Apowersoft Video Downloader voor Mac 1.0. Gebruikers kunnen niet anders dan onder de indruk zijn van het gebruikersvriendelijke ontwerp, de snelle download-snelheden en de verschillende video-formaat opties. Dit Mac programma maakt gebruik van geavanceerde download technologie om geweldige efficiëntie en productiviteit te leveren waarmee extreem downloaden een eenvoudige ervaring wordt.

Apowersoft video downloader voor Mac maakt het mogelijk perfect online video’s te downloaden op Mac OS, waaronder de meest recente Mavericks 10.9.3. De downloader komt met een groot aantal krachtige functies, zoals een automatische video detector, video converter, simpele video bewerker, bestandsbeheerder, en nog veel meer. Hieronder lichten we een paar van de belangrijkste functies uit.

Download

Enkele Hoogtepunten van de Apowersoft Video Downloader voor Mac 1.0

Levert een zeer intuïtief interface

Het is nooit makkelijker geweest om video’s te downloaden, want deze Mac video downloader biedt een zeer gemakkelijk en duidelijk interface. Zelfs als u een nieuwe gebruiker bent, kunt u het nog direct gebruiken, want u hoeft enkel de videolink te in de browser adresbalk te kopiëren en op “URL Plakken” te klikken om de download te starten.

Download moeiteloos HD videos op Mac

Apowersoft Video Downloader voor Mac levert een supersnelle oplossing voor het downloaden van video’s van YouTube, Vimeo, Vube, Dailymotion, Lynda, Metacafe, Liveleak en nog vele andere online video websites. Daarnaast beschikt u ook over de mogelijkheid om specifieke output formaten en kwaliteitsstandaarden in te stellen voor iedere videoclip, zoals 4K, HD 1080P, HD 720P, 360P, etc.

Download moeiteloos HD videos

Converteer alle video/audioformaten

Om gebruikers te helpen bij het afspelen of bewerken van gedownloade video’s op alle platformen/software spelers, biedt Apowersoft Video Downloader voor Mac een heerlijke oplossing voor het online of lokaal converteren van videobestanden in verschillende formaten zonder kwaliteitsverlies, zoals MP4, MOV, MKV, WMV, AVI, 3GP, RM, VOB, Xvid, MP3, M4A, OGG, AAC, AIFF, WAV, etc. U kunt hierdoor uw video afspelen op uw Apple iPhone, iPad Air/Mini 2, Windows phone, PS4, Android, etc. U kunt ook video’s converteren naar geschikte formaten voor het uploaden naar YouTube, Vimeo, Facebook en andere video hosting websites.

Converteer

Leg automatisch je favoriete video’s vast

De “Detector” functie levert gebruikers een andere intelligente wijze voor het downloaden van video’s van verschillende video websites. Met deze functie, die standaard aanstaat, kunt u video’s aan uw downloadlijst toevoegen terwijl u ze ook als streaming bekijkt. Daarnaast is het met de ingebouwde browser voor u mogelijk om gemakkelijk naar populaire video websites te navigeren. Hiervandaan krijgt u een gestroomlijnde kijkervaring en kunt u zich concentreren op het streamen van video’s terwijl ze automatisch aan de downloadlijst worden toegevoegd.

detecteren video

Download meerdere video’s tegelijk

Om u tijd en energie te besparen, is er een slimme instelling waarmee u de efficiëntie van elke video download verrassend veel kunt verbeteren. Mac Video Download V1.0 beschikt over een efficiënte download modus, welke u in staat stelt meerdere downloads tegelijk uit te voeren. Dit is een goede functie voor hen die te ongeduldig zijn om video’s één voor één te downloaden. Bovendien is het mogelijk om het maximale aantal downloads en de bandbreedte voor iedere sessie in te stellen. Nu hoeven gebruikers dus niet meer te wachten tot een video is gedownload voordat ze aan de volgende beginnen.

Download meerdere video’s tegelijk

Manage en beheer video downloads

Dit programma beschikt ook over een handige download manager, die u in staat stelt de controle te nemen over de download en uw gedownloade clips te organiseren. Tijdens het downloadproces, biedt de toepassing u de mogelijkheid om ieder moment te stoppen, pauzeren, weer aan te vangen of geselecteerde videobestanden te verwijderen. Daarnaast stelt dit hulpmiddel u in staat uw systeem uit te schakelen, deze in de slaap modus te laten gaan of de toepassing af te sluiten zodra de download is voltooid, zodat u uw aandacht elders kunt richten terwijl de toepassing bezig is. Bovendien kunt u downloads ook op door u gespecificeerde tijden laten starten en stoppen. De ingebouwde videospeler ondersteunt ook een wijde selectie aan videoformaten.

Manage en beheer video

Over het algemeen, kan Apowersoft Video Downloader als een van de beste Mac video downloaders op de markt worden beschouwd, omdat het een one-stop oplossing biedt die alle essentiële en extra functionaliteit bevat voor het downloaden en converteren van video’s. Geniet van deze functie-rijke en ongelooflijk snelle video downloader voor het downloaden van video’s op de Mac met topkwaliteit, hoge efficiënte en groot gemak.

Download

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 18 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarPersberichten en Nieuws.Laatst bijgewerkt op 17-01-2019

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

Krijg ze nu!
APOWERSOFT
Exclusieve
Weggeefactie
&
Waardevolle
Kortingen
Leer Meer
Apowersoft Unlimited
Een-klik-installatie voor Alle 14+ Apowersoft Producten
new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven