Vijf Goede Hulpmiddelen voor het Omzetten van DVD Bestanden naar MP4
Opmerking

Vijf Goede Hulpmiddelen voor het Omzetten van DVD Bestanden naar MP4

Laatst bijgewerkt op 27-04-2015 door

DVD, wat ook wel voor digital video disc staat, is al lange tijd populair en aantrekkelijk. Niettemin lijkt deze digitale optische disk tegenwoordig wat ouderwets. En sommige mensen vinden het wellicht ook vervelend DVDs in hun PC te stoppen en maar een tegelijk kunnen afspelen. Dus om goed gebruik te maken van deze oude DVDs halen veel mensen het MP4 bestand van de DVD af en slaan zij deze op op un PC. In dit artikel bespreken de vijf DVD naar MP4 converters.

Top 5 Online DVD naar MP4 Converters

Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter

Een van de belangrijkste eigenschappen van deze online DVD naar MP4 converter is dat het het u DVD naar MP4 laat omzetten zonder kwaliteitsverlies en op hoge snelheid. Bovendien heeft u geen last van advertenties of virussen, waardoor deze site betrouwbaar en veiliger is. Daarnaast bezoeken veel mensen deze website omdat het volledig gratis in het gebruik is. Bovendien doet het aan verschillende output vereisten, waaronder MP4, AVI, WMV, MOV, VOB, MKV, etc.

Gratis Online Video Converter

Hieronder de stap-voor-stap instructies voor het gratis omzetten van DVD naar MP4:

  • Plaats de DVD in uw laptop.
  • Bladeren het bestand in uw DVD folder en kies een VOB videobestand om te converteren.
  • Selecteer de door u gewenste instellingen, zoals output formaat, kanalen, en sample rate, en eventuele andere geavanceerde instellingen.
  • Tenslotte klikt u op “Omzetten“, en de conversie zal starten.

Office Converter

Zoals de naam al suggereert, kunt u deze converter gebruiken voor het omzetten van video’s, audio, documenten, etc, waardoor u uw werkbestanden met meer flexibiliteit en makkelijk kunt beheren. Het is een fraaie DVD naar MP4 converter welke u in staat stelt bestanden zowel van de harde schijf van uw PC als van online kunt omzetten. En voor het omzetten van DVD videobestanden naar MP4 klikt u gewoon op de “Add files“ knop en selecteert u een videobestand van de DVD, wijzigt u de video en geluidsinstellingen naar wens, en klikt u vervolgens op “Convert“ om de taak te voltooien.

Office Converter

Daarnaast kunt u het programma ook gebruiken om videobestanden om te zetten van online streaming websites, naar formaten zoals MP4, RM, SWF, WMV, etc. Als we YouTube als voorbeeld nemen, kunt u simpelweg naar de website gaan en uw favoriete video vinden, en deze vervolgens downloaden en omzetten. Kopieer de URL van de YouTube video en plak deze in het daarvoor aangegeven veld, klik op “Download and Convert“, en na een korte tijd heeft u uw videobestand.

Convert.Files

Net zoals het hiervoor besproken programma om DVD naar MP4 te converteren, laat deze online applicatie u video’s, audio en eBoeken omzetten in het door u gewenste formaat. Het heeft bovendien nog andere functies wat dit hulpmiddel anders maakt dan de anderen. Het hoofdmenu is heel makkelijk en met een enkele blik zult u begrijpen wat te doen. Daarnaast, voordat u begint met omzetten, is er een optionele functies voor – “Stuur de downloadlink naar mijn email“, waarmee u met gemak de download link van de geconverteerde videobestanden verkrijgt. Dit maakt het veel makkelijker om video’s met anderen te delen.

Convert.Files

Zamzar

Deze online DVD naar MP4 converter is het makkelijkste in het gebruik dankzij de levendige website, welke u in vier stappen door het proces heen begeleid. Sleep en plaats de bestanden die u wilt converteren, en selecteert het door u gewenste output formaat. Voer vervolgens uw emailadres in om het bestand na het omzetten te ontvangen. Tenslotte klikt u op “Convert“ om de taak uit te voeren. Het heeft standaard instellingen voor het verkrijgen van een video voor een specifiek toestel, zoals Apple TV, iPad, iPhone, en nog veel meer digitale toestellen.

Zamzar

Beste DVD naar MP4 Converter Software

De hierboven beschreven methoden voor het online gratis converteren van DVD naar MP4 kunnen evenwel onderbroken worden door een haperende internetverbinding. Daarom kan een desktop versie van een programma soms als beter alternatief werken voor een stabiel en betrouwbaar resultaat. Ik kan hiervoor een fantastisch DVD naar MP4 converter programma aanraden – Apowersoft Video Converter Studio. Het is professionele video converter software welke veel verschillende video- en audioformaten ondersteunt, en daardoor aan verschillende behoeften kann voldoen. Om een beter idee te krijgen van dit programma, hieronder gedetailleerde instructies voor het omzetten van DVD naar MP4:

Download

i

Eerst, aangezien dit een bureaublad versie is, dient u het bestand te downloaden en installeren op uw computer, voer het uit door te dubbelklikken op de snelkoppeling.

ii

Vervolgens klikt u op “Toevoegen“ om de DVD bestanden te laden, en stelt u vervolgens de door u gewenste instellingen in. En als u naar MP4 wilt omzetten, kunt u dit ook doen, met behoud van de kwaliteit van het oorspronkelijke bestand.

iii

Selecteer vervolgens de output folder waarin u het geconverteerde bestand wilt opslaan, en tenslotte klikt u op “Converteren“ om de conversie te starten. U kunt op “Openen“ klikken om het MP4 bestand op uw harde schijf te zien.

pro video converter

Als het meest werkbare programma voor het converteren van DVD bestanden naar MP4, is het ook goed geschikt voor het bewerken van video’s, bijvoorbeeld als u de video wilt verkorten, knippen, of effecten of ondertitels wilt toevoegen. Bovendien heeft het een ingebouwde mediaspeler welke u het videobestand direct in het programma laat bekijken.

Elk van deze geweldige converters voor het omzetten van DVD in MP4 heeft voordelen. Online hulpmiddelen zijn handig en makkelijk in het gebruik, maar niet altijd stabile en betrouwbaar. En voor bureaublad programma’s, zal het de beste DVD naar MP4 converter moeten zijn, dankzij de geavanceerde functies en professionele hulpmiddelen die de conversie effectief maken. Welk hulpmiddel u ook gebruikt, u zult uw MP4 bestanden met succes kunnen afspelen.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 40 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarVideoconverteerder.Laatst bijgewerkt op 27-04-2015

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven