Het converteren van FLV naar AVI bestanden
Opmerking

Het converteren van FLV naar AVI bestanden

Laatst bijgewerkt op 23-01-2016 door

Ik heb een paar video’s van YouTube gedownload om offline te bekijken, maar als ik ze met mijn mediaspeler afspeel, werken ze niet. De video’s zijn in FLV formaat, en ik denk dat wellicht mijn mediaspeler zulke bestanden niet ondersteunt? Een vriend vertelde me dat ik het kan omzetten naar een AVI bestand. Maar ik heb geen idee wat de beste converter is. Heeft iemand een suggestie?

FLV is een veelgebruikt videoformaat op het Internet, en dankzij het kleine formaat van de video’s, stellen veel video websites het in als standaard videoformaat. Deze bestanden zijn evenwel niet geschikt voor de meeste draagbare toestellen en mediaspelers. Dus als u ze gemakkelijk wilt bekijken of wilt bewerken, is het voor u mogelijk een goed idee om FLV te converteren naar AVI. Om dit te doen, zijn hier twee hulpmiddelen die u kunnen helpen.

Methode één: Apowersoft Gratis Online Video Audio Converter

Als u geen software wilt installeren voor het converteren van FLV video’s, dan is de Apowersoft gratis online video audio converter mogelijk de beste keuze voor u. Het is een internettoepassing die u in staat stelt online FLV naar AVI te converteren. Het biedt u een 100% gratis dienst voor het converteren van video’s, zonder verborgen kosten of conversiebeperkingen. Naast het AVI formaat, kan het ook video’s naar andere formaten converteren, zoals MP4, 3GP, VOB, SWF en vele anderen. Bovendien kunt u het ook gebruiken voor het extraheren van audio uit video’s in verschillende formaten, zoals MP3, WAV, WMA, OGG, etc. Daarnaast biedt het ook een aangenaam ontwerp om aan de noodzakelijke gebruikersbehoeftes te voldoen. U kunt de kwaliteit aanpassen aan uw behoeften door het wijzigen van de video- en audio-instellingen, zoals resolutie, bitrate, framerate, kanalen, voorbeeld rate, etc.

Dit online hulpmiddel is extreem gemakkelijk te gebruiken, volg gewoon de hiernavolgende stappen om van een snelle conversie snelheid te profiteren.

 1. Ga naar de pagina van het hulpmiddel
 2. Klik op de “Bladeren” knop, waarna de Java toepassing tevoorschijn zal komen en u zal vragen deze uit te voeren.
 3. Klik op “Nu uitvoeren” om het Java programma te activeren en een FLV video te laden.
 4. Selecteer AVI als het output formaat.
 5. Als u de kwaliteit wilt wijzigen, kunt u dit doen door de resolutie, bitrate en framerate van de video aan te passen.
 6. Klik op de “Omzetten” knop, en wacht tot het conversieproces is voltooid.

Gratis Online Video Audio Converter

Methode twee: Apowersoft Video Converter Studio

Apowersoft video converter studio is een professionele video converter die u helpt bij het converteren van video’s naar verschillende video- en audioformaten, met een snelle conversie snelheid en tegen hoge kwaliteit, waaronder AVI, MP4, MOV, MKV, MP3, WAV en vele anderen.

Download

In tegenstelling tot eerdere gratis FLV naar AVI converter, ondersteunt deze premium software vele formaten en biedt het u de mogelijkheid de video te bewerken vóór conversie. Hiermee kunt u stukken uit video’s knippen door de tijd te selecteren, een deel van de video uitknippen om hier nadruk te leggen, een extern geluidsbestand gebruiken om het originele geluid te vervangen, verschillende video’s samenvoegen, en ondertitels toevoegen. Daarnaast kunt u ook video’s per batch converteren.

Met deze software, kunt u moeiteloos FLV converteren naar AVI. Het is een makkelijk te gebruiken hulpmiddel met een gebruikersvriendelijk ontwerp, volg gewoon de volgende stappen.

 1. Installeer en open de video converter op uw PC.
 2. Klik op de “Toevoegen” knop om al uw FLV bestanden te importeren die u wilt converteren.
 3. Selecteer AVI bestand in het output formaat menu.
 4. Klik op de “Video Bewerken” knop op de video naar uw wensen te bewerken.
 5. Klik op “Converteren” om de conversie te beginnen.
 6. Wacht even terwijl het conversieproces wordt voltooid.
 7. Nu kunt u de AVI bestanden op een DVD branden en ze op uw DVD speler bekijken.

video naar AVI te converteren

In één zin, met deze twee hulpmiddelen kunt u alles doen. Als u gratis software wilt om FLV bestanden naar AVI om te zetten, dan is de eerste toepassing de beste keuze voor u. Als u een krachtige converter zoekt, probeer dan de Apowersoft video converter studio.

Beoordeling:4.3 /5(Gebaseerd op 18 beoordelingen)Bedankt voor uw beoordeling
Gepost door:Op naarVideoconverteerder.Laatst bijgewerkt op 23-01-2016

Plaats een Opmerking

Voer uw naam in!
Voer tekst voor uw opmerking toe!

Opmerking (0)

new
Ondersteuning
Deel
Beoordelingen
Reageer
Terug naar boven